هرچه دارم، از امام رضا (ع) دارم| ناگفته‌های خدمت در حرم مطهر رضوی در گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی ارتش توزیع ۵۰۰ هزار وعده پذیرایی در بزرگ‌ترین موکب جشن خیابانی امام‌رضا(ع) پخش زنده حرم امام‌رضا(ع) در شب میلاد امام هشتم + پخش ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر اختتامیه استانی سیزدهمین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در مشهد برگزار شد | بیش از ۶۰۰ مدرسه در استان میزبان نمایشگاه‌های انقلاب+ویدئو سرلشکر سلامی در مشهد: در‌های جهنم را به روی صهیونیست‌ها باز می‌کنیم | برای جنگ در هر مقیاسی آماده هستیم + فیلم برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت شهیدجمهور در حرم امام‌رضا(ع) (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زائرانی به مهربانی پدر و مادر | قرارگاهی کنار پنجره‌فولاد + فیلم ویژه‌برنامه‌های شب و روز میلاد امام‌رضا(ع) در حرم مطهر رضوی اعلام شد ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ | تشرف ۶۰۰ زائر عراقی به حرم امام‌رضا(ع) ۸ دقیقه تا بهشت اینجا هر گم‌شده‌ای پیداست بزرگداشت دهه کرامت در بیش از ۱۰۰ کشور | راه‌اندازی مجمع پیشکسوتان دهه کرامت در صحن آزادی خاکمان کنید سِرّ عشق سایه مستدام حضرت خورشید بر ایرانِ امام‌رضا(ع) رویداد فرهنگی «صحن شادی» ویژه کودکان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد ردّپای امید حوالی حرم | روایت‌هایی از تلخ‌وشیرین لحظه‌های اضطرار زندگی رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور: بدون مردم، امربه‌معروف به مقصد نمی‌رسد + فیلم جانشین سازمان اطلاعات سپاه: دشمن امروز با تمام توان برای تضعیف ایران و ضربه به دین و رهبری وارد میدان شده است آیت‌الله صدیقی: امروز با آسیب‌های نوظهور اجتماعی رو‌به‌رو هستیم که نیازمند شناخت هستند + فیلم
سرخط خبرها

ویژه برنامه‌های ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی| از برپایی روزانه چهار محفل باشکوه قرآنی تا سخنرانی‌های مذهبی

  • کد خبر: ۱۵۶۱۳۱
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
ویژه برنامه‌های ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی| از برپایی روزانه چهار محفل باشکوه قرآنی تا سخنرانی‌های مذهبی
 همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و تقارن آن با تعطیلات نوروزی، آستان قدس رضوی ویژه‌برنامه‌های گسترده‌ای را برای میزبانی از زائران و مجاوران تدارک دیده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد معاون تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز، جزئیات این برنامه‌ها را تشریح کرد و گفت: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با عید نوروز و تشرف میلیونی زایران به مشهدالرضا (ع)، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای میزبانی از خیل زائران نوروزی در ماه قرآن انجام شده است.

برپایی باشکوه‌ترین محافل قرآنی

برنامه محوری حرم مطهر رضوی در ماه نزول قرآن، برپایی محافل باشکوه قرآنی است که در چند نوبت برگزار خواهد شد. معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی در این باره گفت: در این ایام سه محفل ترتیل خوانی قرآن در ساعات مختلف شبانه‌روز و در اماکن مختلف حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

اولین مراسم ترتیل‌خوانی، ویژه عموم زائران، بعد از اقامه نماز صبح ساعت ۵:۱۵ تا ۶:۳۰ در رواق امام خمینی (ره) با حضور قاریان و حافظان برجسته آستان قدس رضوی برپا خواهد شد. دومین محفل ترتیل‌خوانی، همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۱ در رواق امام خمینی (ره) و سومین محفل نیز هر روز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۷:۳۰ در ایوان مقصوره صحن گوهر شاد برگزار خواهد شد. همچنین محفل ترتیل‌خوانی ویژه بانوان نیز همه روزه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در رواق حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود.

جلسات تفسیر قرآن در مسجد گوهرشاد

برگزاری جلسات تفسیر قرآن توسط تولیت آستان قدس رضوی یکی دیگر از ویژه‌برنامه‌های ماه مبارک است که از  پانزدهم تا سی ام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود و زائران می‌توانند برای حضور در این جلسات در ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد حضور یایند.

هر شب، قرائت دعای افتتاح

وی در ادامه به محفل ادعیه خوانی شب‌های ماه رمضان اشاره و اظهار کرد: زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) در شب‌های ماه مبارک رمضان دعای پرفیض افتتاح را ساعت ۲۰:۱۵ با نوای گرم مداحان اهل بیت (ع)؛ علی ملائکه، محمد عطاپور، محمد موحد، امیر عارف، مهدی سروری و جواد مشکی باف زمزمه خواهند کرد.

سخنرانی‌های مذهبی روزانه

به گفته معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، سخنرانی‌های مذهبی و بیان معارف اهل بیت (ع)، از دیگر برنامه‌های این ایام است که در دو محل مسجد گوهرشاد و رواق امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

محافل سخنرانی مسجد گوهرشاد، هر روز بعد از نماز ظهر و عصر در ایوان مقصوره برگزار می‌شود که  در دهه اول ماه مبارک با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی همراه خواهد بود و  از روز دهم تا پانزدهم ماه مبارک رمضان، با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین کاظم راشد یزدی ادامه پیدا می‌کند.

محافل سخنرانی رواق امام (ره) نیز هر روز بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار می‌شود که در دهه اول ماه مبارک با سخنرانی آیت الله محسن کازرونی عضو مجلس خبرگان رهبری و مداحی رضا قانع برگزار می‌شود. در دهه دوم نیز، حجت الاسلام والمسلمین محمد سید آبادی  و علی خوشچهره، سخنران و ذاکر این مراسم خواهند بود و در دهه سوم نیز زائران پای سخنران و مداحی حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر فرزانه و سید جعفر ماهرخسار خواهند نشست.

برنامه‌های رواق دارالحجه برای زائران عرب‌زبان

وی همچنین به ویژه برنامه‌های تبلیغی مذهبی تدارک دیده شده در رواق دارالحجه ویژه زائران عرب زبان اشاره و بیان کرد: حجج اسلام والمسلمین محی الدین مکارم،  امان الله، سید ابوالفضل طباطبایی و جعفر اسلامی فر، سخرانان محافل ماه مبارک رمضان در رواق دارالحجه خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->