تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

بحران جدید سر راه یوونتوس: طلب دیبالا!

  • کد خبر: ۱۵۶۱۴۸
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱
بحران جدید سر راه یوونتوس: طلب دیبالا!
دیبالا شکایتی عجیب از یوونتوس مطرح کرده که ۵۰ میلیون یورو می‌ارزد.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

به گزارش شهرآرانیوز، دیبالا با اتمام مهلت قراردادش با یوونتوس در پایان فصل گذشته از این باشگاه جدا شد و در آخرین بازی‌اش در ورزشگاه خانگی این تیم نشان داد که به شدت از این جدایی ناراحت است.
حالا به نظر می‌رسد که درگیری این بازیکن با مدیران یووه که هنوز سه میلیون یورو از روند کاهش دستمزد دومی که دادستانی تورین و فدراسیون فوتبال ایتالیا در حال تحقیق روی آن هستند به این ستاره آرژانتینی بدهکار هستند قرار است به جدالی قانونی بینجامد.
کوریره دلاسرا و ریپابلیکا مدعی شده‌اند که این مهاجم رم به مدیران باشگاه سابقش اعلام کرده که باید بدهی او را تا ماه آوریل پرداخت کنند، در غیر این صورت از آن‌ها شکایت خواهد کرد.
اما ظاهرا مشکل فقط این نیست و وکیل این بازیکن قصد دارد از یوونتوس به خاطر تمدید نکردن قرارداد او در پایان فصل گذشته به صورت رسمی شکایت کند.
وکیل دیبالا، در تاریخ ۲۸ فوریه به دو نفر از نمایندگان دادستانی گفته که این باشگاه و موکل او برای امضای قرارداد جدیدی به توافق رسیده بودند. بر اساس این توافق، این ستاره آرژانتینی قراردادی پنج ساله با دستمزد سالانه ۹.۲ میلیون یورو امضا می‌کرد.
اما مدیران یوونتوس در ماه‌های پایانی قرارداد او نظرشان را درباره ادامه همکاری تغییر دادند و با توجه به پرداخت ۸۰ میلیون یورو برای جذب دوشان ولاهوویچ، تصمیم گرفتند که قرارداد جدیدی با دیبالا امضا نکنند.
حالا او خواهان دریافت مبلغ ۵۰ میلیون یورو از این باشگاه است که در واقع اختلاف رقم توافقی است که قبلا با یووه داشته و قراردادی که با باشگاه رم به امضا رسانده است.
منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->