۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویروس کرونای چینی به ایران رسیده است؟

  • کد خبر: ۱۵۶۲۱
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
ویروس کرونای چینی به ایران رسیده است؟
رئیس اداره مراقبت از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هیچ موردی از کروناویروس مرس که اخیرا که در جنوب شرقی آسیا بویژه در چین دیده شده، در ایران نیست.

به گزارش شهرآرانیوز،حسین عرفانی با تاکید بر اینکه هیچ موردی از کروناویروس مرس که اخیرا که در جنوب شرقی آسیا بویژه در چین دیده شده، در ایران نیست،افزود: اما مراقبت‌های مرزی برای پیشگیری از بروز این بیماری از جمله در فرودگاه امام خمینی (ره) فعال شده است.

 

وی افزود: عوامل مختلفی می‌تواند موجب عفونت تنفسی شود که یکی از این عوامل از خانواده ویروس‌ها یا کروناویروس‌ها هستند. این نوع ویروس ۶ خانواده دارد که تاکنون جزو عوامل سرماخوردگی معمولی بودند، اما دو نوع از آن عفونت شدید می‌دهد. یکی از آن‌ها ویروس سارس بود که در سال ۲۰۰۳ در چین دیده شد و نوع دوم نیز کرونا ویروس مرس بود که در هفته‌های اخیز نیز در چین دیده شده است و طغیان آن در در چین و آسیای جنوب شرقی موجب عفونت‌های شدید تنفسی شده است.


وی گفت: در هفته‌های گذشته به علت طغیان کروناویروس مرس در چنین تعدادی از افراد (حدود ۴۴۰ نفر) مبتلا شده و حدود ۹ نفر نیز به علت وخامت حال و نارسایی تنفسی جان خود را در این کشور از دست دادند.

رئیس اداره مراقبت از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: کروناویروس مرس بین انسان و حیوان مشترک است و معمولا از حیوان به انسان منتقل می‌شود. این بیماری یک عفونت حاد تنفسی است که با تب، سرفه، تنگی نفس، درد بدن و علایم گوارشی مانند تهوع، اسهال و شکم درد نیز ممکن است دیده شود. بیماری‌های تنفسی می‌توانند دستگاه تنفسی فوقانی (بینی، سینوس، حلق و حنجره) یا دستگاه تنفسی تحتانی (برونش و نسج ریه) را درگیر کنند. کرونا ویروس می‌تواند بیماری خفیف را ایجاد کند، اما اگر این عفونت به نسخ ریه برسد می‌تواند باعث نارسایی حاد تنفسی شده و در موارد مرگ آور باشد.

 

عرفانی ادامه داد: با توجه مراودات کشور‌ها و رفت و آمد انسان‌ها توصیه این است، افرادی که به چین یا کشور‌های جنوب شرقی آسیا سفر می‌کنند، این بیماری را بشناسند، علایم آن را بدانند و راه‌های پیشگیری را بلد باشند تا اگر بیمار شدند به سرعت برای درمان مراجعه کنند.

 

وی گفت: اکنون با توجه به اینکه تردد‌های هوایی مستقیم از ایران به چین از فرودگاه امام خمینی (ره) انجام می‌شود، تیم پایگاه مراقبت مرزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این فرودگاه مستقر شده و مراقبت فعال برای بیماریابی کسانی که از چین وارد ایران می‌شوند و آموزش به کسانی که از ایران به چین یا آسیای جنوب شرقی می‌روند، انجام می‌شود.

 

عرفانی افزود: در سایر مبادی مرزی زمینی (ریلی و جاده ای) و دریایی و مرز‌های هوایی که ممکن است غیر مستقیم به جنوب شرقی آسیا تردد و مسافرت باشد نیز تمهیدات لازم برای مراقبت فعال اندیشیده شده است تا از بروز این بیماری در کشور پیشگیری شود.

 

رئیس اداره مراقبت از بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: در ایران طی سال‌های گذشته موارد معدودی از کرونا ویروس مرس در کشور دیده شده، اما تاکنون طغیان این بیماری را در کشور نداشته ایم. مواردی که در کشور بوده نیز به موقع شناسایی و درمان شده است. در هفته‌های اخیر و از اول امسال که این بیماری در چین دیده شده نیز موردی از این بیماری را در کشور نداشته ایم.

 

وی گفت: اگر یک بیماری در دنیا بسیار شایع شود به نحوی که نگرانی بین المللی ایجاد کند، سازمان بهداشت جهانی نگرانی بین المللی اعلام می‌کند، تاکنون در مورد بیماری کروناویروس مرس چنین هشداری داده نشده است. در کشور ایران برای مراقبت‌های پیشگیرانه، پایگاه‌های مراقبت مرزی فعال شده است، اما اکنون جای نگرانی نیست و موردی از این بیماری را در کشور نداریم.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->