سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

ویروس کرونا در روسیه

  • کد خبر: ۱۵۷۱۰
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۵
ویروس کرونا در روسیه
رسانه‌های روسیه به یک فرد روس و دوست چینی وی که در بیمارستانی در سن پترزبورگ در شمال غربی روسیه بستری شده‌اند مضنون هستند که به ویروس جدید کرونا مبتلا شده باشند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اینترفاکس روسیه مدعی شده است که جوان ۲۳ ساله روسی به همراه یک تبعه چینی که مظنون به ابتلا به ویروس کروناست دیروز در بیمارستان بوتکین سن پترزبورگ بستری شدند.

براساس گزارش این رسانه، نتیجه آزمایش‌ها نشان داده است که فرد چینی به کرونا مبتلا نیست، اما هنوز نتایج آزمایش تبعه روس مشخص نشده است.

احتمالات به مبتلا بودن این افراد به ویروس جدید از آنجا شدت گرفته است که هر دو به تازگی از چین به سن پترزبورگ آمده‌اند.

«میخاییل موراشکو» وزیر بهداشت روسیه گفته است که آن‌ها تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار دارند و جای نگرانی نیست.

دفتر مطبوعاتی فرودگاه شرمتووا مسکو هم امروز در گزارشی اخبار برخی رسانه‌ها مبنی بر ورود یک مسافر مبتلا به کرونا به این مرکز حمل و نقل بین المللی را تکذیب کرد.

گفتنی است، ویروس جدیدی در منطقه‌ای از چین شیوع پیدا کرده که تاکنون جان ۱۷ نفر را گرفته است. مقامات چین از مردم این کشور خواسته‌اند به شهر ووهان، محل انتشار این ویروس سفر نکنند و به ساکنان شهر هم توصیه شده در شهر بمانند.

تاکنون ابتلای بیش از ۵۰۰ نفر به این ویروس تایید شده است. به غیر از چین موارد دیگری از ابتلا به این بیماری در تایلند، کره جنوبی، ژاپن، تایوان، استرالیا و آمریکا هم مشاهده شده است.

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی این موضوع هستند که آیا بیماری جدید تهدیدی در سطح جهانی است و آیا سرعت و سهولت گسترش این بیماری در حدی است که اعلام وضعیت اضطراری و محدودیت سفر‌های بین‌المللی را موجه جلوه دهد یا نه.

چین همسایه روسیه است و در خاور دور با این کشور مرز مشترک دارد.

گسترش روزافزون روابط روسیه و چین و توسعه گردشگری و تجارت میان دو کشور، باعث شده است که در فرودگاه‌های روسیه اکثرا به سه زبان روسی، چینی و انگلیسی فراخوان داده می‌شود.

در مناطق توریستی مسکو و سنپترزبورگ نیز ممکن نیست در هر زمان از سال، ده‌ها توریست چینی دیده نشوند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->