تورم مهرماه اعلام شد | تورم نقطه به نقطه به ۴۸.۶ درصد رسید قیمت مرغ در مشهد افزایش یافت (۶ آبان ۱۴۰۴) | گوشت گوسفندی و گوساله چند؟ افت شدید قیمت سکه‌های پارسیان درپی کاهش نرخ طلا (۶ آبان ۱۴۰۴) + جدول هشدار جدی بانک مرکزی: ۵ بانک ناتراز دیگر اصلاح یا انحلال را انتخاب کنند! بررسی قیمت گل زعفران در شهرستان‌های خراسان رضوی (۶ آبان ۱۴۰۴) فروش مخلوط برنج داخلی و خارجی با نام و قیمت برنج ایرانی پیشروی بورس با کمک پتروشیمی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۶ آبان ۱۴۰۴) شیر خام گران شد (۶ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو، امروز (۶ آبان ۱۴۰۴) است دیپلماسی کریدوری، بازوی سیاست همسایگی و نگاه به شرق ایران حذف ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی در دستورکار است؟ | صحبت‌های تکان‌دهنده رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس + فیلم قیمت دلار امروز در مشهد چقدر است؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) افت قیمت طلا در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۴، به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسید مصرف برق در سال جاری، ۴ درصد کاهش یافت متوسط قیمت دلاری مسکن در تهران چقدر است؟ اونس جهانی طلا ۴ هزار دلار را از دست داد | انتظار بازار برای تصمیم فدرال رزرو (۶ آبان ۱۴۰۴) حذف ارز ترجیحی، سفره خانوارهای ایرانی را کوچک و تورم خدمات را تشدید می‌کند ۲۸ واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد سیگنال‌های منفی به بازار خودرو | رویافروشی یا خالی فروشی؟ نرخ دینار عراق رشد کرد | لیر ترکیه، منات آذربایجان، درهم امارات و دینار کویت در مشهد چند؟ (۶ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ تا ۵۰ هزار تومانی گوجه‌فرنگی در تره‌بار و سطح شهر زیان انباشته ایران خودرو به ۱۳۴ هزار میلیارد تومان رسید هشدار دامپزشکی خراسان رضوی درباره شیوع ۲ بیماری خطرناک دامی و طیوری | تب‌برفکی در مرز غربی و آنفلوانزا در مرز شرقی استان دیپلماسی استانی، پلی به سوی توسعه رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: طلای آب شده، صنعت طلا را  آب کرد!   پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بی‌ثباتی و رکود در بازار خودرو مشهد

  • کد خبر: ۱۵۷۷۹۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
  • ۱
بی‌ثباتی و رکود در بازار خودرو مشهد
بازار خودرو این روز‌ها در رکود به سر می‌برد. قیمت خودرو‌ها ثبات ندارد و همین موضوع خریدار و فروشنده را سردرگم کرده است. علاوه بر وضعیت قیمت دلار، مصوبه شورای رقابت مبنی بر افزایش قیمت خودرو توسط نمایندگی‌ها نیز بر این بی‌ثباتی قیمت تاثیر گذاشته است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، به نمایشگاه‌های خودرو در سطح شهر سری زدیم و نظر نمایشگاه‌داران را در خصوص وضعیت بازار و قیمت‌ها جویا شدیم.

از روز پنجشنبه هر خودرو بیش از ۱۰ میلیون تومان گران شده است

یکی از نمایشگاه‌داران اظهار می‌کند: خرید و فروش خودرو بسیار کم انجام می‌شود. مردم بلاتکلیف هستند، زیرا قیمت کارخانه مشخص نشده است.

وی با اشاره به مضوبه شورای رقابت در خصوص افزایش قیمت خودرو توسط نمایندگی‌ها تصریح می‌کند: این موضوع قطعا بر قیمت خودرو تاثیر خواهد داشت. به محض اینکه کارخانه اعلام کند از فردا قیمت‌ها افزایش خواهد یافت. جو روانی این موضوع هم بر قیمت خودرو تاثیر گذاشته و از روز پنجشنبه تاکنون هر خودرو بیش از ۱۰ میلیون تومان گران شده است.

هر کس خودرو فروخته ضرر کرده است

یکی دیگر از نمایشگاه‌داران می‌گوید: وضعیت بازار خودرو از دست خارج شده است. خرید و فروش انجام می‌‎شود، ولی هر روز یک قیمت است. زمانی که بازار هیجانی باشد، فروشنده و خریدار زیاد است.

وی ادامه می‌دهد: هر خودرویی که می‌فروشیم باز باید مبلغی روی آن بگذاریم تا بتوانیم همان ماشین را بخریم. هرکسی فروخته ضرر کرده است.

نمایشگاه‌دار دیگری با بیان اینکه وقتی نوسان وجود دارد خرید و فروش خودرو انجام نمی‌شود، عنوان می‌کند: روزی که قیمت افزایش پیدا می‌کند مردم به بازار می‌آیند و روزی هم که کاهش پیدا می‌کند، خبری از خریدار و فروشنده نیست. ما مجبور هستیم به دلیل نوسانات قیمت خودرو را نگه داریم و آن را نفروشیم.

یک خودروی ۶۳۰ میلیون تومانی به ۷۸۰ میلیون تومان رسیده است

یکی دیگر از نمایشگاه‌داران می‌گوید: در حال حاضر بازار ثبات ندارد، فروشنده داریم، اما خریدار نداریم. وضعیت بازار آرام و ملایم است.

وی اضافه می‌کند: قیمت‌ها بعد از عید رشد داشت مثلا یک خودروی ۶۳۰ میلیون تومانی به ۷۸۰ میلیون تومان رسیده، اما خریدار واقعی در بازار وجود ندارد.

یک نمایشگاه‌دار دیگر با اشاره به اینکه بازار در رکود کامل است، بیان می‌کند: قیمت‌ها مقداری افزایش پیدا کرده، اما خریداری وجود ندارد.

ثبات قیمت خودرو تا انتهای بهار

در ادامه به سراغ حسین حسینی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد رفتیم. با وجود اینکه نمایشگاه‌داران خودرو از بی‌ثباتی قیمت خودرو در بازار صحبت می‌کنند، اما رئیس اتحادیه بیان می‌کند که قیمت تا ابتدای تابستان ثابت خواهد ماند. 

وی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت بازار خودرو در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر خرید و فروش خودرو در بازار انجام نمی‌شود و قیمت‌ها نیز ثابت است.

وی بیان کرد: در سه ماه ابتدای سال قیمت خودرو ثابت خواهد بود، ممکن است مقداری کاهشی باشد، اما افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

حسینی گفت: نمایندگی‌ها برای ایجاد رقابت، قیمت خودرو را افزایش خواهند داد، اما در بازار خبری نیست. شورای رقابت افزایش ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت خودرو توسط نمایندگی‌ها را تایید و تصویب کرده که می‌تواند بر بازار نیز تاثیر داشته باشد.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مشهد افزود: خرید و فروش خودرو فصلی بوده، قبل از سال خریدار و بعد از سال فروشنده زیاد است. فعلا با توجه به اینکه تعطیلات نوروز بوده فروشنده زیاد و خریدار کم است که این باعث ریزش بازار می‌شود.

وی با بیان اینکه فعلا در بازار خودرو افزایش قیمتی نخواهیم داشت، عنوان کرد: زمانی که عرضه و تقاضا برابر نباشد، قیمت خودرو تغییر نخواهد داشت. با وجود اینکه قرار است نمایندگی‌ها قیمت خودرو را افزایش دهند، اما چند روزی در بازار کاهش قیمت داشتیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
متین
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۹
0
0
اگر تقاضایی وجود ندارد پس گران شدن خودرو بسیار مسخره است و اگر همینطوری پیش برود باید فرض را بر این گذاشت که تمام نمایشگاهداران برشکست شوند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->