زمان و مکان احتمالی دربی ۱۰۶ پایتخت مشخص شد ویدئو | هواداران پرسپولیس دست به دامان اوسمار افت محسوس ملی‌پوش پرسپولیس تحت نظر هاشمیان نارضایتی فرناندز از نقش جدیدش با هدایت آموریم جنگ پنهان گریلیش و سرمربی تیم ملی انگلیس جدایی یک چهره سرشناس پرسپولیس تا پایان نیم‌فصل اول زمان بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در فیفادی مهر ماه ۱۴۰۴ سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه: بولیوی از ایران تکنیکی‌تر است کونسیسائو سرمربی الاتحاد عربستان شد رونالدو: می‌خواهم هنوز چند سال دیگر بازی کنم هاشمیان همچنان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس! اوسمار جدی ترین گزینه برای جانشینی هاشمیان؟ زمان بازگشت کنعانی‌زادگان به ترکیب پرسپولیس فیفادی عجیب تیم ملی؛ ایران مقابل روسیه و تانزانیا! سرمربی تیم ملی ایتالیا: مجبوریم که با اسرائیل بازی کنیم سرمربی پرسپولیسی برکنار شد! مثلث منچستریونایتد، چلسی و بایرن مونیخ به دنبال ولاهوویچ ومبلی میزبان آرسنال می‌شود؟ خبر بد برای علی کریمی لیگ برتر والیبال ایران شروع نشده، به تعویق افتاد
سرخط خبرها

ملی‌پوش فوتسال: برای قهرمانی در جام جهانی تلاش می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۵۹۱۷۸
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۳
ملی‌پوش فوتسال: برای قهرمانی در جام جهانی تلاش می‌کنیم
ملی‌پوش خراسانی فوتسال کشورمان گفت: آنچه که برای هر بازیکن ملی‌پوش حائز اهمیت است کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی است که برای تحقق این هدف تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.

مهدی دهقان‌نژاد در مصاحبه با خبرنگار شهرآرانیوز به مسیری که برای رسیدن به پیراهن تیم ملی طی کرده اشاره کرد و گفت: از سال ۹۶ فوتسال را به صورت حرفه‌ای آغاز کردم و در لیگ‌های برتر امید و بزرگسالان بازی کردم. در سال ۹۶ در لیگ برتر امید و سال ۹۷ در لیگ برتر بزرگسالان بازی کردم.
وی در ادامه افزود: سال ۹۶ با حضور در تیم موعود پیرادل مشهد در لیگ برتر امید بازی کردم که در همان سال تیم پیرادل مشهد عنوان قهرمانی لیگ برتر امید را کسب کرد.
این فوتسالیست جوان خراسانی ادامه داد: سال ۹۷ به تیم فرش‌آرا مشهد پیوستم و در لیگ برتر امید و بزرگسالان برای این باشگاه بازی کردم که در همان سال نیز به تیم ملی زیر ۲۰ سال دعوت شدم و قریب به یک سال و اندی در ترکیب تیم ملی زیر ۲۰ سال حضور داشتم.
دهقان‌نژاد در سال ۹۸ در مسابقات جام ملت‌های آسیا که در تبریز برگزار شد برای ایران بازی کرد که موفق به کسب مقام سوم آسیا شدند. او در ادامه گفت: در باشگاه مس سنگان تبریز، زندی بتن کلاردشت و باشگاه قند کاترین آمل طی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بازی کردم.
دهقان نژاد در پایان، بازی در لالیگای اسپانیا را از جمله اهداف بزرگ خود برشمرد و گفت: به لژیونر شدن فکرمی‌کنم، اما در نهایت آنچه که برای‌تر ملی‌پوشی حائز اهمیت است کسب عنوان قهرمانی در جام جهانی است که برای تحقق این هدف تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->