سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد: افزایش "نیم‌نمره‌ای" آزمون نهایی دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

اعتراف قاتل یکی از زنان آباده ای به جرمش

  • کد خبر: ۱۵۹۹۲۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
اعتراف قاتل یکی از زنان آباده ای به جرمش
پرونده قتل دو زن در شهرستان آباده استان فارس با دستگیری دو مظنون و اعتراف یکی از آن‌ها به قتل دومین زن وارد مرحله تازه‌ای شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از تعطیلات نوروز ماموران پلیس در جریان کشف جسد زنی در حاشیه شهر آباده قرار گرفته و همراه بازپرس جنایی در محل کشف جسد حاضر شدند. بررسی‌ها نشان می‌داد، جسد متعلق به زنی میانسال است که با شلیک گلوله به قتل رسیده. با بررسی پرونده افراد فقدانی، هویت مقتول شناسایی و مشخص شد این زن به طرز مرموزی ناپدید شده بود. تحقیقات درباره این قتل ادامه داشت تا این‌که حدود ۱۰روز بعد، وقوع جنایت دیگری به پلیس گزارش شد. این بار جسد زنی میانسال در حالی که با ضربه‌های چاقو به قتل رسیده بود در حاشیه شهر پیدا شد و با توجه به‌شدت جراحات قابل شناسایی نبود. با بررسی پرونده افراد فقدانی ماموران به پرونده زن میانسالی رسیدند که به نظر می‌رسد جسد متعلق به او باشد، اما برای اطمینان بیشتر قرار شد از جسد آزمایش دی‌ان‌ای انجام شود.

میثم خداداد، فرماندار آباده که همزمان با کشف نخستین جسد پیگیر این پرونده بود درباره آخرین وضعیت پرونده بیان کرد: «در مدت ۱۰روز جسد دو خانم ۵۰ تا ۶۰ ساله در آباده کشف شد که با دو روش مختلف به قتل رسیده بودند. از آن‌ها سرقتی انجام نشده بود و به نظر می‌رسد قاتل یا قاتلان انگیزه دیگری برای کشتن این دو خانم داشته‌اند.»

وی افزود: «به‌طور قطع نمی‌شود اعلام کرد این دو جنایت با هم مرتبط بوده است. نیرو‌های انتظامی و امنیتی، شبانه‌روز در حال تحقیق هستند و دو مظنون در این رابطه دستگیر شده‌اند.»

عصر دیروز یکی از مظنونان لب به اعتراف گشود و به قتل دومین زن اعتراف کرد. بر اساس اعلام رئیس پلیس آگاهی استان فارس، جسد این زن ۲۶فروردین امسال در اطراف آباده کشف شد و متهم مرد ۶۷ ساله‌ای است که مقتول را با ضربه چاقو کشته و بعد جسد او را تکه تکه کرده بود.

سرهنگ حبیبی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد این قتل‌ها با هم مرتبط نبودند و تحقیقات برای رازگشایی از قتل اول ادامه دارد.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->