لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

حجت الاسلام مروی: تحقق وحدت، نیاز به از خود گذشتگی دارد

  • کد خبر: ۱۶۲۳۳۷
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۱
حجت الاسلام مروی: تحقق وحدت، نیاز به از خود گذشتگی دارد
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه عبور از منیت‌ها لازمه تحقق وحدت است، نیاز امروز کشور برای صیانت از عزت و اقتدار را «وحدت» دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مروی در یادواره شهیدان سید جعفر و سید محمدباقر حجازی که در مسجد مهدیه شهرستان همدان برگزار شد، با بیان اینکه شعائر الهی به معنای علامت‌ها و نشانه‌هایی است که انسان را به یاد و ذکر خدا می‌اندازد، ابراز کرد: برگزاری هرگونه جلسه و محفلی که در آن حاضران و مخاطبان سخنان اولیای دین را بشنوند و بر میزان ایمان و اعتقادشان افزوده گردد، آن جلسه از مصادیق تعظیم شعائر الهی است.

وی بزرگداشت شهدا را یکی از مصادیق تعظیم شعائر دانست و ابراز کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت شهدا که تمام هستی خود را در راه خداوند نثار کردند، از جلوه‌های برجسته تعظیم شعائر الهی است؛ شهدا راه صد ساله را یک شبه رفتند و رمز این موفقیت و کسب مدارج عالی، گذشت از تعلقات مادی، عناوین، منصب‌ها و منیت‌هاست.

تولیت آستان قدس رضوی مقدمه رسیدن به جایگاه از خود گذشتگی را خودسازی دانست و عنوان کرد: از خودگذشتگی شهدا ظهور و بروزی از طی مراحل ایمان، معرفت و خودسازی آن‌هاست؛ از این جهت بوده که شهید سلیمانی می‌فرماید «راه شهید شدن شهید بودن است» شهدا پیش از شهادتشان، سلوک‌شان را در مسیر معنویت و رضای الهی قرار دادند و زندگی‌شان رنگ و بوی شهادت گرفته است.

وی با بیان اینکه شهدا پیش از شهادت نفسانیت و هواهای نفس خود را زیر پا گذاشته اند؛ خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم تمام ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا را در یک کلمه خلاصه کنیم، آن کلمه «گذشت» است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند روحیه‌ «گذشت» هستیم.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم حفظ وحدت، اظهار کرد: وحدت هنگامی محقق خواهد شد که از خود گذشتگی وجود داشته باشد؛ اگر انسان به دنبال عناوین و کسب موقعیت برای خود و جریان سیاسی خویش باشد، آنگاه وحدتی ایجاد نخواهد شد.

وی اضافه کرد: شهیدان با از خود گذشتگی، استقلال، عزت، آزادی و اقتدار را برای ملت ایران به ارمغان آورند، اگر می‌خواهیم این عزت، استقلال و اقتدار ادامه پیدا کند ما نیز باید از خود بگذریم؛ از این رو مبادا در تصمیمات تصمیم گیران رأی اسفندماه مد نظر باشد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه تنها خداوند مقلب القلوب بوده و دل‌ها و عزت فقط دست اوست؛ عنوان کرد: توجه به هر امری جز حرکت در مسیر جلب رضای الهی شرک، خیانت به انقلاب و خون شهداست؛ مهمترین مؤلفه وحدت این است که مردم در سطح عام و مسئولان در سطح خاص «گذشت» داشته باشند.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی محصول هزار سال مجاهدت و شهادت روحانیت و شیعیان است، و هر کسی که با رفتار، کردار و عمل خود موجب آسیب به اعتقاد، اعتماد و باورهای مردم شود، باید پاسخ گوی خون شهدای اسلام در طول تاریخ باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مروی گفت: پیام شهدا عبور از خود برای خداست؛ روزی از جان، روزی از موقعیت، روزی از جایگاه و روزی از رأی و جلب توجه عموم برای رضای خدا و حفظ «وحدت» باید گذشت؛ کسی که دلبسته خدا باشد دیگر گرفتار جلب توجه و اقبال دیگران نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->