«محفل بزرگ ارادت» در شب میلاد امام رضا(ع) با حضور شاعران ملی در مشهد برگزار می‌شود تبعیت از امامزادگان یعنی از اهل بیت شدن| برای اینکه از خاندان پیامبر (ص) باشیم؛ راه آن تبعیت است ت‍ولیت آستان قدس رضوی مطرح کرد؛ لزوم توجه به مسائل روز و نیاز‌های جامعه در پژوهش‌های حوزوی حرم مطهر رضوی در شب شهادت امام صادق (ع) غرق در عزا و ماتم شد آیت‌الله علم‌الهدی: مقاومت، امتداد سیره سیاسی امام صادق(ع) است عضویت عراقچی و قاآنی در بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت «مشهد، عزادار صدیق امام صادق(ع)» | اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا(ع) برگزار شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نقش امام صادق(ع) در احیای امامت و عاشورا | از سنگ‌چین مزار امام علی(ع) تا مرثیه‌سرایی بر کربلا تنهاترین استاد به غیر گوشه بامت مباد جای قرارم ایستاده، چون سرو | سپهبد شهید سید محمد‌ولی قرنی، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران صادق آل‌محمد، پیشوای اهل سلوک امام صادق (ع) پرچم‌دار جهاد تبیین | مروری بر دستاورد‌های ششمین خورشید ولایت تولیت آستان قدس رضوی: هنر ابزاری برای انتقال مفاهیم دینی و انسانی است زمان آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان اعلام شد ۵۰ هزار بسته نبات متبرک از حرم رضوی به سراسر کشور ارسال شد ویژه‌برنامه‌های حرم امام‌رضا(ع) به‌مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) اعلام شد سامانه‌ اطلس محافل و تشکل‌های قرآنی، مرجع جامع دسترسی به محافل قرآنی پویش «سهم من از کرامت» در وبسایت آپارات در ایام دهه کرامت برگزار می‌شود + جزئیات نگهداری ۱۹۰۰ نسخه خطی از آثار شیخ بهایی در مرکز نسخ خطی کتابخانه آستان قدس رضوی
سرخط خبرها

برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم دانش آموزان دختر در مشهد

  • کد خبر: ۱۶۲۴۴۰
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
برگزاری چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم دانش آموزان دختر در مشهد
رئیس اداره قرآن و عترت و نماز آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم دانش آموزان دختر خراسان رضوی با حضور ۷۰۰ شرکت کننده در مشهد مقدس برگزار شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، سید اسماعیل اصغرزاده رئیس اداره قرآن و عترت و نماز آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانش آموزان استان خراسان رضوی امسال با حدود ۱۳۰۰ دانش آموز دختر و پسر برگزیده استان در مشهد مقدس به صورت حضوری در حال برگزاری است.

وی افزود: اکنون بخش مسابقات قرآن دختران در اردوگاه امام رضا (ع) مشهد، فعال است و شرکت کنندگان دختر در رشته‌های مختلف قرآنی باهم به رقابت می‌پردازند.

اصغرزاده بیان کرد: این مسابقات از مرحله مسابقات شهرستان عبور کرده و در حال حاضر افراد منتخب هر شهرستان در مرحله استانی باهم رقابت می‌کنند؛ در پایان این مرحله نیز قرار است منتخبین هر رشته قرآنی به مرحله مسابقات کشوری راه یابند.

رئیس اداره قرآن و عترت و نماز آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: مسابقات قرآن و عترت و نماز بزرگترین، گسترده‌ترین و عمومی‌ترین فعالیت تربیتی و قرآنی مدارس استان خراسان رضوی است که بالغ بر ۵۰۰ هزار دانش آموز در مرحله آموزشگاه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و برگزیدگان دانش آموزان در مدارس به مرحله اداره راه پیدا کرده و برگزیدگان در ۴۷ اداره استان به مرحله استانی راه پیدا می‌کنند.

وی تصریح کرد: این مسابقات در حدود ۱۲ رشته قرآنی شرکت کننده دارد؛ رشته‌های قرائت قرآن، حفظ ده جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل، مفاهیم قرآن، صحیفه سجادیه، نهج‌البلاغه، اذان و دو رشته جدید به اسم گفتمان مهدوی و دعاخوانی ویژه دختران از رشته‌های فعال این مسابقات است.

اصغرزاده تاکید کرد: درحال حاضر نیز حدود ۷۰۰ دانش آموز دختر در این اردوگاه با یکدیگر درحال رقابت در رشته‌های مختلف قرآن کریم هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->