بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هفته متفاوت تیم‌های مشهدی در لیگ‌های فوتسال، بسکتبال و هندبال

  • کد خبر: ۱۶۳۹۸
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۸
هفته متفاوت تیم‌های مشهدی در لیگ‌های فوتسال، بسکتبال و هندبال
یک برد، یک باخت و دیداری که برگزار نشد.
مژده رنگیان - بانوان ورزشکار مشهدی پایان هفته شلوغی را پشت‌سر گذاشتند. به‌جز رقابت لیگ‌برتری فوتسال، هندبال و بسکتبال، در این روز‌ها رقابت‌های لیگ برتر کبدی بانوان و پلی‌آف لیگ دسته‌یک بسکتبال بانوان نیز به میزبانی مشهد درحال پیگیری است. در مهم‌ترین بازی در لیگ برتر فوتسال، تیم هیئت خراسان رضوی درحالی میزبان تیم قعرجدولی هیئت اصفهان بود که فاطمه شریف در این دیدار دستش خالی بود. غلامی، محمدی و توفیقی‌نسب محروم و کلاتی و نریمانی مصدوم بودند. این‌همه درحالی بود که سرورزاده و محمدزاده‌دوستی هم که به‌همراه تیم ملی نوجوانان در کافا حضور داشت، ساعت ۱۰:۳۰ صبح جمعه به مشهد رسیدند و خود را به بازی رساندند تا مشکلات شریف بیش‌از‌این نشود. کمبود بازیکن باعث شد سارا شیربیگی باوجود مصدومیت زانوی خود، بازی کند و اتفاقا توانست ۳ گل این دیدار را به ثمر برساند.
 
 
 
 
کاپیتان مریم رضاپور نیز در این بازی برخلاف دیدار‌های گذشته از دقیقه نخست تا سوت پایان در زمین حضور داشت و یک گل برای تیمش وارد دروازه حریف کرد. مهسا ایرانمنش نیز درخشش خوبی در زمین داشت و ۲ گل از گل‌های زده، سهم او شد. با این پیروزی ۶ بر ۰، مشهدی‌ها همچنان صدرنشین باقی ماندند تا کار به هفته پایانی لیگ بکشد. قرار بود بعد از دیدار فوتسال، تیم هندبال اشتادسازه مشهد در همین سالن میزبان تیم نفت‌وگاز گچساران باشد که این تیم نیز به‌دلیل هزینه بالای سفر از جنوب تا مشهد قید این دیدار را زد و بازی به‌همین‌دلیل لغو شد. برای تعیین‌تکلیف امتیاز این تیم، باید منتظر تصمیم فدراسیون بود.
 
 
هفته متفاوت تیم‌های مشهدی در لیگ‌های فوتسال، بسکتبال و هندبال
 
روز پنجشنبه نیز نماینده بسکتبال مشهد در لیگ برتر که به پلی‌آف صعود کرده بود، در بازی برگشت در زمین گرگان به‌مصاف تیم این شهر رفت که برای دومین‌بار مغلوب این تیم قدرتمند و پرمهره شد. به‌این‌ترتیب مشهدی‌ها باید خود را برای کسب رده‌های پنجم تا هشتم لیگ آماده کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->