وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 

  • کد خبر: ۱۶۶۶۶۷
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵
سالانه در کال کشف بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود 
رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین صاحبی امروز، ۸ خرداد ماه، در هشتادمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد در نطق پیش از دستور اظهار کرد: ۱۰ سالی از شروع فعالیت کمیسیون حاشیه شهر می‌گذرد. ما در سال ۹۲ کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر را به تصویب رساندیم که حاصل آن خدمات ارزنده‌ای به شهر مشهد بود.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این کمیسیون اتفاقات خوبی در این ۱۰ سال رقم خورده است، عنوان کرد: قبل از راه‌اندازی این کمیسیون سرانه‌های حاشیه شهر بسیار پایین بود. سرانه فضای سبز در سال ۹۲، ۲ متر بود که اکنون به ۵.۵ متر رسیده و با اعتبارات امسال به ۶ متر خواهد رسید. امسال ۵۱ درصد بودجه‌های عمرانی را به سمت حاشیه شهر بردیم. ساختاری پایه‌ریزی شده که ادامه پیدا خواهد کرد. خدمات بسیار زیادی مانند ساماندهی کال کشف، دروی و امیرآباد انجام شد.

صاحبی افزود: مشکلات محیط زیستی زیادی از جمله مشکلات مربوط به کشف رود وجود داشت که مدیریت شهری در این عرصه اقدامات خوبی انجام داد، اما دولت‌ها پای کار نیامدند. بیش از ۱۲۰ پارک ساخته شد، سالن‌های ورزشی زیادی که وظیفه دستگاه‌های دیگر بود، ایجاد شد، نهضت آسفالت، اقدامات در حوزه‌های ترافیکی و ساخت پل‌ها نیز از دیگر اقدامات بود. اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد و امیدواریم این فرایند ادامه داشته باشد. هر تفکری پای کار بیاید این روند را دنبال خواهد کرد.

رئیس کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه دستگاه‌های اداری به وظایف خود در حاشیه شهر عمل نمی‌کنند، تصریح کرد: مشکلات عدیده‌ای در حوزه‌های اداری داریم، پیگیری‌های متعددی انجام دادیم که دستگاه‌های اداری وظایف خود را در حوزه حاشیه شهر انجام دهند.

وی بیان کرد: ما در آموزش و پرورش مشکلات عدیده‌ای داریم. سرانه آموزشی در کشور ۵.۵ متر بوده، اما در حاشیه شهر کمتر از ۱.۲ متر است. سرانه بهداشتی نیز بسیار پایین است. در حوزه‌های محیط زیستی مشکل داریم. در زمینه آب و فاصلاب نیز مشهد با مشکل کم‌آبی مواجه هستیم، اما در این حوزه کار اساسی اتجام نمی‌شود. در کال کشف سالانه بیش از ۸۰ میلیون متر مکعب آب هدر می‌رود، اما مسئولان این آب را تصفیه نمی‌کنند تا بتوان برای کشاورزی استفاده کرد. در ازای این آب شرب در حوزه کشاورزی استفاده می‌شود.

 صاحبی خاطرنشان کرد: اخیرا مشکلی برای شهروندان مشهد ایجاد شده که در خصوص بیمه تامین اجتماعی در حوزه ساخت و ساز و مسکن است. این قانون مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است. اگر نمایندگان این مشکل را حل نکنند، ۹۰ درصد ساخت و ساز‌های حاشیه شهر که با پروانه انجام می‌شود در سال آینده انجام نخواهد شد، چون هزینه پروانه در حاشیه شهر ۳۰ میلیون تومان است، اما برای بیمه باید ۶۰ تا ۷۰ میلیون پرداخت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->