معرفی کتاب‌های عاشورایی برای کودکان و نوجوانان ویژه‌برنامه‌های شبکه قرآن در دهه دوم محرم اعلام شد تصویب نام‌گذاری معابر تهران به نام شهدای اقتدار صحیفه‌ای برای بیداری | امام سجاد(ع) چگونه با زبان دعا امت را تربیت کرد؟ مراسم عزاداری شب شهادت امام سجاد (ع) در حرم رضوی برگزار شد وزیر فرهنگ: بازگرداندن ایمن و به موقع ۸۶ هزار زائر حج در شرایط جنگی اقدامی ارزشمندی بود حرم امام‌رضا(ع)، میزبان برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی: مسیر را تا نابودی اسرائیل ادامه دهید گذرنامه‌های زیارتی اربعین نیاز به تمدید ندارند | امکان دریافت غیرحضوری گذرنامه  آغاز ثبت‌نام راهنمایان زائر افتخاری ویژه دهه پایانی صفر در مشهد افتتاح ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی ثبت نام اولیه ۳۷۵ کاروان پیاده برای سفر به مشهد در دهه آخر صفر تردد بیش از ۱۲۸ هزار زائر کربلا از مرز مهران در ایام محرم‌ سرلشکر صفوی در جمع عزاداران حسینی: ملت ایران در مکتب عاشورا شکست‌ناپذیر شد شهادت تاریخی از درون اهل سنت: بنی‌امیه مسئول خون امام حسین (ع) هستند دهه دوم محرم در مشهد هیئت کجا بریم؟ شام غریبان امام حسین(ع) پشت درهای بسته حرم حضرت زینب(س) + فیلم لزوم راه‌اندازی ستاد استقبال از زائران اربعین ۱۴۰۴ آیا واقعه عاشورا یک تصمیم آنی بود؟ جانبازی که صبر را در دوران اسارت از حضرت زینب (س) آموخت
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: ما به واسطه امام رضا(ع) می‌توانیم به جوانان هویت دهیم

  • کد خبر: ۱۶۷۲۱۳
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۷
تولیت آستان قدس رضوی: ما به واسطه امام رضا(ع) می‌توانیم به جوانان هویت دهیم
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما به واسطه امام رضا(ع) می‌توانیم به جوانان هویت دهیم. اجازه ندهیم دشمنان جوانان، نوجوانان، فرزندان و پاره‌های تن ما را بربایند. 
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمد مروی امروز، ۱۰ خرداد ماه، در اختتامیه بیستمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) که در سالن همایش‌های شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: در وجود حضرت رضا(ع) تعبیر خاصی است این تعبیر از ناحیه یک عالم معمولی، یک شاعر، یک ادیب و یک هنرمند که از ذوق هنری خود استفاده کرده باشد، نیست، سخن امام معصوم سخن حجت خداست.

وی افزود: خداوند به واسطه وجود با برکت علی ابن موسی الرضا(ع) از بندگانش خشنود می‌شود یعنی اگر رضایت و خشنودی خداوند متعال را طالب هستیم که هستیم، سعادت و خوشبختی همه ما در گرو همین معنا است و باید رضایت و خشنودی حضرت رضا(ع) را تحصیل کنیم.

مروی گفت: از بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع)، وزیر ارشاد و همه مجموعه‌هایی که به این عرصه نورانی، معرفتی، معنوی و هویت‌بخش قدم می‌گذارند، به عنوان خادم کوچک دستگاه قدسی حضرت ثامن‌الائمه(ع) تشکر و قدردانی می‌کنم.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه حضرت رضا(ع) ظرفیت بی‌بدیل و بی‌نظیری است، عنوان کرد: شاید من که خودم مشهدی هستم قبل از افتخار نوکری خود به این معنا پی نبرده بودم، در این چند سال به این حقیقت زیبا و روشن رسیدم و درک کردم که شعار نیست. مردم ما اعم از شیعه سنی، مسلمان و غیر مسلمان به امام رضا(ع) عشق دارند، ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی بیان کرد: امروز دشمنان ما در صدد هستند که از نسل جوان ما هویت‌زدایی کنند و هویت ایرانی، ملی، دینی و قرآنی را بگیرند. اگر از ملتی سلب هویت شد، سلطه بر آن ملت و اداره و استثمار آن‌ها سهل و آسان است. امروز دشمنان به دنبال جنگ سخت نظامی نیستند، زیرا جواب نمی‌گیرند، به دنبال تحریم اقتصادی نیز نیستند. آنچه دنبالش هستند سلب هویت و هویت‌زدایی است.

مروی ادامه داد: در مسائلی که سال گذشته اتفاق افتاد مطالعات و تحقیقاتی انجام شد. با برخی از عزیزانی که فریب خورده بودند گفت‌وگوهایی صورت گرفت و به این حقیقت تلخ رسیدیم که دشمن درصدد سلب هویت از این بچه‌ها، عزیزان و پاره‌های تن ما است. این بچه‌ها که اینگونه بی‌محابا به خیابان می‌آیند، هر شعاری می‌دهند و هر سخنی بر زبان می‌آورند که شرم‌آور است، نوجوانان ما نیستند. عقبه‌ای قوی و تاثیرگذار پشت آن است که از نوجوان و جوان ما سلب هویت کرده است.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه ما باید به جوانان خود هویت دهیم، تصریح کرد: ما سرمایه‌ای بی‌نظیر، بسیار گرانبها و پراثر به نام امام رضا(ع) داریم. یک بعد امام(ع) که پخش شد توسل به ایشان و پاسخ گرفتن است که در آن شکی نیست اما همه ابعاد شخصیت این ولی خدا این نیست. ما از امام رضا(ع) حاجت می‌گیریم، عرض حاجت می‌کنیم و درس زندگی و هویت می‌گیریم. امام رضا(ع) همه ظرفیت‌ها را دارد و کسی را بدون پاسخ نمی‌گذارد. ما به واسطه امام رضا(ع) می‌توانیم به جوانان هویت دهیم. اجازه ندهیم دشمنان جوانان، نوجوانان، فرزندان و پاره‌های تن ما را بربایند. 

وی اضافه کرد: اگر حرم مغناطیس و جذبه معنوی قوی نداشته باشد نمی‌توانیم این میزان زائر داشته باشیم. زائران با هزینه، پول و دسترنج خود بدون تبلیغات به مشهد می‌آیند، اگر این کرامت نیست پس چیست؟ به این دلیل که ما در این فرهنگ و فضاهای روحانی و معنوی بزرگ شدیم، جاذبه خود را از دست داده و عادی تلقی می‌کنیم، در حالی که عادی نیست. زائران امام(ع) و نزولات ایشان نه تنها کمتر نشده بلکه بیشتر شده است. این ظرفیت بزرگی بوده که باید از آن استفاده و هویت‌سازی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->