پیش‌بینی افزایش ۴ برابری زائران ورودی به مشهد در روز شهادت امام رضا (علیه‌السلام) اسکان ۱۲۰۰ زائر در پایانه مسافربری امام رضا(ع) مشهد آبرسانی بیش از ۳.۵ میلیون لیتر آب شرب به مواکب بین راهی اطراف مشهد مقدس فعالیت بیش از ۳۰۰ نیروی رفع سد معبر شهرداری مشهد برای برقراری نظم و امنیت معابر شهری در دهه پایانی صفر  ساعت کاری مترو مشهد در شب شهادت امام رضا (ع) افزایش پیدا کرد + جزئیات (۱ شهریور ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد؛ قول مجلس برای تأمین ۶۰ واگن مترو و ۲۵۰ اتوبوس جدید در مشهد | خدمت شایسته به زائران ارائه می‌شود + فیلم مجلس، پای کار توسعه زیرساخت‌های زیارت | بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از خط ۳ قطارشهری مشهد پیش‌بینی ۲۳ رام قطار فوق‌العاده برای بازگشت زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ از مشهد نذر ۱۴ ساله بازاریان پارچه تهران در مشهد | پخت و توزیع ۸۸۸۸ پرس غذای گرم برای محرومان + فیلم پایانه مسافربری مشهد برای عملیات بازگرداندن زائران رضوی به ۲۵۰۰ اتوبوس نیاز دارد آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی معابر مشهد مقدس در شب و روز شهادت امام‌رضا(ع) (یکم شهریور ۱۴۰۴) اسکان بیش از ۱۱۲ هزار زائر در مراکز شهرداری مشهد در دهه پایانی صفر (۱ شهریور ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی نیروی کارگری خدمات شهری مشهد در سه شیفت کاری ورود بیش از ۴ میلیون و ۴۷۶ هزار زائر و مسافر به مشهد و خراسان رضوی تا امروز (یکم شهریورماه ۱۴۰۴) فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهرما مشهد در روز شهادت امام رضا (ع) مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد: قول می‌دهیم هیچ کدام از زائران بدون بلیت برگشت نباشند شاخص جدید حذف یارانه نقدی اعلام شد | سرانه درآمد بیش از ۱۰ میلیون تومان پس از کسر هزینه اجاره آیا برق شهروندان مشهدی در ایام شهادت امام رضا (ع) قطع نمی‌شود؟ ۳۵ هزار زائر از خدمات رفاهی بوستان غدیر مشهد در سه روز گذشته استفاده کردند + عکس آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی در معابر منتهی به حرم مطهر رضوی ( یکم شهریور ماه ۱۴۰۴) | ترافیک سنگین در عوارضی باغچه به سمت پل سلام استقرار ۲۰ موکب جهاد کشاورزی کشور ویژه دهه پایانی ماه صفر در مشهد
سرخط خبرها

حریم اختلافی مشهد با طرقبه‌ و شاندیز، این‌بار پشت سد انتخابات

  • کد خبر: ۱۶۸۶۴۹
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۹
حریم اختلافی مشهد با طرقبه‌ و شاندیز، این‌بار پشت سد انتخابات
به گفته معاون سیاسی استانداری خراسان‌رضوی، احتمالا امسال به مناقشه حریم مشهد با طرقبه‌شاندیز رسیدگی نمی‌شود.

۲۲ فروردین‌ماه امسال بود که جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی خراسان‌رضوی، در گفتگو با خبرنگار شهرآرا از تعیین تکلیف حریم اختلافی مشهد و طرقبه و شاندیز از لحاظ فنی خبر داده و اعلام کرده بود که «قرار است ظرف یک یا دو هفته آینده مکاتبات لازم در‌این‌باره با وزارت کشور انجام شود.»

خبری که از حل مناقشه‌ای حکایت داشت که ریشه‌اش به اواخر دهه‌۸۰ شمسی برمی‌گشت. اما گویا باز هم قرار نیست گره این مناقشه باز شود. چرا؟ چون قرار است در اسفند امسال انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار شود. این موضوع را ما نمی‌گوییم، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌رضوی به خبرنگار شهرآرا گفته است.

ورود دستگاه قضا

مسئله حریم اختلافی مشهد و طرقبه‌شاندیز به‌قدری پیچیده و دست‌خوش گذر زمان شد که حتی صدای دستگاه قضا را نیز درآورد و ۳۰ خرداد‌ماه پارسال بود که سیدامیر مرتضوی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌رضوی در نشست خبری و در پاسخ به پرسش شهرآرا درباره آخرین وضعیت گره‌گشایی از مسئله حریم مشهد با طرقبه شاندیز، از پیگیری جدی دستگاه قضا برای حل‌و‌فصل این مسئله خبر داد. اما این گره آن‌قدر کور بود که مسئولان استانی نیز از حل‌و‌فصل ماجرا در داخل استان بازماندند و توپ حل این موضوع در زمین وزارتخانه‎های کشور و راه و شهرسازی افتاد.

مرتضوی همان زمان درباره مراحلی که باید این طرح برای خروج از استان طی کند، گفته بود که «ابتدا باید این طرح در مرکز استان توسط اداره کل راه وشهرسازی و معاونت‌های سیاسی و عمرانی استانداری آماده و پس از آن به دو وزارتخانه مرتبط اعلام و در نهایت تصویب و ابلاغ شود که هنوز این اتفاق نیفتاده است.»

توپ در زمین وزارت کشور

سرانجام پس از این کش‌و‌قوس‌ها قرار شد جمع‌بندی نهایی درباره این موضوع در داخل استان در بهار سال‌۱۴۰۲ انجام شود؛ موضوعی که حالا معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا درباره‌اش می‌گوید: هنوز این موضوع در حوزه وزارت کشور است و تصمیم خاصی برای آن گرفته نشده است؛ زیرا به‌طور معمول در سال‌هایی که انتخاباتی در پیش داریم، موضوع مرتبط با تقسیمات، کمتر مطرح می‌شود.

سیدهادی طباطبایی در پاسخ به این پرسش که آیا تصمیم‌گیری برای این حریم اختلافی امسال به نتیجه می‌رسد یا خیر نیز اظهار می‌کند: درباره اینکه این موضوع امسال به نتیجه می‌رسد یا خیر اطلاعی ندارم، اما بر‌اساس پیشینه‌ای که داریم، در سال‌های انتخابات به این موضوعات ترتیب اثر داده نمی‌شود؛ به‌این‌دلیل که شائبه‌ای پیش نیاید و مشکلاتی را در حوزه اجرایی انتخابات ایجاد نکند.

او بیان می‌کند: طرح نظر و ایده استان برای حریم اختلافی میان شهرستان مشهد و شهرستان طرقبه‌شاندیز را با تأیید استاندار خراسان‌رضوی به وزارت کشور ارائه داده‌ایم و پیگیر آن نیز هستیم. در نهایت باید تأییدیه‌ای توسط وزارت کشور داده شود و پس از آن وزارت کشور با هیئت دولت مکاتبه‌ای داشته باشد تا سایر مراحل قانونی آن طی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->