یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

برگزاری اجلاس سالانه مسئولان اجرایی همایش شیرخوارگان حسینی در مشهد

  • کد خبر: ۱۶۸۹۲۳
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
برگزاری اجلاس سالانه مسئولان اجرایی همایش شیرخوارگان حسینی در مشهد
صبح امروز، ۲۲ خرداد، هم زمان با روز زیارتی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در تالار قدس حرم مطهر رضوی، اجلاسی جهت هم اندیشی برای برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در ماه محرم برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در همایش جهانی شیرخوارگان حضرت علی اصغر گفت: این مجمع نخستین تشکل بین‌المللی شیعه محسوب می‌شود که ارتباط خوبی با دیگر مراکز شیعی در خارج از کشور برای برگزاری مراسم‌های مذهبی دارد.

منافی پور با اشاره به اینکه این مجمع جهانی یک گروه مردمی بوده که به هیچ نهاد دولتی وابسته نیست، افزود: مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در سال ۱۳۸۲ و در مهدیه تهران برنامه خود را آغاز کرد و هر سال نیز با توجه به اشتیاق مادران برای حضور همراه با شیرخوارگان خود در این مراسم، تعداد مراکز برگزاری افزایش پیدا کرده است و اکنون نیز در بیش از هفت هزار و ۵۰۰ نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان برگزار می‌شود. 

وی افزود: این مراسم به تفکیک در ۲۷ نقطه ترکیه، ۲۶۰ نقطه عراق، ۴۶۰ نقطه پاکستان، سه نقطه کره جنوبی، ۱۱ ایالت آمریکا، چهار نقطه آلمان، ۱۱ نقطه اندونزی و ۱۲نقطه آذربایجان برگزار می‌شود و استقبال در کشورهای آفریقایی نیز خارج از تصور است.

منافی پور بیان کرد: نقطه عطف این مراسم نذرنامه‌خوانی است که مادران شیرخواره‌های خود را نذر یاری حضرت قائم (عج) می‌کنند. اکنون این نذرنامه به ۱۲ زبان مختلف دنیا ترجمه شده است و در داخل لباس‌های ارسالی به کشورهای مختلف قرار می‌گیرد. همچنین امسال و برای اولین سال این نذرنامه به زبان اسپانیایی ترجمه شده، که در اختیار کشورهای اسپانیولی زبان قرار خواهد گرفت.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) افزود: با توجه به شور و اشتیاقی که مردم برای شرکت در این مراسم اعلام کرده‌ند، انتظار می‌رود در اولین جمعه ماه محرم و در  ۳۰ تیرماه سال جاری شاهد برگزاری این مراسم در هشت هزار نقطه و بیش از ۶۰ کشور جهان باشیم.

وی با اشاره به  ۷۰ کارگاه دوخت لباس‌ در کشور برای این مراسم گفت: هر استان یک کارگاه دوخت لباس حضرت علی‌اصغر(ع) دارد که برای شهرستان‌ها و روستاهای خود این نوع لباس‌ها را تهیه می‌کنند. همچنین سه کشور عراق، ترکیه و بحرین نیز کارگاه‌های دوخت مجزایی برای خود دارند و این در حالی است که یک کارگاه دوخت مرکزی نیز در تهران وجود دارد که برای ۴۵ کشور دنیا و به ویژه برای مراسم اصلی که در مصلی تهران برگزار می‌شده است، لباس‌ تهیه می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->