رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بخش خصوصی «خراسان رضوی» بازوی کمکی اقتصاد ترکمنستان محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۹۷۲۷
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
بخش خصوصی «خراسان رضوی» بازوی کمکی اقتصاد ترکمنستان محسوب می‌شود
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: فضای جدیدی برای زندگی در ترکمنستان ایجاد شده و این تغییرات و زیر ساخت‌ها با نیت جهش ترکمنستان در سال‌های آتی است و این جهش طی۲ تا ۵ سال آینده ایجاد می‌شود.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا توکلی زاده، امروز ۲۷ خردادماه، در اولین نشست تجاری، سرمایه گذاری ایران و ترکمنستان که در محل اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: کشور ترکمنستان طی یک بازه سی ساله تغییرات زیادی داشته و پیشرفت کرده است و این پیشرفت جز با تلاش و مدیریت صحیح نبوده است. در این کشور آنچه به خوبی قابل مشاهده است تحولات فرهنگی رخ داده است. در حال حاضر ۲۰ هزار نفر از مردم ترکمنستان در کشور‌های دیگر در حال تحصیل هستند و هر ۵ سال ۲۰ هزار نفر فارغ التحصیل شده و به کشور  خود بازگشته و کشور خود را می‌سازند.  
وی با اشاره به احداث زیرساخت‌های جدید در کشور ترکمنستان افرود: اتفاقات خوبی در ترکمنستان طی سال‌های اخیر رقم خورده و در ترکمنستان طی ۳۰ سال جاده و اتوبان‌های بزرگی ساخته شده است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به ساخت و ساز‌های مسکونی در ترکمنستان بیان کرد: خانه‌های مسکونی در ترکمنستان و نحوه زندگی در فضای جدیدی برای زندگی در ترکمنستان ایجاد شده و این تغییرات  و زیر ساخت‌ها با نیت جهش ترکمنستان در سال‌های آتی است و این جهش طی۲ تا ۵ سال آینده ایجاد می‌شود.ر این کشور تغییر کرده است.  باید به همسایه شمالی کمک کنیم. امکاناتی در کشور ما است و می‌توانیم به عنوان بخش خصوصی این امکانات را تجهیز کنیم و به ترکمنستان کمک کنیم تا آن‌ها نیز به هدف خود برسند.

وی با بیان اینکه استان خراسان رضوی به عنوان بازوی کمکی در بخش خصوصی برای کشور ترکمنستان محسوب می‌شود، افزود: بخش مهندسی، حوزه ساختمان و... این ظرفیت‌ها را دارند و باید این ظرفیت‌ها و توانمندی را در خدمت بگیریم. در سفر رئیس جمهور کشورمان به ترکمنستان اقداماتی همچون ساخت جاده، حوزه انرژی در ترکمنستان. به ایران واگذار شده است و باید هر چه زودتر برای شروع آن اقدام شود.
توکلی زاده تاکید کرد: برادری سیاسی بین کشور‌ها همواره از راه مشارکت اقتصادی ایجاد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->