رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هر ایرانی می‌تواند در ابوموسی صاحبِ خانه شود

  • کد خبر: ۱۷۱۰۵۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
هر ایرانی می‌تواند در ابوموسی صاحبِ خانه شود
استاندار هرمزگان در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان به تبیین عملکرد دولت سیزدهم در استان پرداخت و برنامه‌های دولت را برای حل مسائل اساسی استان از جمله در حوزه راه روستایی، تامین آب پایدار، تحول در حوزه شیلات و احداث مسکن و کاهش آمار بیکاری تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی دوستی در این دیدار بیان کرد: این دیدار به منظور ارائه گزارش و شنیدن توصیه‌ها، دغدغه‌ها و خواسته‌های نماینده محترم، ولی فقیه در استان از دولت سیزدهم در استان هرمزگان برگزار شد.

وی افزود: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت، گام‌های مهمی در راستای توسعه متوازن و گسترش عدالت در مناطق مختلف استان برداشته و در همه حوزه‌هایی که نیاز به کار و فعالیت بود، تلاش‌های خوبی صورت گرفت.

استاندار هرمزگان اظهار کرد: هرمزگان پایتخت اقتصاد دریا محور است و بر همین مبنا برنامه‌ریزی جامعی برای بهره بردن از ظرفیت دریا در حال انجام است، دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای بر صدور مجوز صیادی به فعالان این حوزه و ساماندهی صیادان داشته تا بتوان بخشی از اشتغال مورد نیاز استان را از این طریق تامین کرد.

وی تصریح کرد: در حوزه صیادان سنتی فاقد مجوز استان مطابق آخرین آمار برای ۷۸۰۰ نفر از افراد مجوز صادر شده و هویت دار شده‌اند، با این مجوز تقریبا مشکل حدود ۲۲ هزار نفر حل شده است، در حوزه شیلاتی اقدامات دیگری نظیر برق دار کردن مزارع، پرورش ماهی در قفس، زیستگاه مصنوعی و اقدامات مهم دیگری انجام شده که می‌تواند به حوزه شیلاتی کمک کند.

نماینده عالی دولت در هرمزگان اضافه کرد: در حوزه اشتغال گام‌های خوبی برداشته شد در سال ۱۴۰۱ استان متعهد به ایجاد حدود ۳۸ هزار شغل بود، اما خوشبختانه توانستیم حدود ۵۱ هزار شغل با کد ملی منحصر بفرد و با قابلیت راستی آزمایی ایجاد کنیم که نشانگر اجرای ۱۳۰ درصدی تعهد است و به نسبت سال ۱۴۰۰ رشدی دو برابری شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه میان تولید شغل و نرخ بیکاری استان تناقض وجود دارد اظهار داشت: استان هرمزگان توانایی زیادی در حوزه تولید شغل دارد و تلاش داریم با دو راهبرد اساسی یعنی برگزاری آزمون شفاف و دایر کردن هنرستان‌های مهارتی و تخصصی، نیرو‌های بومی توانمند و متخصص را در صنایع استان جذب کنیم.

استاندار هرمزگان ادامه داد: در حوزه راهسازی روستایی یک تصمیم مهم گرفته شده، در سطح استان ۱۵۵ روستا محصور بودند و راه دسترسی مناسبی نداشتند که در مجموع بالغ بر ۴۰۰ کیلومتر راهسازی نیاز داشت برای این منظور طی یک اقدام می‌خواهیم با ۲۰۰۰ روز کار دستگاه راهسازی، عملیات خاکی را آغاز و سپس با مالچ پاشی مشکل فعلی را کوچک و در اقدام بعدی مشکل را ریشه‌ای حل کنیم.

وی بیان کرد: در سطح استان ۹۷۱ هزار نفر با تنش آبی مواجه هستند که با مجموعه اقدامات انجام شده و تلاش‌های صورت گرفته و تامین اعتبار ۲۵۰۰ میلیاردی، قرار است تا پایان سال مشکل آبی ۱۶۰ روستا و چهار شهر حل شود، در حوزه آبرسانی در بخش آبشیرین کن‌ها هم رشد ۴۱ درصدی داشتیم و قرار است در سفر رئیس جمهور هم یک بخش دیگر به آبشیرین کن‌ها افزوده شود.

دوستی خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن هم در سطح استان گام‌های خوبی برداشته شده و در حال انجام فرآیند تخصیص زمین و ساخت و ساز طرح نهضت ملی مسکن هستیم.

وی عنوان کرد: برای شهرستان ابوموسی هم شرط فرم جیم را حذف کردیم و هر ایرانی می‌تواند یک خانه در ابوموسی داشته باشد، به هر فرد در قطعات ۳۰۰ متری زمین تخصیص می‌یابد و تسهیلات مسکن نیز داده خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->