فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پشت پرده توافق مهرداد محمدی با استقلال

  • کد خبر: ۱۷۱۹۵۳
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۶:۵۶
پشت پرده توافق مهرداد محمدی با استقلال
مهرداد محمدی، مهاجم تیم السیلیه قطر با استقلال به توفق ۲ ساله رسید.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهرداد محمدی، لژیونر فوتبال ایران که در باشگاه السیلیه قطر توپ می‌زد با استقلال به توافق ۲ ساله رسید.

این توافق درحالی انجام شده که هنوز از طرف باشگاه استقلال خبری دال بر رسمی بودن قرارداد میان دو طرف منتشر نشده است و به نظر می‌رسد تا پرداخت اولیه به این بازیکن از سوی باشگاه استقلال باید صبر کرد.  

با این حال انتشار یک استوری از سوی مدیربرنامه محمدی نشان از توافق نهایی با باشگاه استقلال دارد و این بازیکن را باید در فصل جدید با پیراهن استقلال در میادین فوتبال مشاهده کرد.


محمدی جزو بازیکنان مستعد در فوتبال ایران است که در خط حمله بازی می‌کند و باید دید حضور او در استقلال آیا منجر به ایجاد تحول در خط حمله آبی‌ها خواهد شد یا خیر. برخی معتقدند مدیران باشگاه استقلال این بازیکن را به جای محمد محبی به خدمت گرفته‌اند و جدایی محبی از استقلال قطعی شده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->