روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند دیپلماسی استانی، پیوند سیاست خارجی با زندگی مردم قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نتانیاهو در یک پایگاه نظامی نزدیک جنین حضور یافت

  • کد خبر: ۱۷۲۷۳۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
نتانیاهو در یک پایگاه نظامی نزدیک جنین حضور یافت
بنیامین نتانیاهو در یک پایگاه نظامی ارتش ررژیم صهیونیستی در نزدیکی جنین، آخرین تحولات میدانی و زمین گیر شدن نظامیانش را در اردوگاه جنین مورد بررسی قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌ها عبری زبان به نقل از بیانیه دفتر نخست وزیری این رژیم اعلام کردند، نتانیاهو با حضور در پایگاه نظامی سالم واقع در شمال جنین، به همراه یواف گالانت وزیر جنگ و فرماندهان ارشد ارتش اشغالگر، آخرین اوضاع میدانی در جنین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در حالی که نتانیاهو ادعا کرد، زیر ساخت‌های (مقاومت) را در جنین در چارچوب این عملیات از بین برده است، تصاویر منتشر شده از خیابان‌ها و کوچه‌های اردوگاه جنین از تخریب تمامی زیر ساخت‌های حیاتی این منطقه حکایت دارد.

نتانیاهو همچنین با اذعان به شکست در تحقق اهداف عملیات مدعی شد، این آخرین باری نیست که ما وارد جنین شده و عملیات ما فقط برای یک بار انجام نمی‌شود.

او در ادامه تهدید مقاومت گفت: ارتش اسرائیل همچنان (به تجاوزات خود به جنین) ادامه خواهد داشت.

یواف گالانت به همراه فرمانده منطقه میانی ارتش رژیم صهیونیستی در این نشست گزارشی از آخرین شرایط امنیتی جنین به نتانیاهو ارائه کردند.

گفته می‌شود نگرانی از شکست در از بین بردن مقاومت در جنین و اردوگاه آن مهم‌ترین دغدغه رهبران رژیم صهیونیستی است.

این جلسه در حالی برگزار شد، که اخبار رسیده از جنین حکایت از قرار گرفتن نظامیان مهاجم صهیونیست در کمین جوانان فلسطین داشت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->