شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه
سرخط خبرها

رکورد در فدراسیون فوتبال با ثبت نام ۵۰ نفر برای انتخابات

  • کد خبر: ۱۷۳۳۹
  • ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲
رکورد در فدراسیون فوتبال با ثبت نام ۵۰ نفر برای انتخابات
ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال اعلام کرد، نزدیک به ۵۰ نفر در انتخابات فدراسیون فوتبال (ریاست و هیئت رئیسه) ثبت‌نام کرده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم شکوری در حاشیه ثبت‌نام از نامزد‌های ریاست و عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال اظهار داشت: تا این لحظه نزدیک به ۵۰ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که می‌تواند رکوردی باشد. تشکر از دوستانی که احساس مسئولیت و فکر کردند می‌توانند به فوتبال ما کمک کنند. از ساعت ۱۶ به بعد دیگر کسی وارد فدراسیون نشد و تنها کسانی که داخل ساختمان بودند ثبت‌نام کردند. دوستان از فردا می‌توانند در پست ریاست توسط ۱۰ عضو و در پست هیئت رئیسه توسط پنج عضو مجمع تأیید شود.

وی افزود: تیم سه نفره‌ای مدارک را بررسی می‌کند و سپس امر تأیید صلاحیت به حراست سپرده می‌شود. با شرایط تیم ملی و فوتبال ما، تصمیم بر این شد انتخابات ۲۵ اسفند برگزار شود و امیدوارم انتخابات خوبی باشد. هر رئیسی باید توسط ۱۰ نفر معرفی شده باشد، کمتر از آن تأیید صلاحیت نمی‌شود و حدود ۵۰ نفر بالا هستند که صلاحیت آن‌ها در حال بررسی است و تا یک ساعت دیگر می‌توانیم بگوییم چند نفر ثبت‌نام کرده‌اند. درباره نفرات صحبت نمی‌کنم. دوستان اکثراً اینجا حضور داشتند و بهتر است اسامی را اعلام نکنیم. عموم مردم نیاز نیست رأی بدهند و اعضای ۷۵ نفره مجمع رأی می‌دهند. درست نیست که همه از این اسامی باخبر باشند.

سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال درباره انتقادات مطرح شده برای انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال گفت: من روز چهارشنبه به مقر فیفا رفتم و در جریان انتخاب سرمربی تیم ملی نبودم. ما در فیفا به دنبال دریافت مطالبات فدراسیون و باشگاه‌ها بودیم. دبیرکل فدراسیون مطابق اساسنامه، وظیفه اجرایی دارد و تصمیم‌گیری به سایر بخش‌ها مربوط می‌شود. دبیرکل فقط موضوعات اجرایی را انجام می‌دهد. من در جریان انتخاب سرمربی تیم ملی و جزئیات آن نیستم و مانند شما متوجه این موضوع شدم.

شکوری درباره مصوبات حضورش در مقر فدراسیون جهانی فوتبال تصریح کرد: با تحریم‌هایی مواجه هستیم و کانالی برای پرداخت پول وجود نداشت. از فیفا مطالباتی در حوزه موضوعات اجرایی، باشگاهی و توسعه‌ای داریم و پنجشنبه جلساتی با بخش مالی و مسئول فدراسیون‌ها و پروژه‌های فیفا داشتیم. ما راه‌های مختلفی برای پرداخت این مبلغ پیشنهاد کردیم و خواستیم حتماً این پول را پرداخت کنند.

وی با اشاره به شعار همیشگی فیفا خاطرنشان کرد: شعار فیفا این است که فوتبال از سیاست جداست. ما شفاف صحبت کردیم و فیفا این مطلب را کاملاً قبول داشت. آن‌ها هم به دنبال راهکاری هستند تا طی دو هفته آینده، خبر قطعی را بدهند و راهی برای پرداخت این پول پیدا کنند. توقع‌مان را خیلی شفاف در میان گذاشتیم و امیدوارم با حل مشکلات، فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها بتوانند حق خود را دریافت کنند.
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->