جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرعامل آویژه: عدم حمایت‌ها از بخش خصوصی باعث کناره‌گیری آویژه از لیگ برتر بسکتبال شد

  • کد خبر: ۱۷۳۴۴۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۳
مدیرعامل آویژه: عدم حمایت‌ها از بخش خصوصی باعث کناره‌گیری آویژه از لیگ برتر بسکتبال شد
مدیرعامل باشگاه آویژه صنعت پارسا گفت: عدم حمایت‌ها روی تصمیم باشگاه برای کناره‌گیری از تیم‌داری تاثیرگذار بود. در خراسان رضوی همیشه این قضیه وجود دارد که مسئولان نمی‌توانند اسپانسر‌ها را حفظ کنند که پس از ۱۰ سال نوبت به باشگاه آویژه صنعت پارسا هم رسید.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

جعفر فلاح در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص کناره‌گیری آویژه صنعت پارسا از تیم‌داری در لیگ برتر بسکتبال عنوان کرد: احتمالا مجموعه آویژه صنعت پارسا تغییر روش دهد و از ورزش حرفه‌ای فاصله گرفته و در زمینه‌های آکادمی و بسکتبال پایه فعالیت کند. باشگاه تا انتهای هفته دلایل انصرافش را اعلام خواهد کرد.

وی در خصوص احتمال بازگشت آویژه صنعت پارسا به لیگ برتر بسکتبال و انصراف از تصمیم اتخاذ شده، گفت: نمی‌دانم. شاید یک درصد این احتمال وجود داشته باشد، اما تصمیمی که جمع هیات مدیره گرفته‌اند، فعالیت در عرصه پایه و آموزش است.

مدیرعامل باشگاه آویژه صنعت پارسا در خصوص عدم حمایت ارگان‌ها در استان از این تیم خاطرنشان کرد: در این ۱۰ سال اتفاقات زیادی برای باشگاه آویژه رخ داد. باشگاه هیچوقت درخواست مالی از هیچ ارگانی نداشت، اما حمایت‌ها مقداری از بخش خصوصی که بدون منت و مشکلی کارش را انجام می‌داد، کم بود. از همین رو این عدم حمایت‌ها روی تصمیم باشگاه برای کناره‌گیری از تیم‌داری تاثیرگذار بود. در خراسان رضوی همیشه این قضیه وجود دارد که مسئولان نمی‌توانند اسپانسر‌ها را حفظ کنند که پس از ۱۰ سال نوبت به باشگاه آویژه صنعت پارسا هم رسید.

فلاح یادآور شد: باید کارگروهی تشکیل شود که بدانند مشکل اصلی ورزش خراسان رضوی در کجا قرار دارد که اسپانسر‌ها نمی‌توانند در ورزش استان فعالیت کنند. در این شرایط اقتصادی و با این هزینه‌های گزاف، تیم‌داری بدون هیچ منت و حاشیه‌ای سخت است.

وی در خصوص وعده و وعید‌های مدیرکل جدید ورزش‌وجوانان خراسان رضوی برای انصراف از تصمیم مدیران باشگاه از تیم‌داری بیان کرد: باید منتظر بمانیم در روز‌های آینده چه اتفاقاتی رقم خواهد خورد. تا این لحظه بیانیه باشگاه اعلام شده و باشگاه از لیگ برتر بسکتبال انصراف داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->