انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

  • کد خبر: ۱۷۳۵۷۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۴:۲۵
سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه
انواع ترشی‌های تابستانی خانگی از جمله خوشمزه‌ترین ترشی‌هایی هستند که می‌توانید با میوه‌ها و سبزیجات تازه و متنوع این فصل آماده کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، دنیای خوشمزه ترشی‌ها پر از تنوع و زیبایی است، به ویژه ترشی‌های تابستانی که در این در روز‌های داغ تابستانی می‌تواند یک چاشنی خوب در کنار غذای‌تان باشد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی‌های آلبالو، گیلاس، انجیر، انگور و گوجه سبز را آموزش می‌بینید.

ترشی گوجه سبز

مواد لازم:
گوجه سبز: ۱ کیلو
شکر: ۲۵۰ گرم
سرکه: ۲ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه‌ای استفاده می‌شود ریخته درب آن را می‌بندیم و در جای خنک قرار می‌دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

ترشی گیلاس

مواد لازم:
گیلاس درشت: ۲ کیلو
فلفل سبز: ۲۰۰ گرم
سرکه: به اندازه لازم
ترخان: مقداری
نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه:
گیلاس‌ها را بعد از شستشوی کامل درون ظرفی مناسب که همان ظرف ترشی شماست ریخته و لا به لای آن ابتدا ترخان و کمی فلفل قرار دهید و بعد سرکه و نمک را خوب حل کرده و به آن اضافه کنید. در جای خنک ترشی را قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

ترشی انگور سفید

مواد لازم:
انگور سفید: ۲ کیلو گرم
سرکه: ۲ لیوان
نمک:۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
انگور‌های شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیفتد.

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

ترشی انجیر

مواد لازم:
انجیر: ۲ کیلو گرم
شکر: ۷۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه: به اندازه لازم

طرز تهیه:
شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیر‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

ترشی آلبالو

مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلو گرم
نمک و سرکه: به اندازه کافی

طرز تهیه:
آلبالو را تمیز کرده در صافی ریخته و مقداری به آن نمک میزنیم. چند ساعت می‌گذاریم بماند و بعد آلبالو را در ظرفی دهان گشاد ریخته و ظرف را پر از سرکه می‌کنیم. در ظرف را محکم می‌بندیم و در جای خنگ می‌گذاریم.

نکات تکمیلی در مورد ترشی تابستانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
ترشی تابستانی را می‌توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب است.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->