دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت
سرخط خبرها

صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی ۱۸ درصد رشد کرد

  • کد خبر: ۱۷۳۸۳۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی ۱۸ درصد رشد کرد
«در سه ماه نخست امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده است.» این آمار که مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی اعلام کرده است، از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در‌این‌بازه زمانی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمرتضی مولوی‌پور در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با بیان اینکه حدود ۷ درصد مجموع اسناد مالکیت کشور در خراسان‌رضوی صادر شده است، اظهار کرد: از این میزان ۳ هزارو ۱۸۴ سند مالکیت در راستای اجرای قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن با ۵۰‌درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال صادر شده است.

او ادامه داد: ۱۴۵۰ سند مالکیت نیز در راستای اجرای قانون تعیین‌تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی با رشد ۲۹ درصدی برای متقاضیان صادر و تحویل شده است. در مجموع در سه ماه نخست امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده که از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در‌این‌بازه زمانی حکایت دارد.

اسناد مالکیت تک‌برگ برای کشاورزان

مولوی‌پور با اشاره به افزایش ۹۴‌درصدی صدور اسناد اراضی کشاورزی، بیان کرد: در‌همین‌راستا، امسال ۱۰۲۹ سند مالکیت تک‌برگ به کشاورزان تحویل شده است. البته این صدور و تحویل اسناد، بهترین فراخوان و تبلیغ برای مراجعه کشاورزان و مالکان در راستای دریافت اسناد مالکیت اراضی کشاورزی است.

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی درباره مزایای سند تک‌برگ گفت: پیشگیری از تعرض به املاک و اراضی کشاورزان و امکان بهره‌مندی از این اسناد به عنوان وثیقه و پشتوانه مالی جزو موارد تشویقی برای کشاورزان است.

بیشترین تشکیل پرونده برای مهریه

مولوی‌پور با اشاره به تشکیل ۸ هزارو ۲۸۹ پرونده اجرایی جدید در استان، اظهار کرد: در این زمینه شاهد رشد ۱۸‌درصدی تشکیل پرونده اجرایی در استان هستیم که ۵ هزار‌و‌دو مورد مربوط به تشکیل پرونده مهریه بوده که بالاترین میزان تقاضا را به خود اختصاص داده؛ همچنین ۵ هزار‌و‌۶۲۰ پرونده اجرایی مختومه شده است.

مدیرکل ثبت‌اسناد استان همچنین آمار ازدواج و طلاق‌های ثبت‌شده در استان در سه ماه نخست امسال را که در دفتر‌های رسمی ازدواج به ثبت رسیده، ۱۲‌هزار‌و‌۱۷۵ واقعه ازدواج و ۴ هزار‌و‌۹۲۹ واقعه طلاق اعلام کرد و افزود: این آمار نشان‌دهنده کاهش ۲.۷۲‌درصدی طلاق در خراسان‌رضوی نسبت به مدت مشابه پارسال است.

او بیان کرد: در ۱۵۰ مزایده‌ای که در شعب اجرایی اسناد رسمی استان برگزار شده است، در سه ماه نخست امسال، بیش از ۳۵۷.۳‌میلیارد تومان از مطالبات بانک‌های دولتی، خصوصی و مؤسسات مالی و اعتباری وصول شده است که نشان از افزایش ۱۳‌درصدی این آمار به نسبت سه ماهه سال گذشته دارد.

سیدمرتضی مولوی‌پور در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به تشکیل ۸ هزارو ۲۸۹ پرونده اجرایی جدید در استان، اظهار کرد: در این زمینه شاهد رشد ۱۸‌درصدی تشکیل پرونده اجرایی در استان هستیم که ۵ هزار‌و‌دو مورد مربوط به تشکیل پرونده مهریه بوده که بالاترین میزان تقاضا را به خود اختصاص داده؛ همچنین ۵ هزار‌و‌۶۲۰ پرونده اجرایی مختومه شده است.

رشد ۱۸‌درصدی صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی

«طی سه ماهه امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده است.» این بخشی از گفته مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی است که از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در این بازه زمانی حکایت دارد.

مولوی‌پور با بیان اینکه حدود ۷ درصد مجموع اسناد مالکیت کشور در خراسان‌رضوی صادر شده است، اظهار کرد: از این میزان ۳ هزارو ۱۸۴ سند مالکیت در راستای اجرای قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن با ۵۰‌درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته صادر شده است.
او ادامه داد: ۱۴۵۰ سند مالکیت نیز در راستای اجرای قانون تعیین‌تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی با رشد ۲۹‌درصدی برای متقاضیان صادر و تحویل شده است.

صدور اسناد مالکیت تک‌برگ برای کشاورزان

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی با اشاره به افزایش ۹۴‌درصدی صدور اسناد اراضی کشاورزی بیان کرد: در‌همین‌راستا، امسال ۱۰۲۹ سند مالکیت تک‌برگ به کشاورزان تحویل شده است. البته این صدور و تحویل اسناد، بهترین فراخوان و تبلیغ برای مراجعه کشاورزان و مالکان در راستای دریافت اسناد مالکیت اراضی کشاورزی است. او در‌خصوص مزایای سند تک‌برگ گفت: پیشگیری از تعرض به املاک و اراضی کشاورزان و امکان بهره‌مندی از این اسناد به عنوان وثیقه و پشتوانه مالی جزو موارد تشویقی برای کشاورزان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->