جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

مکاتبه پرسپولیس با فیفا ادامه دارد

  • کد خبر: ۱۷۴۱۳۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱
مکاتبه پرسپولیس با فیفا ادامه دارد
باشگاه پرسپولیس همچنان امیدوار به همکاری فیفا است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس برای پرداخت دو قسط باقی مانده از طلب بوژیدار رادوشویچ از چند وقت پیش با فیفا در حال مکاتبه بوده تا بتواند از سهمش از جام جهانی ۲۰۲۲ که رقمی نزدیک به ۶۵۰ هزار دلار است، دو قسط ۲۰۰ هزار را به رادو بدهد.

این مکاتبات که از طریق فدراسیون فوتبال بوده هنوز به نتیجه نرسیده و فردا مهلت آخر باشگاه پرسپولیس برای پرداخت این پول به رادو است. چنانچه تاخیری در این پرداخت بوجود بیاید حتی اگر یک روز هم باشد باز ۲۰۰ هزار دلار برای باشگاه پرسپولیس جریمه به همراه خواهد داشت.

با این تفاسیر باید دید فردا فیفا پاسخ مثبتی به خواسته باشگاه پرسپولیس خواهد داد یا اینکه درویش مجبور است ۲۰۰ هزار از جایی دیگر برای پرداخت به رادو جور کند. هر چند او مدعی شد این پول را فراهم کرده  به دنبال راهی برای انتقال آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->