تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

٨پروژه دارای اهمیت در حاشیه مشهد تأمین اعتبار می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۴۵۲۰
  • ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵
٨پروژه دارای اهمیت در حاشیه مشهد تأمین اعتبار می‌شود
مدیرکل راه وشهرسازی خراسان رضوی گفت: ۸ پروژه دارای اهمیت در حاشیه مشهد تأمین اعتبار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید داعی اظهارداشت: در راستای طرح تحول حاشیه شهر، مقرر است تفاهم همکاری چهارجانبه به منظور تکمیل هشت پروژه عمرانی حاشیه شهر بین اداره کل راه وشهرسازی خراسان رضوی به نمایندگی از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و با نظارت محسن داوری فرماندار مشهد و جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، منعقد شود.

وی هدف از تنظیم و اجرای این تفاهم نامه همکاری را کمک به اتمام و بهره برداری از پروژه‌های طرح تحول حاشیه شهر مشهد اعلام کرد.

وی ادامه داد: این مبلغ قرار است توسط شهرداری مشهد پرداخت شود تا این پروژه‌ها به اتمام برسد و در قبال آن شرکت بازآفرینی شهری ایران، زمینی را به نرخ کارشناسی شده روز، معادل همان مبلغ به شهرداری منتقل کند.

سمانه نصراللهی، رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری، نیز گفت: هشت پروژه دارای اهمیت در حاشیه شهر مشهد وجود دارد که متأسفانه به دلیل تأمین اعتبارنشدن از سال‌های گذشته بلاتکلیف بوده، ولی به همت مدیر کل راه وشهرسازی استان با انعقاد این تفاهم نامه، شاهد رونق پروژه‌های زیربنایی و روبنایی در محلات هدف خواهیم بود که در پهنه‌های گلشهر، شهرک‌های شهید رجایی و باهنر، جاده قدیم، طرق، التیمور و قلعه خیابان واقع است که برای ساخت پروژه‌ها در این مناطق به بیش از ۱۰۰۰میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم که ۸۰۰میلیارد ریال آن براساس تفاهم نامه و الباقی اعتبار پروژه‌ها از ردیف تملک دارایی‌ها توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران تأمین خواهد شد.

به گفته وی، پروژه‌های روبنایی شامل تکمیل مدارس سجاد و ٢٢آبان در قلعه خیابان معروف به مدارس باهنر ۱ و ۲، مدرسه ۹ کلاسه زمان۲۴پهنه جاده قدیم در محله توس، ساخت دبستان دوازده کلاسه در منطقه التیمور و احداث دبیرستان در منطقه طرق است.

همچنین احداث مرکز سلامت شهری در پهنه گلشهر و ایجاد روشنایی و سامان دهی شبکه برق در جاده قدیم و جمع آوری فاضلاب و شبکه توزیع در شهرک شهید رجایی از پروژه‌هایی است که قرار است به سرانجام برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->