برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد 
سرخط خبرها

ورود دادستانی به پدیده ریزگرد‌ها در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۷۴۸۵۵
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۲
ورود دادستانی به پدیده ریزگرد‌ها در خراسان رضوی
دادستان مرکز خراسان رضوی گفت: حفاظت از محیط زیست با هدف صیانت از سلامت مردم یکی از مهمترین مصادیق دفاع از حقوق عامه است، از این‌رو دادستانی به موضوع پدیده ریزگرد‌ها در این استان ورود کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین درودی افزود: متاسفانه در سال جاری چندین بار در نقاط مختلف استان شاهد پدیده ریزگرد‌ها بوده و هستیم، به نحوی که این پدیده امروز نیز شهر مشهد را تحت تاثیر خود قرار داده است.

وی اضافه کرد: به جهت اهمیت موضوع و از باب دفاع از حقوق عامه به معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی دستور داده شد، ضمن تشکیل کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه استان با حضور مدیران دستگاه‌های مسوول، علل و عوامل به وجود آمدن وضعیت موجود بررسی و راهکار‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دستگاه‌ها تعیین و بر اساس آن نظارت‌های لازم در جهت رفع این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

دادستان مرکز خراسان رضوی خاطر نشان کرد: چنانچه مشخص شود سازمان‌های متولی امر اجرای قانون هوای پاک و همچنین دستگاه‌هایی که مسوول پیشگیری از گسترش پدیده بیابان زدایی و کنترل مکان‌های مستعد ایجاد پدیده ریزگرد‌ها در سطح استان بوده اند، به تکالیف و وظایف خود عمل نکرده یا کوتاهی داشته اند، بر اساس دستورالعمل ترک فعل مدیران، تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.

از اوایل صبح سه شنبه با افزایش حجم ریزگرد‌ها در خراسان رضوی و به ویژه کلانشهر مشهد، سطح دید کاهش یافته و تنفس شهروندان با مشکل مواجه شده است و طبق اعلام صورت گرفته، اگرچه میانگین شاخص کیفیت هوای کلانشهر مشهد ۱۵۵ است، اما شاخص کنونی به عدد ۳۶۲ و شرایط خطرناک رسیده است که احتمال افزایش این شاخص همچنان وجود دارد.

طبق اعلام مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، پدیده گرد و غبار تا پایان هفته جاری تداوم دارد و در هفته آینده نیز احتمالا ادامه خواهد یافت.

در چنین شرایطی توصیه می‌شود مردم تا حد امکان تردد خود را در شهر به صفر برسانند و بیماران قلبی، تنفسی و زنان و کودکان از هرگونه تردد در سطح شهر خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰ ای. کیو. آی به معنای وضعیت پاک و بین ۵۱ تا ۱۰۰ ای. کیو. آی نشانگر وضعیت سالم است.

همچنین قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰ ای. کیو. آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->