۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

ماجرای سرقت چک ۲۰۰میلیون تومانی از راننده تاکسی اینترنتی چه بود؟

  • کد خبر: ۱۷۴۹۴۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
ماجرای سرقت چک ۲۰۰میلیون تومانی از راننده تاکسی اینترنتی چه بود؟
دو جوان میوه‌فروش که به سرقت از یک راننده تاکسی اینترنتی متهم شده‌اند، ادعا کردند قصد کمک داشتند و سرقتی در کار نبوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این دو متهم با شکایت راننده تاکسی اینترنتی بازداشت شدند. مرد جوان با مراجعه به پلیس گفت از او سرقت شده است. او توضیح داد: درخواست ماشین برایم فرستاده شد و من هم تایید کردم، چند دقیقه بعد مسافر با شماره‌ای غیر از شماره‌ای که ثبت کرده بود زنگ زد و گفت منتظر است. من هم به محل قرارمان رفتم. دو مرد سوار شدند. آن‌ها بعد از چند کیلومتر من را با چاقو تهدید و خفتم کردند. هرچه داشتم دزدیدند. ماشینم را همراه یک چک ۲۰۰ میلیون تومانی برداشتند و حسابی من را کتک زدند و رفتند.

بعد از این شکایت تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه انجام شد، اما ردی از عاملان سرقت به دست نیامد تا اینکه مدتی بعد پلیس مرد میوه‌فروشی را که چک سرقتی را به بانک برده بود دستگیر کرد. این مرد ادعا کرد چک را پیدا کرده و سرقتی در کار نبوده است؛ اما بعد از تکمیل تحقیقات همدست او نیز دستگیر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده شاکی شکایت خود را مطرح کرد و گفت: من درخواست کرده بودم پلیس رد تلفن را هم بزند، اما اصلاً به حرف من توجهی نکردند. اگر آن موقع رد تلفن را می‌زدند و پرینت می‌گرفتند معلوم می‌شد سارق کیست و سارقان به راحتی جرم‌شان را انکار نمی‌کردند. با این حال من درخواست رسیدگی دارم.

سپس متهم ردیف اول که چک از او کشف شده بود در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من در این سال‌ها در میدان میوه و تره‌بار کار کرده‌ام و آدم زحمت‌کشی هستم. چک را هم از دوستم گرفتم که حالا به عنوان متهم در دادگاه است. ما هیچ کاری نکردیم که به خاطرش محاکمه شویم، من چک را به بانک بردم تا صاحبش پیدا شود و مژدگانی بگیرم.

سپس متهم ردیف دوم در جایگاه حاضر شد. او گفت: من اتهام را قبول ندارم. کارگر میوه و تره‌بار هستم. چک را از یک پسربچه که زباله بازیافتی جمع می‌کرد گرفتم. بابت این چک به او یک میلیون تومان دادم، چون فکر می‌کردم چک مال یکی از مشتریان است و ممکن است صاحبش برگردد. قبلاً هم پیش آمده بود که مشتری چک گم کرده بود و ما پیدا کرده بودیم. مدتی هم چک را پشت شیشه مغازه چسباندم تا اینکه دوستم گفت بیا صاحب چک را پیدا کنیم و از او مژدگانی بگیریم، بعد هم که دستگیر شدیم. ما هیچ نقشی در سرقت نداشتیم.

با پایان گفته‌های متهم و وکیل مدافع آن‌ها قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->