آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، امروز (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | ظرفیت حدودی دانشگاه‌ها چقدر است؟ آموزش و پرورش درپی اجرای طرح مدرسه‌محوری + جزئیات طرح توزیع کتب درسی ۶ میلیون دانش‌آموز در مدارس | جاماندگان ثبت‌نام کتب درسی سریع‌تر اقدام کنند اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۵۷ هزار دانش‌آموز نیازمند در خراسان رضوی زیر چتر حمایت کمیته امداد هستند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) یک رژیم خاص برای پیشگیری از دیابت بلاتکلیفی برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ۳۵ میلیون تومان اشتباه که منجر به دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای در مشهد شد اخاذی با پوشش پلیس در مشهد؛ دستگیری گروهبان قلابی در بلوار رسالت گذشت خانواده اولیای دم از اجرای حکم قصاص در حضور رئیس قوه قضاییه برای دیدن «مریخ» به نهبندان خراسان جنوبی سفر کنید + تصاویر اعلام جرم علیه رئیس و عوامل یک بیمارستان در تهران به دلیل موارد غیراخلاقی مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو
سرخط خبرها

ماجرای سرقت چک ۲۰۰میلیون تومانی از راننده تاکسی اینترنتی چه بود؟

  • کد خبر: ۱۷۴۹۴۳
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
ماجرای سرقت چک ۲۰۰میلیون تومانی از راننده تاکسی اینترنتی چه بود؟
دو جوان میوه‌فروش که به سرقت از یک راننده تاکسی اینترنتی متهم شده‌اند، ادعا کردند قصد کمک داشتند و سرقتی در کار نبوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این دو متهم با شکایت راننده تاکسی اینترنتی بازداشت شدند. مرد جوان با مراجعه به پلیس گفت از او سرقت شده است. او توضیح داد: درخواست ماشین برایم فرستاده شد و من هم تایید کردم، چند دقیقه بعد مسافر با شماره‌ای غیر از شماره‌ای که ثبت کرده بود زنگ زد و گفت منتظر است. من هم به محل قرارمان رفتم. دو مرد سوار شدند. آن‌ها بعد از چند کیلومتر من را با چاقو تهدید و خفتم کردند. هرچه داشتم دزدیدند. ماشینم را همراه یک چک ۲۰۰ میلیون تومانی برداشتند و حسابی من را کتک زدند و رفتند.

بعد از این شکایت تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه انجام شد، اما ردی از عاملان سرقت به دست نیامد تا اینکه مدتی بعد پلیس مرد میوه‌فروشی را که چک سرقتی را به بانک برده بود دستگیر کرد. این مرد ادعا کرد چک را پیدا کرده و سرقتی در کار نبوده است؛ اما بعد از تکمیل تحقیقات همدست او نیز دستگیر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۲ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

در جلسه رسیدگی به این پرونده شاکی شکایت خود را مطرح کرد و گفت: من درخواست کرده بودم پلیس رد تلفن را هم بزند، اما اصلاً به حرف من توجهی نکردند. اگر آن موقع رد تلفن را می‌زدند و پرینت می‌گرفتند معلوم می‌شد سارق کیست و سارقان به راحتی جرم‌شان را انکار نمی‌کردند. با این حال من درخواست رسیدگی دارم.

سپس متهم ردیف اول که چک از او کشف شده بود در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من در این سال‌ها در میدان میوه و تره‌بار کار کرده‌ام و آدم زحمت‌کشی هستم. چک را هم از دوستم گرفتم که حالا به عنوان متهم در دادگاه است. ما هیچ کاری نکردیم که به خاطرش محاکمه شویم، من چک را به بانک بردم تا صاحبش پیدا شود و مژدگانی بگیرم.

سپس متهم ردیف دوم در جایگاه حاضر شد. او گفت: من اتهام را قبول ندارم. کارگر میوه و تره‌بار هستم. چک را از یک پسربچه که زباله بازیافتی جمع می‌کرد گرفتم. بابت این چک به او یک میلیون تومان دادم، چون فکر می‌کردم چک مال یکی از مشتریان است و ممکن است صاحبش برگردد. قبلاً هم پیش آمده بود که مشتری چک گم کرده بود و ما پیدا کرده بودیم. مدتی هم چک را پشت شیشه مغازه چسباندم تا اینکه دوستم گفت بیا صاحب چک را پیدا کنیم و از او مژدگانی بگیریم، بعد هم که دستگیر شدیم. ما هیچ نقشی در سرقت نداشتیم.

با پایان گفته‌های متهم و وکیل مدافع آن‌ها قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->