فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) درباره دوچرخه‌های اشتراکی مشهد و صرفه جویی روزانه ۱۰۰۰  لیتری سوخت | باید و نباید‌های بایدو سیگار دست دوم و سوم را جدی بگیرید پلمب کارگاه تولید غیرمجاز محصولات بهداشتی و آرایشی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) چه ساعاتی نباید زیر نور آفتاب باشیم؟ موفقیت طب سنتی در کاهش علائم آلرژی‌های فصلی افزایش ۱۳ درصدی مبتلایان به آرتریت روماتوئید خراسان رضوی در جمع زلزله‌خیزترین استان‌های کشور طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۱۲ ماینر غیرمجاز از یک کارگاه صنعتی در مشهد زلزله نسبتا شدید در عسلویه بوشهر + جزئیات (۴ مرداد ۱۴۰۴) مجروحان جنگ ۱۲ روزه در صورت تأیید معلولیت خدمات بهزیستی دریافت می‌کنند ترکیدگی لوله گاز در جاده مشهد_چناران | تردد پس از نیم ساعت از سر گرفته شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲ کیلوگرم حشیش از قاچاقچی حرفه‌ای در تهران بازداشت ۳ شرور درپی حمله به مأموران در طرح جمع‌آوری اتباع تزریق ۸.۳ میلیون مترمکعب پساب به بخش صنعت خراسان رضوی تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط برقراری پرواز‌های فرودگاه سبزوار پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) پوشش بیش از ۱۲۴ هزار کلاس‌اولی در طرح سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی اطلاعات مجرمان برای ایام اربعین به‌روزرسانی شد مرگ بیش از ۴۲ هزار موتورسوار در تصادفات دهه ۹۰ پیش‌ثبت‌نام پایه دهم مدارس شاهد آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) تعیین تکلیف دانشگاه آزاد برای امتحانات باقی مانده ترم بهمن ۱۴۰۳ اتمام بخش‌هایی از مرمت بازار وکیل شیراز (۴ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع گردوخاک و افزایش وزش باد در خراسان رضوی (۴ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۵ هزار نیروی هلال احمر برای پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ مشمولان فاقد معافیت تحصیلی امکان شرکت در مراسم اربعین را ندارند آتش قسمت عراقی تالاب هورالعظیم با هواپیمای آب‌پاش ایرانی مهار شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعیین مسیر کاپوتاژ خودرو‌ها برای سفر اربعین ۱۴۰۲ در مرز مهران

  • کد خبر: ۱۷۵۴۵۶
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۵
تعیین مسیر کاپوتاژ خودرو‌ها برای سفر اربعین ۱۴۰۲ در مرز مهران
استاندار ایلام با اشاره پیشرفت پروژه‌های اربعین در استان گفت: مسیر تردد حمل و نقل ساحلی (کاپوتاژ) خودرو‌ها برای سفر اربعین در مرز مهران مشخص شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن بهرام نیا روز شنبه در جلسه ستاد اربعین حسینی این استان در سالن جلسات استانداری اظهار کرد: روز جمعه در ۱۲ ساعت با حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی در گرمای ۵۰ درجه، پروژه‌های اربعین در استان و مرز مهران مورد بررسی و پایش قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه روند پیشرفت پروژه‌های اربعین در مرز مهران مطلوب است، گفت: یکی از مواردی که دیروز بررسی شد، تصویب مسیر اضطراری برای تردد خودرو‌های امدادی بوده که هیچ خللی در تردد زوار در ایام اربعین حسینی ایجاد نمی‌کند.

استاندار ایلام با اشاره به دستور وزیر کشور برای تسهیل در تردد خودرو‌های «کاپوتاژ» تصریح کرد: همچنین مسیر تردد خودرو‌های کاپوتاژ برای سفر اربعین در مرز مهران مشخص شده که این مسیر نیز هیچ مشکلی برای تردد زوار ایجاد نخواهد کرد.

بهرام نیا با قدردانی از اقدامات راهداری در بحث زیرساخت‌های اربعین در مسیر‌های استان ایلام و مرز مهران افزود: ساماندهی پایانه‌های مهران، روکش آسفالت، نصب نیوجرسی و... به خوبی توسط راهداری انجام شده است.

وی گفت: ۲۵ هکتار به پارکینگ ۵۵ هکتاری اربعین در مهران برای سال جاری اضافه شده و ظرفیت پارکینگ‌های مهران برای پارک ۱۸۰ هزار خودرو فراهم شده است.

بهرام نیا با بیان اینکه ۱۶ برج نوری در مرز مهران در حال احداث است، افزود: در بحث پایش تصویری و دیوارکشی پارکینگ‌ها و احداث چشمه سرویس بهداشتی کار‌های خوبی در مرز مهران صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه آب و غذا مسأله اصلی در اربعین حسینی است، بیان کرد: کمیته مشارکت‌های مردمی با استفاده از ظرفیت خیرین نسبت به توزیع غذای گرم، توزیع آب و اسکان زائران در مواکب اقدام خواهد کرد.

استاندار ایلام گفت: کار‌های خوب زیرساختی در حوزه بهداشت و درمان توسط هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

وی با اشاره به جانمایی مواکب برای اربعین حسینی در استان ایلام تصریح کرد: خوشبختانه مواکب پای کار هستند، در شهرستان‌ها نیز مسئولیت صفر تا صد کار اربعین بر عهده فرمانداران است و از همین حالا باید کمبود‌ها را را برای اربعین سال جاری شناسایی و جبران کنند.

بهرام نیا افزود: در تماسی که با نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام داشتیم، ایشان بر این موضوع تاکید کردند که هر موکب در ایام اربعین حسینی یک یا ۲ روحانی در راستای اجرای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی و اقامه نماز جماعت مستقر شوند که بایستی مورد توجه مدیران دستگاه‌های فرهنگی قرار گیرد.

استاندار ایلام یادآور شد: مدیران دستگاه‌های مرتبط با اربعین حسینی و مسوولان کمیته‌های اربعین حسینی استان نسبت به اخذ اعتبارات از وزارتخانه‌های متبوع و از مرکز در راستای فراهم کردن خدمات مناسب به زوار اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه کمیته‌های ۱۸ گانه ستاد اربعین حسینی استان، موضوعات و مشکلات مرتبط با اربعین را احیا کنند، افزود: روسای کمیته‌ها موظف به برنامه ریزی لازم برای تامین نیاز‌های زوار در ایام اربعین حسینی هستند.

استاندار ایلام با اشاره به اهمیت مدیریت توزیع آب در مرز مهران برای اربعین گفت: کمیته آب ستاد اربعین برای سازماندهی توزیع آب، نصب آب سردکن، نصب آب پاشی ها، استقرار تانکر‌های آب رسانی، خرید ۴۰ دستگاه یخدان و ... اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی در بحث تامین اعتبار لازم از مرکز باید پیگیر باشند.

بهرام نیا با بیان اینکه همه تلاش ما بر این است که میزان پیاده روی زوار اربعین در پایانه مرزی مهران به حداقل برسد، یادآور شد: زوار اربعین حسینی از پایانه برکت و پل زائر شهر مهران، به وسیله اتوبوس حمل و نقل می‌شوند که میزان پیاده روی زوار با توجه به گرمی هوا کاهش قابل توجهی داشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->