شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری
سرخط خبرها

حجت الاسلام سعیدیان: طلب رضایت امام مقام معیت و همراهی می‌آورد

  • کد خبر: ۱۷۵۹۴۵
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
حجت الاسلام سعیدیان: طلب رضایت امام مقام معیت و همراهی می‌آورد
یک کارشناس مذهبی با بیان اینکه طلب رضایت امام، مقام معیت می‌آورد، گفت: برای رسیدن به مقام معیت امام باید ظاهر و باطنمان یکسان باشد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدیان در ویژه برنامه مراسم عزاداری و سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: بُرَیر بن خُضَیر هَمْدانی مِشْرَقی یکی از شهیدان واقعه کربلا و قاری سرشناس کوفه بود که در مسجد کوفه به تدریس قرآن اشتغال داشت.

وی ادامه‌داد: او از شیعیان و ارادتمندان خاص اهل بیت پیامبر (ص) و از تابعین و یاران امیرالمؤمنین (ع) و از یاران امام حسین (ع) بود.

وی ابراز کرد: مجادله او قبل از جنگ، با عمر سعد، ابوحرب، یزید بن معقل و کوفیان، نشان از شجاعت او در کلام و در دفاع از خاندان پیامبر (ص) دارد.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: همدانی‌ها که یمنی بودند بسیار ولایت پذیر بودند و محبت آنان به ائمه اطهار (ع) زبانزد خاص و عام است. این شخصیت در بین عرب به سیدالقرا معروف بود و قرائت بسیار زیبایی داشت و بسیاری فهم قرآن را از وی می‌آموختند.

وی گفت: او از اولین نویسندگان تاریخ اسلام، قاری، راوی و نویسنده بود، در واقع چنین شخصیت بزرگی توفیق معیت با امام حسین (ع) را داشت و از زمره افرادی است که در تاریخ دین مباهله کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدیان خاطر نشان کرد: در لحظه آخر شهادت، حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) از او خواست که از ما چیزی بخواه. او گفت پسر فاطمه (س) تو از من راضی هستی؟ دغدغه کسی که می‌خواهد به معیت برسد این است که پسر فاطمه (س) از او راضی باشد.

وی ادامه داد: خداوند متعال بر باطن حکم می‌دهد و کسانی که درگیر اعمال ظاهری هستند منتظر تعریف و تمجید مردم اند و اما نقطه مقابل آن کسی که باطن زیبایی دارد در معیت امام است و نیازی به تمجید ندارد.

این خطیب یکی از دلایل عدم پیشرفت جامعه امروز را درگیری مردم با ظواهر دانست و ادامه داد: شیعه‌ای با تقواست که ظاهر و باطنش یکسان باشد.
مرثیه سرایی و روضه خوانی حاج احمد واعظی و کربلایی مجید رضانژاد از دیگر برنامه‌های هیئت غریب مدینه امیرکلا بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->