تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها
سرخط خبرها

جزئیات بیمه اربعین زائران کربلا

  • کد خبر: ۱۷۷۸۹۸
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
جزئیات بیمه اربعین زائران کربلا
رئیس کمیته اربعین با بیان اینکه پیش‌بینی شده تا چهار میلیون نفر از ایران برای مراسم اربعین به کربلا سفر کنند، توضیحاتی را در مورد بیمه اربعین ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر ترکاشوند در نشست خبری، با اشاره به اینکه در سال قبل بیمه مرکزی در بحث بیمه زائرین اربعین از انتخاب بیمه‌گذار تا سنجش عملکرد شرکت بیمه‌گر ورود کرد، گفت: ضریب خسارت در سال قبل بالغ بر ۱۸۰ درصد بود.

وی با بیان اینکه امسال تقاضا برای بسته‌های مختلف و بیمه تکمیلی وجود داشت، گفت: بر این اساس سه بسته بیمه‌ای پیشنهاد شد و مبلغ نهایی متقابل با نرخ حق دیه است. زائرینی که در سامانه سماح ثبت نام می‌کنند می‌توانند خدماتی دریافتی را مشاهده کنند.

رئیس کمیته اربعین ادامه داد: پوشش بیمه زائرین اربعین سال قبل افراد را از ۵۰ کیلومتر قبل از مرز پوشش می‌داد که امسال به ۱۰۰ کیلومتر قبل از مرز رسیده است. همچنین امسال بیمه مواکب و مسئولیت ایجاد شده و بیمه شخص ثالث تخفیف خواهد داشت.

ترکاشوند بر این موضوع تاکید کرد که اگر زائران بیمه نداشته باشند برای ورود به بیمارستان‌های خصوصی عراق باید صد دلار به عنوان ورودی پرداخت کنند. در پایانه‌ها نیز امکان فروش بیمه وجود دارد.

وی با اشاره به برگزاری جلسه با راهور عنوان کرد: در این جلسه موضوع اصلاح نقاط حادثه خیز و اسکان برای زائرین مورد بررسی قرار گرفت. همچنین صنعت بیمه وکالت زائرینی که با خودرو‌های عراقی در خاک عراق دچار حادثه می‌شوند را بر عهده می‌گیرد.

آماده‌سازی زیرساخت‌های مالی در عراق برای پرداخت هزینه‌های درمانی

همچنین در این نشست شیخ‌الاسلامی، مدیرعامل شرکت بیمه میهن، با بیان اینکه حدود ۲۰ آمبولانس در مرز‌های کشور در کنار مجموعه هلال احمر پیش‌بینی شده است، گفت: علاوه بر تفاهم‌نامه‌هایی که برای حمل جسد امضا شده، پنج دستگاه چهار تخته برای حمل جسد در مرز مهران مستقر شده است. همچنین بیمارستان‌های استان‌های مرزی در اختیار قرار گرفته که اگر حجم اجساد زیاد شد دچار مشکل نشوند و در سردخانه‌ها مستقر شوند. البته در حالت عادی احتمالا تعداد اجساد بین ۲۰ تا ۳۰ نفر باشند، اما باید آماده بحران بود.

وی با تاکید بر اینکه سازمان‌های زیادی داخل ایران و عراق سرویس به زائران می‌دهند، عنوان کرد: جلسات هماهنگی سازمان‌ها برگزار شده است.

شیخ‌الاسلامی ادامه داد: دو سامانه برای اربعین راه‌اندازی شده است؛ یکی برای بیمه شده‌ها که همه اطلاعات از طریق این سامانه اطلاع رسانی می‌شود و یک سامانه مجزا برای سرویس دهنده‌ها برای بیمه شده‌ها.

وی با اشاره به جلسه با سفیر ایران در عراق و انجام هماهنگی‌های لازم، اظهار کرد: ستاد مرکزی اربعین در کربلا و ستاد معین در نجف و کاظمین پیش بینی شده است. همچنین استقرار افراد دو زبانه فارسی -عربی در مراکز درمانی پیش بینی شده است که مشخصات آن‌ها در سامانه‌های مذکور پیش‌بینی شده است. البته ترجیح این است که افراد برای درمان بیماری‌های خاص به ایران منتقل شوند، زیرا هزینه‌های درمان در عراق به صرفه نیست.

شیخ‌الاسلامی ادامه داد: زائرین می‌توانند از خط ارتباطی ۹۶۸۸۹ هم داخل خاک ایران هم داخل خاک عراق برای طرح مشکلات استفاده کنند. در خاک عراق نیز با کد ۰۲۱ تهران با هزینه خط ثابت کشور در ارتباط باشند.

وی در مورد پرداخت هزینه‌های درمانی توضیح داد: با توجه به محدودیت‌های شبکه بانکی عراق پرداخت هزینه درمانی باید فیزیکی باشد و برای این موضوع انتقال ارز انجام و زیرساخت‌های مالی آماده شده است.

شیخ‌الاسلامی در پاسخ به سوال ایسنا در مورد اینکه چه ارزی و به چه میزان انتقال داده شده است، پاسخ داد: هم دلار و هم دینار منتقل شده است، اما با توجه به قوانین عراق بهتر است مبلغ اعلام نشود.

نحوه پرداخت غرامت فوت افراد در کربلا

وی در مورد غرامت فوت افراد نیز توضیح داد: بخشی از پرداختی داخل خاک ایران انجام می‌شود. همچنین طبق توافق‌نامه زمینی در کربلا و نجف پیش‌بینی شده است که اگر فوت کردند، در صورت رضایت خانواده امکان دفن این افراد در زمین‌های مذکور وجود دارد.

شیخ‌الاسلامی در ادامه در مورد نحوه پرداخت خسارت توضیح داد: زائرینی که دچار مشکل می‌شوند یا به هلال احمر مراجعه می‌کنند که هلال احمر این افراد را به مراکز درمانی منتقل خواهد کرد. در این شرایط کارشناس بیمه اعزام و بعد از بررسی مدارک هزینه نقدی پرداخت می‌شود. افرادی که در جاده‌ها دچار مشکل می‌شوند نیز همین سیکل را طی خواهند کرد. افرادی که فوت می‌کنند نیز بعد از انتقال به خاک ایران، به شرط تکمیل مدارک، خسارت تا ۷۲ ساعت به حساب ذینفعان واریز خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->