«ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید
سرخط خبرها

انجام پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان در کشور

  • کد خبر: ۱۷۹۶۲۵
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
انجام پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان در کشور
وزیربهداشت گفت: امروز پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان را در کشور انجام دهیم؛ هرچند دشمن با نادیده انگاری این دستاوردها، سعی در بزرگنماییِ کوچکترین مشکلات دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در جلسه شورای معاونان وزارت بهداشت که با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: آموزش ارکان مختلفی دارد که مهمترین رکن آن استاد است و هرچه در این زمینه سرمایه گذاری شود، کیفیت آموزش ارتقا خواهد یافت.

وزیر بهداشت با بیان این که از مهمترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، ارتقای شاخص‌های بهداشت، سلامت و پیشرفت در حوزه پزشکی است، افزود: سازمان‌های بین‌المللی اذعان دارند که حوزه سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه در جایگاه نخست قرار دارد؛ آنچنان که در دوران همه گیری کرونا برای مقابله با این ویروس توانستیم شش نوع واکسن ایرانی تولید کنیم و امروز پیشرفته‌ترین درمان‌های سرطان را در کشور انجام دهیم؛ هرچند دشمن با نادیده انگاری این دستاوردها، سعی در بزرگنماییِ کوچکترین مشکلات دارد.

عین اللهی با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیات همراه به برخی کشور‌های آمریکای جنوبی و آفریقا، افزود: همه این کشور‌ها جمهوری اسلامی ایران را کشوری مرجع و برخوردار از فناوری و دانش پیشرفته در حوزه‌های گوناگون به خصوص علم پزشکی می‌شناختند، به پزشکی ایران اعتماد کامل داشتند و بر این باور بودند که دیپلماسی سلامت ایران تاکنون، رویکردی موفق و ابتکار آمیز داشته است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از موفقیت‌های جمهوری اسلامی را ادغام آموزش پزشکی در نظام خدمات سلامت توصیف کرد و افزود: ادغام آموزش پزشکی در خدمات سلامت موجب رشد و ترقی حوزه سلامت شد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم ارتقای اخلاق پزشکی و گسترش معنویت و تهذیب در جامعه اظهار داشت: سلامت تنها مختص جسم نیست، بلکه سلامت معنوی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به رشد طب ایرانی و مکمل در کشور، گفت: خوشبختانه در حال حاضر در ۱۲ دانشگاه علوم پزشکی، دانشکده‌های طب سنتی فعالند و ما طب ایرانی و مکمل را ظرفیتی می‌دانیم که در خدمت سلامت جامعه قرار دارد.

وی افزود: طب ایرانی و مکمل در نظام شبکه تعریف شده و دارو‌های آن نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

افزایش بهره وری در حوزه سلامت

عین اللهی در ادامه بر افزایش بهره وری نظام سلامت تاکید کرد و گفت: برای پویایی نظام سلامت، شرایط ورود نخبگان را به این ساختار تسهیل کرده ایم که در کنار آن، لازم است بهره وری مراکز درمانی افزایش یابد و به همین منظور، تعرفه بخش دولتی و خصوصی را یکسان سازی کرده، سقف کارانه را برداشته‌ایم و مالیات‌ها را از ۳۰ درصد به ۱۰ درصد کاهش داده‌ایم.

وزیر بهداشت در پایان اظهار داشت: برای سازگار کردن سبک زندگی با مؤلفه‌های سلامت باید از خانواده شروع کنیم؛ بنابراین طرح سلامت خانواده را طراحی و اجرا کردیم که در این طرح هر کدملی یک پرونده الکترونیک سلامت خواهد داشت.

حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این نشست، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های شبانه روزی وزیر بهداشت، معاونان این وزارتخانه و مجموعه خادمان و مدافعان سلامت گفت: ارتباط وزارت بهداشت با شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارتباطی حکیمانه است و هر تصمیمی نیز که در این شورا برای نظام سلامت اتخاذ می‌شود، باید با استفاده از نظر کارشناسی وزارت بهداشت و متخصصان فن باشد.

وی گفت: آنجه از حوزه سلامت انتظار می‌رود، سیاستگذاری و تنظیم گری با نگاه حکمرانی به سلامت و علوم پزشکی است و همین نگاه، موجب اتخاذ و اجرای نظام‌مند تصمیمات می‌شود.

تاکید بر ارتقای سلامت عمومی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تاکید بر نگاه راهبردی به ارتقای سلامت عمومی، گفت: باید بیش از گذشته ورزش همگانی را ترویج کرد؛ زیرا آنچه در حال حاضر در کشور رونق دارد، یا ورزش حرفه‌ای و یا زیبایی اندام است و سهم ورزش عمومی بسیار کمرنگ دیده شده است؛ در حالی که ورزش برای عموم افراد جامعه باید به فرهنگ تبدیل شود.

حجت‌الاسلام خسروپناه گفت: هرچه بیمارستان ساخته و پزشک تربیت شود، مادام که فرهنگ عمومی سلامت گسترش نیابد، به هدف‌گذاری‌ها در حوزه رشد شاخص‌های سلامت نخواهیم رسید و لذا پیشگیری، اولویت تمام حوزه‌های نظام سلامت را تشکیل داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->