تلف شدن ۶ گوسفند به دلیل برخورد با قطار سرخس-مشهد + فیلم کشف ۷ کیلوگرم هروئین و دستگیری متهم توسط پلیس راه‌آهن دستگیری ۶ نفر از عاملان شهادت محمد بایر در نهاوند (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آیا سؤالات آزمون سمپاد لو رفته است؟ | پیگیری شکایات والدین توسط وزارت آموزش و پرورش معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: در دنیای مدرن امروز شهرداران معماران آینده‌نگر شهر هستند بخشش قاتل پای چوبه دار به احترام امام حسین(ع) معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: با حل مشکل روستا‌ها می‌توانستیم مانع حاشیه‌نشینی در مشهد شویم پایش آنلاین پارک سرخه حصار با ۴۴ دوربین نظارتی دبیر ستاد حقوق بشر: با رویکردی فعال حقوق قربانیان ایرانی را در مجامع بین‌المللی و داخلی پیگیری می‌کنیم خوردن میوه و سبزیجات چه تاثیری در بهتر خوابیدن دارد؟ نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار خواهد شد کووید ۱۹، شایع‌ترین ویروس بیماری‌های تنفسی در خرداد ۱۴۰۴ ارائه بیش از ۱۸ هزار خدمت سلامت به اتباع افغانستانی در مرز دوغارون تایباد استاندار ایلام خبر داد: تردد سالانه ۸ میلیون زائر از مرز مهران «احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان مبلغ شهریه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ تعیین شد پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ و ارتقای خدمات درمانی، دو مطالبه مهم بازنشستگان تأمین اجتماعی هشدار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی: خرید، فروش و حمل آرد خارج از فرایند‌های تعریف‌شده، جرم و مشمول قانون قاچاق است نکات مهم برای رزرو بلیت هواپیما به نجف در ایام اربعین ۱۴۰۴ – فلای سپهران روایت میلاد حاتمی از حمله اسرائیل به زندان اوین + فایل صوتی «روز تأمین اجتماعی» و راهکار‌های مؤثر برای رفع مشکل ناترازی هزینه و درآمد قتل در شهرستان فیروزه خراسان رضوی؛ دستگیری قاتل فراری در پارک لاله تهران آغاز پروژه مرمت بخشی از گنبد سلطانیه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) انهدام باند جابه‌جایی موادمخدر در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۲۰ کانال متخلف کنکور به مقامات قضایی ارجاع شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا جمعه طرح جدید آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری | تولید اسباب‌بازی برای آموزش تاب‌آوری در شرایط بحران رئیس سازمان استعدادهای درخشان: والدین نگران تخلفات احتمالی آزمون تیزهوشان نباشند، پیگیری می‌کنیم باز هم حفر چاه‌های جدید در دشت مشهد برای عبور از بحران آبی
سرخط خبرها

آغاز طرح ترافیکی پلیس برای اربعین ۱۴۰۲ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۸۰۰۷۸
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
آغاز طرح ترافیکی پلیس برای اربعین ۱۴۰۲ + جزئیات
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: برخی محدودیت ترافیکی نیز در برخی از جاده‌ها برای این ایام در نظر گرفته شده است که عمده این محدودیت‌ها در استان‌های مرزی و جاده‌های منتهی به مرز و به تفکیک استان اعمال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به آغاز طرح ترافیکی پلیس برای اربعین ۱۴۰۲ گفت: برابر تصمیمات اتخاذ شده از ۲۷ مرداد ماه طرح ترافیکی پلیس راهور برای راهپیمایی اربعین آغاز شده است. در همین راستا نیز دستگاه‌های مختلفی از جمله اورژانس، هلال احمر، راهداری و... نیز در کنار پلیس حضور دارند تا ایمنی ترافیکی زائران در جاده‌ها تامین شود.

وی با بیان اینکه یکسری محدودیت ترافیکی نیز در برخی از جاده‌ها برای این ایام در نظر گرفته شده است، اظهارکرد: عمده این محدودیت‌ها در استان‌های مرزی و جاده‌های منتهی به مرز و به تفکیک استان اعمال شده است. امیدوارم که رانندگان عزیز به این موارد توجه داشته باشند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی ایام اربعین حسینی در جاده‌های استان‌های خوزستان و چهارمحال وبختیاری گفت: در این دو استان تردد کلیه کامیون و تریلر‌ها از ساعت هفت صبح روز جمعه سوم شهریورماه تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۷ شهریورماه در محور اهواز – خرمشهر و بالعکس ممنوع است و خودرو‌هایی که قصد رفتن به خرمشهر را دارند می‌توانند از مسیر اهواز – آبادان – خرمشهر و بالعکس تردد کنند.

شیرانی افزود: تردد کلیه اتوبوس‌ها از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۷ مردادماه تا هفت صبح روز جمعه ۱۷ شهریورماه در محور هفتگل – باغملک – ایذه- دهدز – شهرکرد و بالعکس ممنوع بوده و مسیر اهواز – اندیمشک – خرم آباد – الیگودرز – اصفهان – شهرکرد و بالعکس بعنوان مسیر جایگزین تعیین شده است. البته در این خصوص یک استثنا وجود دارد و اتوبوس‌های اعزامی از مبدا استان چهارمحال و بختیاری با ارائه لیست ناوگان مربوطه به پلیس راه استان خوزستان و رعایت کلیه مقررات ایمنی و ترافیکی، مجاز به عبور از این مسیر هستند.

وی درباره محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان ایلام نیز گفت: تردد کلیه تریلر‌ها، کامیون و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۷ مرداد ماه تا ساعت هفت صبح روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه از محور‌های منتهی به دهلران – مهران، حمیل – ایلام، قلاجه – ایلام، ایلام – ملکشاهی-مهران و ایلام – مهران ممنوع است. همچنین از زمان اجرای طرح ترافیکی اربعین از ۲۷ مردادماه تا پایان طرح در تاریخ ۲۰ شهریورماه اعمال هرگونه محدودیت و ممنوعیت ترافیکی برای کلیه خودرو‌ها در مسیر‌های منتهی به پایانه مرزی مهران به توجه به شرایط ترافیکی و بنابر صلاحدید مامورین در محل صورت خواهد گرفت و اطلاع رسانی لازم در همان زمان انجام خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به قرار گیری استان لرستان در مسیر شمار زیادی از زائران اربعین گفت: در برخی از محور‌های این استان نیز محدودیت‌های ترافیکی اعمال شده است. بر این اساس تردد کلیه تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت هفت صبح روز پنج شنبه ۹ شهریورماه تا ساعت هفت صبح روز چهارشنبه ۱۵ شهریورماه از محور خرم آباد کوهدشت پلدختر و بالعکس ممنوع است و مسیر آزادراه خرم آباد پل زال بعنوان مسیر جایگزین تعیین می‌شود.

شیرانی درباره وضعیت تردد در استان کرمانشاه نیز گفت: در این استان نیز تردد کلیه تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۷ مردادماه در محور اسلام آباد غرب -پلدختر، حمیل – سرابله، اسلام آباد –قصر شیرین و بالعکس و همچنین محور کمربندی سرپل ذهاب – قصر شیرین ممنوع شده و این ممنموعیت تا ساعت هفت صبح روز شنبه ۱۸ شهریورماه ادامه خواهد داشت. در این مدت محور قدیم سرپل ذهاب – قصر شیرین به عنوان مسیر جایگزین تعیین شده است.

وی به استان بوشهر نیز اشاره کرد و گفت: در این استان تردد کلیه ناوگان مسافری اعم از اتوبوس و مینی‌بوس از ساعت هفت صبح روز جمعه ۲۷ مردادماه تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۲۰ شهریورماه از محور بین استانی اهرم، بوشکان و فراشبند و بالعکس، محور ساحلی بوشهر – گناوه، محور ساحلی بوشهر – دیر و بالعکس و محور اهرم - برازجان و بالعکس ممنوع است.

به گفته رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در صورت بروز مشکلات ترافیکی در استان‌های درگیر مراسم اربعین و بر اساس تدابیر ابلاغی، محدودیت تردد برای خودرو‌های باری حامل مواد سوختی و فاسد شدنی نیز اعمال خواهد شد. همچنین علاوه بر محدودیت‌های پیش‌بینی شده در محور‌های منتهی به مرز‌های درگیر طرح اربعین در صورت افزایش حجم تردد و عدم گنجایش سطح راه و به منظور تخلیه بار ترافیکی محدودیت‌ها به صورت روزانه و مقطعی برای انواع خودرو‌ها در این محور‌ها اعمال خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->