عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود خودرو‌ها به شهر مهران ممنوع می‌شود (۳۱ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۰۵۵۴
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹
ورود خودرو‌ها به شهر مهران ممنوع می‌شود (۳۱ مرداد ۱۴۰۲)
استاندار ایلام گفت: از فردا ورود خودرو‌ها به شهر مهران ممنوع بوده و به پارکینگ بزرگ اربعین هدایت می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن بهرام‌نیا امروز در جلسه ستاد اربعین استان گفت: با توجه به حضور زائران در استان و مرز مهران، هماهنگی و هم‌افزایی در جهت ارتقاء خدمات همه‌جانبه به زائران از ضروریات است.

بهرام‌نیا یکی از مهمترین ضروریات زائران اربعین را در حوزه حمل و نقل و ناوگان درون شهری عنوان کرد و افزود: هم‌اکنون ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مهران به منظور جابجایی زوار تا پایانه مرزی فعالیت دارند و تا فردا ۳۰۰ دستگاه دیگر به این تعداد اضافه خواهند شد که مجهز به سیستم خنک‌کننده نیز هستند.

استاندار ایلام ادامه داد: این تعداد ناوگان در سه فاز کار جابجایی زوار را انجام خواهند داد که فاز اول از پارکینگ اربعین تا میدان اربعین، فاز دوم از پل زائر تا میدان اربعین و فاز سوم از پایانه برکت تا میدان اربعین خواهد بود، به منظور رفاه حال زوار، هیچ گونه توقفگاه در این محدوده‌ها تا میدان اربعین وجود ندارد.

وی یکی از مهمترین رویکرد‌ها تا پایان اربعین را پایش و نظارت همه جانبه بیان کرد و افزود: پارکینگ‌ها چه دولتی و چه خصوصی باید برابر نرخ اعلامی نسبت به اخذ وجه اقدام کنند و هر‌گونه افزایش خودسرانه ممنوع است، کلیه دستگاه‌های نظارتی باید در این راستا ورود کنند و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

بهرام نیا در ادامه با قدردانی از خدمات موکب‌داران گفت: جانمایی موکب‌ها از قبل طراحی شده و براساس نظریه کمیته مربوطه، مواکب جانمایی شده و هر گونه اقدام در این رابطه باید با تصمیم و مجوز این کمیته صورت گیرد.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام با اشاره به ظرفیت پارک برای ۱۸۰ هزار خودرو در مهران، اضافه کرد: با توجه به مدیریت هر چه بهتر به زائران و جابجایی راحت تا میدان اربعین، از فردا از ورود خودرو‌ها به شهر مهران جلوگیری می‌شود و بطور مستقیم به پارکینگ اربعین هدایت می‌شوند، در همین رابطه و به منظور ارائه خدمات به زوار، مواکب در پارکینگ اربعین تا امشب فعال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اولویت‌ها، استفاده از ظرفیت اقتصادی اربعین برای مردم استان است و در این راستا مردم استان باید از این فرصت بهره‌مند شوند، برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی استان در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد. اولویت در رابطه با فروش محصولات با بومی استان خواهد بود.

بهرام‌نیا افزود: به منظور تسریع در خدمات‌رسانی به زوار، شرکت آب و فاضلاب و شرکت توزیع نیروی برق استان نسبت به استقرار دو اکیپ جداگانه در پایانه مرزی شهید سلیمانی و پارکینگ اربعین اقدام نمایند.

وی در ادامه با قدردانی از خدمات ستاد عتبات عالیات گفت: هیچ مشکلی در خصوص تأمین آب و یخ در سطح استان وجود ندارد و هم آب و یخ به اندازه کافی دپو شده است، همچنین علاوه بر استقرار دستگاه‌های یخ‌ساز، یک دستگاه یخ‌ساز دیگر نیز خریداری شده است. خدمات باید متفاوت از با سال گذشته باشد تا همه زوار از این خدمات بهره‌مند شوند.

استاندار ایلام در ادامه با بیان اینکه تاکنون ۷۵۰ کامیون حامل موکب از مرز مهران وارد کشور عراق شدند، افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده، تردد کامیون‌های حامل بار موکب‌های اربعین حسینی در مرز مهران تسهیل و تسریع می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->