پیش‌بینی تداوم آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس طی امروز و فردا (۳۰ مهر و یکم آبان ۱۴۰۴) دیپلماسی منطقه‌ای، پلی به سوی توسعه پایدار خراسان | مشهد، میزبان دومین رویداد استانی وزارت امور خارجه «قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه...
سرخط خبرها

خدمات ایمنی شهرداری مشهد یکه تاز در کشور

  • کد خبر: ۱۸۱۳۴
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴
خدمات ایمنی شهرداری مشهد یکه تاز در کشور
در این جمع سه نسل آتش نشان در کنار هم قرار گرفتند که این کنار هم قرار گرفتن نشان از همدلی این عزیزان است که محور کارشان فداکاری و گذشت است.
ملیحه فلاح- محمد رضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در اولین یادواره شهدای آتش نشان مشهد در حادثه قطار مشهد- نیشابور افزود: برخی از مشاغل خطر پذیر هستند که جامعه آتش نشان این خطر پذیری را پذیرفته اند.
وی ادامه داد: اوج حمایت و همدلی و خطر پذیری در حادثه پلاسکو بود که مردم در این حادثه متوجه شدند عده‌ای در سکوت جان خود را برای دفاع از مردم فدا می‌کنند و هر قشری که خودش را برای مردم فدا کند عزیز مردم خواهد بود. بعد از این شناخت اتفاقات خوبی در آتش نشانی رقم خورد و از اقشار مختلف جامه در کنار این عزیزان قرار گرفتند.
اینعضو شورای اسلامی شهر مشهد اذعان داشت: این عزیزان همواره باید برای بالا بردن دانش و آگاهی خود تلاش کنند و ما هم وظیفه داریم تمام تلاش خود را برای در اختیار قرار دادن ظرفیت و امکانات و تجهیزات لازم به کار بگیریم.
حیدری بیان کرد: آتش نشانی مشهد نیز به همت گذشتگان در نقطه خوبی قرار دارد و امیدواریم همچنان با همت همه دست اندرکاران و استفاده از تجربه گذشتگان بدرخشد. شورای شهر مشهد و مدیریت شهری برآمده از آن نیز وظیفه دارد برای تامین امنیت مردم امکانات و تجهیزات لازم را فراهم کند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری مشهد نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه از یک ماه گذشته که پیشنهاد برگزاری این یادواره مطرح شد بی درنگ استقبال کردیم افزود: مهم‌ترین علت برگزاری این برنامه یادآوری این است که چه کسانی خون خود را برای مردمشان اهدا کردند و نتیجه کار این عزیزان است که اکنون جایگاه خدمات ایمنی مشهد در اینجا ست.
امیر عزیزی اذعان داشت: امروز می‌توانیم افتخار کنیم که آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد از سازمان‌های پیشرو در کشور است.
وی گفت: سرمایه انسانی و منابع انسانی بالاترین آیتم در آتش نشانی است که با ایثار و گذشت به مردم خدمت می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->