آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی همزمان با تاسوعا و عاشورا حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سال ۱۴۰۵ بزرگ‌ترین توقفگاه باری در مشهد افتتاح خواهد شد
سرخط خبرها

خدمات ایمنی شهرداری مشهد یکه تاز در کشور

  • کد خبر: ۱۸۱۳۴
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴
خدمات ایمنی شهرداری مشهد یکه تاز در کشور
در این جمع سه نسل آتش نشان در کنار هم قرار گرفتند که این کنار هم قرار گرفتن نشان از همدلی این عزیزان است که محور کارشان فداکاری و گذشت است.
ملیحه فلاح- محمد رضا حیدری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در اولین یادواره شهدای آتش نشان مشهد در حادثه قطار مشهد- نیشابور افزود: برخی از مشاغل خطر پذیر هستند که جامعه آتش نشان این خطر پذیری را پذیرفته اند.
وی ادامه داد: اوج حمایت و همدلی و خطر پذیری در حادثه پلاسکو بود که مردم در این حادثه متوجه شدند عده‌ای در سکوت جان خود را برای دفاع از مردم فدا می‌کنند و هر قشری که خودش را برای مردم فدا کند عزیز مردم خواهد بود. بعد از این شناخت اتفاقات خوبی در آتش نشانی رقم خورد و از اقشار مختلف جامه در کنار این عزیزان قرار گرفتند.
اینعضو شورای اسلامی شهر مشهد اذعان داشت: این عزیزان همواره باید برای بالا بردن دانش و آگاهی خود تلاش کنند و ما هم وظیفه داریم تمام تلاش خود را برای در اختیار قرار دادن ظرفیت و امکانات و تجهیزات لازم به کار بگیریم.
حیدری بیان کرد: آتش نشانی مشهد نیز به همت گذشتگان در نقطه خوبی قرار دارد و امیدواریم همچنان با همت همه دست اندرکاران و استفاده از تجربه گذشتگان بدرخشد. شورای شهر مشهد و مدیریت شهری برآمده از آن نیز وظیفه دارد برای تامین امنیت مردم امکانات و تجهیزات لازم را فراهم کند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری مشهد نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه از یک ماه گذشته که پیشنهاد برگزاری این یادواره مطرح شد بی درنگ استقبال کردیم افزود: مهم‌ترین علت برگزاری این برنامه یادآوری این است که چه کسانی خون خود را برای مردمشان اهدا کردند و نتیجه کار این عزیزان است که اکنون جایگاه خدمات ایمنی مشهد در اینجا ست.
امیر عزیزی اذعان داشت: امروز می‌توانیم افتخار کنیم که آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد از سازمان‌های پیشرو در کشور است.
وی گفت: سرمایه انسانی و منابع انسانی بالاترین آیتم در آتش نشانی است که با ایثار و گذشت به مردم خدمت می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->