ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: تعرفه پزشکی اساتید تمام‌وقت با بخش خصوصی یکسان شد‌

  • کد خبر: ۱۸۱۹۵۲
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
وزیر بهداشت: تعرفه پزشکی اساتید تمام‌وقت با بخش خصوصی یکسان شد‌
وزیر بهداشت گفت: در حوزه درمان نیز با توجه به افزایش سه برابری جمعیت، اما در تمام رشته‌های تخصصی دارای متخصص هستیم و امکان درمان تمام بیماری‌ها در خود کشور وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین‌اللهی در آیین بهره برداری از ایستگاه مترو شهدای عادل آباد شیراز، از مسئولان استان فارس بابت همت و تلاش شبانه روزی تقدیر و بیان کرد: حضور نماینده دولت در استان‌ها تنها یک پیام دارد و آن هم تقدیر از تلاش مدیران است.

وی با بیان اینکه امروز، روز کار جهادی و تلاش شبانه روزی است، تصریح کرد: اجرای طرح‌های محرومیت زدایی به مثابه اقدام انقلابی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه همه مسئولان پرتلاش موجب سربلندی دولت هستند، گفت: بر همه مسئولان واجب است که در شرایط تحریم اقتصادی، جهادی کار کنند و این جهادی کار کردن تنها مختص مدیر و مسئول نیست که وظیفه همگانی است.

عین‌اللهی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: همه تصور می‌کنند که تنها وزارت بهداشت باید عامل ایجاد سلامت باشد در حالی که عوامل مختلفی در این مهم نقش دارند و پروژه‌های شهرداری شیراز که در این مراسم تشریح شد نیز در راستای سلامت آفرینی بود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: ساخت جاده و اتوبان مطلوب، حمل و نقل عمومی و ... در ایجاد سلامت اثرگذار است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه پس از انقلاب اسلامی دستاورد‌های خوبی در حوزه‌های مختلف به ویژه سلامت ایجاد شده است، گفت: افزایش امید به زندگی، کنترل بیماری‌های واگیردار، کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان و... در سایه انقلاب اسلامی ایجاد شد.

عین‌اللهی اضافه کرد: در حوزه درمان نیز با توجه به افزایش سه برابری جمعیت، اما در تمام رشته‌های تخصصی دارای متخصص هستیم و امکان درمان تمام بیماری‌ها در خود کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه اگر امروز خارج از ایران سفر کنیم، عظمت این کشور بیشتر درک می‌شود، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران یک کشور قدرتمند و توانمند با نیرو‌های انسانی متعهد و متخصص است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تصریح بر این نکته که امروز قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران از قدرت سخت آن بیشتر است، افزود: در کربلا دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی کرده‌ایم و اساتید ما در آن مرکز مشغول امر آموزش و درمان هستند.

عین‌اللهی خاطرنشان کرد: متاسفانه فضای مجازی با سخن باطل و نکات کاذب سعی در انعکاس و تبلیغات منفی موفقیت‌های جمهوری اسلامی دارد که امید است با تبلیغات وسیع رسانه‌های داخلی، شاهد انعکاس فعالیت‌ها و قدرت عظیم کشور باشیم.

وی تصریح کرد: امروز در فعالیت‌های پژوهشی رتبه علمی ایران از ۱۶ به ۱۵ افزایش یافته، ۷۰ درصد در دانش بنیان رشد داشته‌ایم، حدود ۹۹ درصد دارو‌های کشور در داخل تولید می‌شود، ۶۷ دانشگاه و دانشکده، ۲۲ هزار عضو هیئت علمی، ۲۷۰ هزار دانشجو و ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی فعال داریم که همه این‌ها جزو دستاورد‌های انقلاب است

وزیر بهداشت با تصریح بر اینکه در راستای افزایش علاقمندی به توانمندی بیشتر اساتید و دانشمندان نیز بحث تمام وقتی آن‌ها را به شکل عملی پشتیبانی کرده‌ایم. تعرفه پزشکی اساتید تمام وقت با بخش خصوصی یکسان شده و مالیات‌ها کاهش یافته و سقف پرداخت کم شده است، گفت: استعداد در فارس زیاد است، چرا که فارس و شهر شیراز خود یک ستان و شهر ملی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->