مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳)| ریزش تمام شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مهر تایید اتحادیه اروپا بر کیفیت سوخت هواپیماهای ایرانی خرید صوری نان توسط یک نانوایی در مشهد با ۳۶ کارت بانکی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) تشکیل کارگروه ویژه در استانداری برای رفع مشکلات اجرایی پروژه پدیده شاندیز (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | نیسان سیلفی ۹۰ میلیون تومان گران‌تر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | افت ۲۵ میلیون تومانی ری‌را معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ تورم منتهی به بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در استان ۳۳.۱ درصد بوده است دستورالعمل خرید تضمینی گندم سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پیش‌بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۴ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خبر داد: برگزاری نمایشگاه ایران‌اکسپو با حضور پررنگ خراسانی‌ها صادرات خرما ممنوع شد افزایش تعطیلات هفته باید مطابق با میزان رفاه مردم باشد مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: سیاست‌های راهبردی ما تکیه بر توان داخل است تقابل خریداران و فروشندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افزایش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) انبار یا خرید فوری میلگرد؟ کدام استراتژی سودآورتر است؟ زمان شرکت در پذیره‌نویسی حق تقدم «کیاناح» اعلام شد | تفاوت پذیره‌نویسی و عرضه‌اولیه در چیست؟ دور جدید پیش فروش سکه از امروز (دوشنبه، ۲۰ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | عرضه انواع سکه ضرب ۱۴۰۴ قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۹۴ هزار تومان انتخاب ۸ شهرستان به‌عنوان مکمل سفر در خراسان رضوی برای نوروز ۱۴۰۴ زمان شارژ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ اعلام شد + مبالغ و جزئیات قیمت امروز گوشت و مرغ اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) | کله پاچه در مشهد چند؟ کاهش ساعت کار هفتگی در بخش خصوصی هم اجرا شود قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه با دلار چند هزار تومانی پیش‌فروش می‌شود؟ زمان انتشار اوراق گواهی طلای بانک مرکزی مشخص شد هزینه جدید کارشناسی رنگ خودرو اعلام شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مرغداران برای تامین خوراک طیور همچنان دچار مشکل هستند

  • کد خبر: ۱۸۲۵۸۴
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
مرغداران برای تامین خوراک طیور همچنان دچار مشکل هستند
رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار خراسان رضوی گفت: مرغداران برای تأمین خوراک طیور به شدت دچار مشکل هستند، حتی خرید‌هایی که ماه پیش انجام شده را هنوز دریافت نکرده اند. اگر این روند ادامه داشته باشد حذف گلّه‌های مرغ را در پی دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

حسین موسوی نژاد در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت بازار تخم مرغ تصریح کرد: قیمت جدید تخم مرغ در خردادماه بعد از چندین بار تعویق و ضرر و زیان مرغدار اعلام شد و قیمت برای مصرف کننده کیلویی ۵۶هزار تومان اعلام شد. هرچند که مرغداران با توجه به هزینه‌های تولید انتظارشان عددی بیش از این بود. قرار بر این شد اگر هزینه نهاده دامی ۷درصد بیشتر از نرخ اعلامی در خرداد ماه اضافه شود دولت بازنگری کند. بعد از آن دولت ۲۵درصد هزینه حمل و نقل، هزینه ذرت، سویا و هزینه دارو را افزایش داد و متاسفانه تا الان قیمت تخم مرغ بازنگری نشده است، هرچند که همان قیمت ۵۶ هزار تومان هم محقق نشده است.

به گفته وی، در فصل تابستان با توجه به اینکه تقاضا کاهش پیدا می‌کند حتی با همان قیمت مصوب هم نتوانستیم به فروش برسانیم و متاسفانه سیستم دولتی حمایت لازم برای خرید و ذخیره‌سازی انجام نداد. اگرچه فاصله قیمت با نرخ مصوب کمتر شده، اما هزینه‌های تولید به شدت دچار مشکل است حتی خرید‌هایی که ماه پیش انجام شده را هنوز مرغدار دریافت نکرده است که اگر این روند ادامه داشته باشد حذف گلّه‌های مرغ را در پی دارد.

وی افزود: کیفیت پایین نهاده از دیگر مشکلات کنونی ماست که خیلی از تولیدکنندگان گله‌مند هستند که ذرت و کنجاله سویا کیفیت لازم را ندارد.

رئیس اتحادیه مرغداران مرغ تخم‌گذار استان افزود: به طور میانگین قیمت تخم مرغ ۳هزار تومان کمتر از میانگین کشوری است. این درحالی است که قیمت تمام شده آن در استان بیشتر از سایر نقاط است که دلیل آن بعد مسافت از بنادر است و ما بیشترین بعد مسافت از بنادر را داریم که در قیمت تمام شده تاثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، خراسان رضوی روزانه ۴۵۰تن تخم مرغ تولید می‌کند که مصرف استان از این میزان حدود ۲۰۰تن است و حدود ۲۵۰ تن مازاد نیاز است. خراسان رضوی رتبه اول صادرات تخم مرغ کشور را دارد و حدود ۳۴درصد از صادرات کشور از استان انجام می‌شود، اما در حال حاضر بیشتر تامین کننده تخم مرغ سایر استان‌ها مثل سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->