برنامه‌ریزی برای توزیع متعادل زائران اربعین در تمامی مرز‌های کشور ثبت‌نام حج عمره از روز‌های آینده آغاز خواهد شد | اعزام عمره ۱۴۰۴، از نیمه دوم ماه محرم آیت‌الله علم‌الهدی: غدیرخم اوج مقاومت پیامبر(ص) دربرابر عملیات روانی ضدولایت بود | غدیر، حرکتی عظیم درراستای حفظ اصالت رهبری دینی بود + فیلم رحیم‌پور ازغدی: حکومت دینی باید در خدمت مردم و عدالت باشد | غدیر معیاری ابدی برای تشخیص حق و باطل است تشرف ۷۰۰ مدیر پرستاری وزارت بهداشت به حرم مطهر امام‌رضا(ع) (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مدیرکل اوقاف خراسان رضوی: مقام معظم رهبری پرچم‌دار گفتمان مقاومت در امتداد پیام غدیر هستند معاون فرهنگی حشدالشعبی عراق: پیام غدیر، اساس امامت و پایه مقاومت دربرابر ظلم است | اندیشه امامین انقلاب نقشه راه مقاومت است حرم امام‌رضا(ع) آماده میزبانی از زائران عید غدیر ۱۴۰۴ انتقال ۸ نفر از حجاج بستری در بیمارستان‌های مکه و مدینه به ایران (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) فوت ۱۸ زائر ایرانی حج ۱۴۰۴ در سرزمین وحی (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) زائران خراسانی بیت‌الله الحرام با ۳۷ پرواز به مشهد بازمی‌گردند  امت اسلامی به وحدت، همگرایی و صلابت دینی در برابر کفر جهانی نیاز دارد خاکِ آستان رضا (ع) گشتن | گذری بر تاریخ دفن اموات در حرم‌مطهر‌رضوی که قدمتی هزار‌ساله دارد سرلشکر سلامی: مقاومت مردم در دفاع مقدس ریشه پیدا کرد موج‌ها می‌سوختند از اشتیاق پا شدن استقبال مشهد از عید غدیر با برپایی ۲ هزار موکب و گستراندن بزرگ‌ترین سفره اطعام در خیابان امام رضا(ع) پرچم غدیر در بیش از ۷۰۰ نقطه جهان برافراشته می‌شود | بیش از ۳ هزار مترمربع فرش جدید، زینت‌بخش حرم مطهر علوی شد یک نشدن تاریخی و دردناک غدیر، راه روشن تاریخ | درباره اهمیت حفظ عید غدیرخم به عنوان یک حادثه تاریخی هادی امت علمدار تبیین | مروری بر اقدامات و دستاورد‌های امام‌هادی (ع) در دوران امامت ایشان
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری: ایمان کامل مانع افراط و تفریط می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۲۹۹۶
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۴
حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری: ایمان کامل مانع افراط و تفریط می‌شود
خطیب حرم مطهر رضوی گفت: یاران و اصحاب سیدالشهدا (ع) به بالاترین نقطه ایمان و معرفت رسیده بودند.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ماندگاری در ویژه برنامه شام اربعین حسینی که در رواق بزرگ امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: یاران سیدالشهدا (ع) که در روز عاشورا تا آخرین قطره خون دست از یاری آن حضرت برنداشتند کسانی بودند که تربیت شده آن حضرت بودند و به اوج کمال دست یافته بودند و ایمانشان لحظه‌ای و تحت تاثیر شرایط جامعه نبود.

وی تصریح کرد: اگر ایمان انسان کامل نباشد ممکن است در مواجهه با شرایط گوناگون دچار افراط یا تفریط شود مانند اهل کوفه که یک روز با هیجده هزار نامه از امام حسین(ع) دعوت کردند و روزی دیگر در مقابل آن حضرت ایستادند و ایشان را به شهادت رساندند.

این کارشناس دینی افزود: این گونه ایمان که از روی احساسات باشد به درد یاری دین نمی‌خورد و کسی که ایمانش کامل و از روی تفکر و تعقل نباشد نمی‌تواند در زمان ظهور امام زمان(عج) ایشان را یاری کند.

 

وی بیان کرد: بعد از واقعه عاشورا قیام‌های مختلفی از جمله واقعه حَرّه، قیام توابین و قیام مختار به وقوع پیوست و حدود چهل و پنج هزار نفر در این وقایع و قیام‌ها کشته شدند، ولی اگر مردم ایمان کامل داشتند و به موقع به یاری امام حسین(ع) می‌شتافتند نه این همه خون ریخته می‌شد و نه امام مظلومانه به شهادت می‌رسید.

حجت الاسلام ماندگاری بیان کرد: یاران امام حسین(ع) کسانی بودند که به خدا و روز قیامت و اینکه در این دنیای پر از وحشت و پر از خطر پناهگاهی بهتر و ایمن‌تر از دامان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) وجود ندارد، ایمان داشتند.

وی اظهار کرد: کسی که به خدا و روز قیامت ایمان دارد، می‌داند که خدا بزرگ است بنابراین همه قدرت‌ها را در برابر خدا کوچک می‌بیند و هرگز از هیچ کس و هیچ چیزی نمی‌ترسد.

این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: خیلی‌ها در زبان «الله اکبر» می‌گویند، ولی این باور در عمل و رفتار آن‌ها نمود پیدا نمی‌کند. مانند کسانی که از ترس عمر سعد در برابر امام حسین(ع) ایستادند و ایشان را مظلومانه به شهادت رساندند.

گفتنی است؛ قرائت زیارت امین الله توسط حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر اسلامی فر و عزاداری و ذکر مصیبت اهل بیت (ع) با نوای ذاکران و مرثیه سرایان آل الله؛ مرتضی اسلامی نژاد و جواد حسین‌خانی از دیگر برنامه‌های شام اربعین حسینی در حرم مطهر ثامن الحجج(ع) بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->