وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع ۳۴۱۲ بسته مهرتحصیلی به دانش آموزان نیازمند در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۵۷۸۲
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸
توزیع ۳۴۱۲ بسته مهرتحصیلی به دانش آموزان نیازمند در خراسان رضوی
معاون فرهنگی، اجتماعی اداره کل اوقاف خراسان رضوی گفت: طرح مهر تحصیلی در استان خراسان رضوی با توزیع ۳۴۱۲ بسته مهر تحصیلی با هدف کمک به دانش‌آموزان نیازمند و کمتر برخوردار در استان اجرا شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین ایزدی در خصوص کمک تحصیلی به دانش آموزان نیازمند گفت: هر ساله در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، این طرح با هدف اعطای بسته‌های لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان کم برخوردار اجرا می‌شود.

معاون فرهنگی اوقاف استان افزود: امسال نیز این طرح همچون سال‌های گذشته از محل اجرای امینانه نیات واقفین نیک اندیش با موضوع کمک به تحصیل دانش‌آموزان نیازمند با توزیع ۳۴۱۲ بسته مهر تحصیلی اجرا شد.

وی ارزش ریالی این بسته‌ها را ۲ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با اجرای طرح مهر تحصیلی با همکاری مطلوب آموزش و پرورش دانش آموزان نیازمند در این استان شناسایی و بسته‌های حمایتی تحصیلی بین آن‌ها توزیع شد.

وی تامین بسته‌های تحصیلی که شامل کیف، نوشت افزار و دفتر است را از محل اجرای امینانه نیات واقفان و مشارکت‌های مردمی دانست و افزود: وظیفه همگان است در مسیر علم و دانش و تامین نیاز‌های تحصیل دانش آموزان گام بردارند.

حجت الاسلام ایزدی با اشاره به اینکه اجرای دقیق و امینانه نیت واقفان از رسالت‌های مهم اوقاف است، بیان داشت: با توجه به مشکلات و نیاز‌های جامعه باید نیت واقف به سمت این نیاز‌ها هدایت شود.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان با بیان اینکه طرح مهر تحصیلی از جمله برنامه‌های خیرخواهانه برای تامین کمک هزینه تحصیلی دانش‌آموزان مستعد است یادآور شد: نهادینه سازی و ترویج فرهنگ وقف امری ضروری برای ارتقای فرهنگ، معنویت و رفع نیاز‌های جامعه است که در کنار حفظ و احیای موقوفات باید در زمینه ایجاد وقف‌های جدید اقدام شود.

حجت الاسلام ایزدی تصریح کرد: با توجه به مکان موقوفات مرتبط این بسته در شهرستان‌های تایباد، تربت حیدریه، داورزن، سبزوار، کلات، نیشابور، مشهد، طرقبه شاندیز، کاشمر، جغتای توزیع شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->