مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

قتل مرد مشهدی با چاقو در یک باغ خصوصی

  • کد خبر: ۱۸۸۰۱۴
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
قتل مرد مشهدی با چاقو در یک باغ خصوصی
مهاجمان ناشناس، مرد مشهدی را با ۱۰ ضربه چاقو به قتل رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز بررسی‌های بعدی نشان می‌داد که درگیری، ناجوانمردانه بوده است و مرد میان‌سال با دست خالی در حالی مقابل چند مهاجم چاقو به دست قرار گرفته که هیچ راه فراری برایش نبوده است. مرد مشهدی که در برابر مهاجمان ناچار بوده از خود دفاع کند، وارد کارزاری می‌شود که خروجی آن از همان ابتدا مشخص بود و او با جان‌باختن، از این مهلکه سالم بیرون نیامد. هر چند در ابتدا او زنده بود و به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش کادر درمانی کارساز نشد و این فرد برای همیشه خاموش شد.

براساس شواهد و اظهارات اطرافیان، شنبه غروب، مرد شصت‌وپنج ساله به‌تن‌هایی در باغ خصوصی‌اش در حوالی روستای عسکریه منتظر دوستانش بوده که ناگهان افرادی ناشناس با ورود ناگهانی به باغ، این فرد را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و درحالی که با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کرده، روی زمین رها کرده و متواری می‌شوند.

غرق در خون

ساعتی بعد، دوستان مرد میان‌سال بی‌خبر از اتفاقی که برای رفیقشان افتاده است، وارد باغ شده و او را غرق خون در حالی که معلوم بوده تقلای زیادی کرده تا خود را به جایی برساند، بی‌حال پیدا کرده و بلافاصله موضوع را به اورژانس و مرکز فوریت‌های پزشکی ۱۱۰ اعلام کردند.

در پی این تماس، تکنسین‌های اورژانس در محل حاضر شدند. مصدوم پس از دریافت خدمات درمانی اولیه با آمبولانس اورژانس به بیمارستان طالقانی مشهد منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.
با حضور نیرو‌های انتظامی در روستای ریحان در حوالی عسکریه، اقدامات پلیسی برای شناسایی مهاجمان آغاز شد. بررسی‌های اولیه نشان داد که تعداد این افراد شش نفر بوده است و بررسی‌ها برای شناسایی هویت متهمان و همچنین انگیزه آنان آغاز شد.

مرگ در روز سوم

اقدامات درمانی برای نجات جان مصدوم در بیمارستان طالقانی مشهد ادامه داشت تا اینکه صبح دیروز وضعیت مصدوم وخیم شد و این‌بار تلاش کادر درمان بی‌نتیجه ماند و مرد میان‌سال زمستان شصت‌وپنج سالگی‌اش را ندید.

با اعلام موضوع به بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، اقدامات جنایی با حضور قاضی محمد عارفی‌راد آغاز شد.

نتایج معاینات پیکر مقتول نشان داد که ضربات متعددی به شکم، سر و قسمت‌های دیگر بدن این فرد وارد شده است. همین موضوع نشان می‌داد که او در حال دفاع از خود بوده و شمردن دقیق تعداد ضربات چاقو نشان داد که او حدود ۱۰ ضربه چاقو خورده است.

در جست‌و‌جوی متهمان

با دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲ مشهد، اقدامات لازم برای شناسایی متهمان درحالی آغاز شد که سرنخ‌هایی در صحنه جنایت کشف شد که می‌تواند منجر به شناسایی و دستگیری متهمان این جنایت شود.

همچنین بررسی‌ها به منظور شناسایی انگیزه متهمان در حمله به مرد میان‌سال در باغ خصوصی‌اش آغاز شده است و اطرافیان سرنخ‌هایی در اختیار مقام قضایی گذاشته‌اند که می‌تواند هر چه زودتر گره از این پرونده جنایی بگشاید و متهمان را به پای میز عدالت بنشاند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->