آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
سرخط خبرها

لزوم تدوین نقشه راه آب مشهد با همکاری دستگاه‌های مرتبط

  • کد خبر: ۱۸۹۲۸۱
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۲
  • ۲
لزوم تدوین نقشه راه آب مشهد با همکاری دستگاه‌های مرتبط
مدیر پروژه شهر دوستدار آب شهرداری مشهدمقدس بر لزوم تدوین نقشه راه‌آب مشهد با همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط به عنوان راهکاری برای تعادل‌بخشی و توسعه در این حوزه تأکید کرد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر صداقت در این خصوص اظهار کرد: عبور از ساختار آسیب‌پذیر در موضوع آب شهر مشهد، توجه به وضعیت فعلی و ایجاد نگاهی قابل دستیابی به آینده توسط تصمیم‌گیران و سیاست‌گذاران شهری را می‌طلبد و برای این موضوع باید متغیر‌های توسعه سرزمینی در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای و سیاست‌گذاری‌های کلان یک منطقه یا حتی کشور مشخص باشد.

وی ضمن اشاره به موضوع شرایط بحرانی آب مشهد، افزود: موضوع آب شهر مشهد بیشتر از گذشته نیازمند برنامه مدیریتی و جامع با همکاری دستگاه‌های مرتبط است، افزایش سطوح زیرکشت در منطقه‌ای با اقلیم خشک، توسعه شهر مشهد بیش از توان اقلیمی منطقه، حفر چاه‌های غیرمجاز و مجاز بیشتر از توان آبخوانی، همگی نشانگر بحران آبی این دشت است.

صداقت در خصوص تدوین نقشه راه تعادل‌بخشی منابع و مصارف آب مشهد تصریح کرد: جامع‌نگری و توجه به برنامه‌های توسعه بلندمدت در موضوع آب با تمرکز بر پیوند‌های انرژی، کشاورزی و محیط زیست راهکاری است که ما را در عبور از شرایط موجود یاری می‌کند، در این خصوص لازم است با همکاری و مشارکت همه بخش‌ها به سوی تدوین نقشه راهی جامع برای دشت مشهد و حوزه کشف‌رود گام برداشت تا بتوان سندی برای بهبود و تعادل‌بخشی منابع و مصارف آب این دشت تنظیم کرد.

مدیر پروژه شهر دوستدار آب شهرداری مشهدمقدس در پایان یادآور شد: هدف شهر دوستدار آب این است که ضمن حفظ آب و محیط زیست شهری با همت همه نهادها، بتواند بهبود شرایط زیست شهری را برای مجاوران و زائران حضرت ثامن الائمه(ع) فراهم کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۷
0
0
مشکل مشهد اینه که تمام آب روستاهای اطرافش راهی مشهد شده و روستاها خشک شده تا مشهد آب داشته باشه. به همین دلیل تمام روستایی ها چون زمیناشون ارزون شده و خانه های شهر مشهد گرون میشه به طرف مشهد مهاجرت کردن تا هم پولشون از دست نره هم آب خوردن داشته باشنو هم اختلاف طبقاتی کم میشد. . درصورتی که اگر مهاجرت معکوس میشد خیلی بهتر بود وسعت شهر باعث می‌شد که ترافیک کم. آب هوای سالم‌تر ورفاه بیشتر شه. مشکل دوم چمن‌های بلورها و پارک‌ها هست که 100 برابر یک زمین گوجه آب لازم داره. یک متر گوجه هفته ای ده لیتر آب لازم داره ولی چمن یک متر 1000 لیتر آب در هفته میخوره.
منتقد سبز
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۸
0
0
درود بر مشهدی های عزیز، متاسفانه شهرداری مشهدPlan کوتاه مدت و بلندمدت جامع ای ندارد و اگر داشته با تعویض شورای شهر و شهردار ها، برنامه ها عوض و ... شده اند و خدمات شهری و مشهد پایتخت معنوی جهان اسلام و ... سیاسی شده و باعث کاهش مشارکت مردم در اکثر امور گردیده و این دیدگاه براشون ایجاد شده که دستگاه های دولتی به ملت بیشتر به اسکناس می‌نگرند و جای خدمتگزار با ملت عوض شده. در امور آب هم که وزارت نیرو با آن عظمت و پر مهندس بابرکت بیشتر به فکر تجارت و تعاونی اراضی و ... در خارج مشهد می‌باشند. در حالیکه حداقل به روشهای گوناگون میتوان از دانش و تخصص و تکنولوژیهای پیشرفته روز دنیا با هزینه کمتری بهره برد. متاسفانه عملکرد واقعی و با برنامه نمی بینم و اگر پیدا شود باید دید به ازای آن چقدر هزینه یا مواردی فدا کردند. التماس تفکر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->