پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار
سرخط خبرها

خاندوزی: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند

  • کد خبر: ۱۸۹۶۲۹
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۱
خاندوزی: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند
وزیر اقتصاد کشورمان با حضور در کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در ابوظبی، بر توجه ایران به سرمایه‌گذاری در توسعه پایدار با توجه به ملاحظات محیط زیستی و تغییرات آب و هوایی تاکید کرد و گفت: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی در سفری یک روزه به کشور امارات در نشست وزرای اقتصادی هشتمین کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) در ابوظبی حضور پیدا کرد.

این مجمع امسال بر «سرمایه گذاری در توسعه پایدار» متمرکز است و موضوعاتی از جمله امنیت غذایی، انرژی پایدار، زیرساخت‌های بهداشتی و چالش‌ها و راه حل‌های زنجیره‌های تامین جهانی را دنبال می‌کند.

وزیر اقتصاد کشورمان امروز (چهارشنبه) در نشست وزرای اقتصاد، سرمایه گذاری و صنعت کشور و قاره‌های مختلف، تاکید کرد: اقتصاد ایران گام به گام پیشرفت می‌کند و توجه جدی به موضوعات مورد تاکید این مجمع دارد.

وی افزود: با توجه به فشار‌ها و تحریم‌های ظالمانه‌ای که علیه کشورمان اعمال می‌شود، اجرای تعهداتی که در حوزه تغییرات آب و هوایی و حوزه‌های مختلف دیگر برای کشور‌های مختلف تعیین می‌شود، درباره ایران با وجود فشار تحریم‌ها دشوار است و کشور‌هایی که تحریم اعمال می‌کنند، باید در این حوزه بدانند این تحریم‌های ظالمانه سبب کاهش نقش جدی کشور‌ها می‌شود.

وزیر اقتصاد گفت: در برنامه هفتم و برنامه‌های دیگر تقنینی و اجرایی همچنان تاکید بر حفظ محیط زیست و توجه ویژه به تغییرات آب و هوایی و سرمایه‌گذاری با انرژی‌های پاک داریم و در آن حوزه تلاش جدی خود را انجام می‌دهیم.

بر اساس این گزارش، هشتمین کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (آنکتاد) امروز در ابوظبی با شرکت بیش از ۷۰۰۰ سهامدار سرمایه گذاری از ۱۶۰ کشور آغاز شد. این مجمع گروهی برجسته از رهبران، سران کشورها، تصمیم گیرندگان، رهبران تجاری، مدیران ارشد شرکت‌های چند ملیتی و نمایندگان جامعه جهانی از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد.

از زمان آغاز به کار، آنکتاد به یک پلت فرم جهانی پیشرو تبدیل شده است که سهامداران کلیدی را برای شکل دادن به سیاست‌ها و استراتژی‌ها برای رسیدگی به چالش‌های سرمایه گذاری و توسعه در سراسر جهان گرد هم می‌آورد.

اجلاس یاد شده امسال بر «سرمایه گذاری در توسعه پایدار» متمرکز است و موضوعاتی از جمله امنیت غذایی، انرژی پایدار، زیرساخت‌های بهداشتی و چالش‌ها و راه حل‌های زنجیره‌های تامین جهانی را دنبال می‌کند.

علاوه بر محتوای فنی، این اجلاس حاوی جلسات و کنفرانس‌های اختصاصی، جلسات گفتگو و سمینارها، و مجموعه‌ای از کنفرانس‌های تخصصی با موضوعاتی مانند انرژی پایدار و توسعه کارآفرینی است.

ارائه ابتکارات استراتژیک متمرکز بر سیاست‌های تجاری و سرمایه گذاری، اقدامات آب و هوایی و ابزار‌های مالی نوآورانه با هدف قرار دادن دارایی‌های سوخت فسیلی در دستور کار نشست ابوظبی است.

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (UNCTAD: United Nations Conference on Trade and Development) که به اختصار آنکتاد نامیده می‌شود در سال ۱۹۶۴ میلادی با هدف یک‌پارچگی کشور‌های درحال توسعه با اقتصاد جهانی یک رکن فرعی UN است و برمبنای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد بنا شده‌است.

وزیر اقتصاد کشورمان در حاشیه این اجلاس، دیداری دو جانبه با وزیر دارایی ازبکستان داشت که چند محور در حوزه کریدور، موضوعات مربوط به حمل و نقل هوایی و رفع مشکل شرکت‌هایی سرمایه گذار دو کشور در این دیدار مورد بحث و تبادل نظر قرار گفت. دعوت ویژه وزیر دارایی ازبکستان از وزیر اقتصاد ایران برای اجلاس آتی اکو نیز در این دیدار صورت گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->