جشنواره سراسری سرود رضوی، فرصتی برای تقویت ساحت‌های تربیتی مشهد میزبان جشنواره ملی سرود رضوی می‌شود حمایت دانش‌آموزان مشهدی از کودکان غزه در صحن قدس حرم رضوی تأکید رئیس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی کشور بر راه‌اندازی پایگاه‌های نهج‌البلاغه‌خوانی در مساجد آستان مقدس امام‌حسین(ع) فراخوان «نهمین همایش علمی بین‌المللی زیارت اربعین» را منتشر کرد + جزئیات تبعیض عربستان در دادن سهمیه حج به کشورها طرح جایگزین زندان با محوریت مساجد در انتظار دستورالعمل جدید روایت شکل‌گیری چایخانه‌های حرم امام رضا (ع) + فیلم مهرواره «هوای نو» برای نخستین بار در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود اعزام ۲ حافظ قرآن کریم از ایران به مسابقات بین‌المللی قرآن کریم لیبی تجمع دانشجویان دانشگاه امام رضا (ع) در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه سند تحولی جامع بنیاد شهید و امور ایثارگران تدوین می‌شود تقدیر مدیر حوزه‌های علمیه از ویژه برنامه‌های افطار در شبکه سه سیما مدرس قناعت و خلوص و دل‌سوزی | یادی از مؤسس مدرسه علمیه موسوی‌نژاد در مشهد چگونه نماز را صحیح بخوانیم؟ | ۱۲ باطل کننده نماز را بشناسید ممنوعیت ورود به مکه برای دارندگان ویزای غیر حج از اردیبهشت ۱۴۰۴ درس‌هایی از نهج‌البلاغه | آزادگی ضرورت تبیین معارف علوی و آموزه‌های نهج البلاغه در مدارس توسعه دامنه فریضه امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر، در بستر جشنواره مفلحون آیت الله حسینی بوشهری: متناسب با فضای مذهبی شهر قم، تورهای گردشگری ـ زیارتیِ بین‌المللی ایجاد شود
سرخط خبرها

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان خراسان رضوی برگزار شد| آیت الله علم‌الهدی: دانشجو، پیشران تحول در جامعه است

  • کد خبر: ۱۸۹۷۵۹
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان خراسان رضوی برگزار شد| آیت الله علم‌الهدی: دانشجو، پیشران تحول در جامعه است
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: امروز شما دانشجویان نمی‌توانید بگویید من در آینده می‌خواهم به‌عنوان یک سکولار فارغ از خصوصیات دینی، فقط یک معیشت مرفه داشته باشم و زندگی کنم. به همین دلیل است که تأکید داریم باید روی مبانی فکری و دینی خودتان کار کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌های خراسان رضوی که ظهر امروز در رواق شیخ طوسی حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان این‌که انسان از زمان تولد وابستگی و تعلق با مادر، خانواده و فضای خانوادگی دارد، اظهار کرد: از یک نقطه، انسان باید استقلال پیدا کند تا مسیر کمال و پیشرفت انسانی را بپیماید.

وی افزود: ورود به دانشگاه برای یک دانشجو نقطه آغاز استقلال در زندگی است؛ به گونه‌ای که از اینجا به‌صورت رسمی تصمیم‌گیرنده برای زندگی‌تان خودتان هستید و با اراده خودتان مسیر موفقیت را تا رسیدن به نقطه هدف طی می‌کنید. در این شرایط، ممکن است بر حسب یک انگیزه مادی، اقتصادی یا اجتماعی رشته‌ای را انتخاب کنید و در این انتخاب موفق باشید، اما همه مسئله هم منحصر در رشته دانشگاهی نیست، زیرا شما اسیر معیشت نیستید و عظمت و گستره‌ای که در استعداد‌های شما وجود دارد، اهداف متعددی را در عرصه رشد معنوی، علمی، اجتماعی و سیاسی ترسیم می‌کند و شما در تمام این موارد باید با هدف مشخصی حرکت کنید.

دانشگاه، مبدأ توسعه همه ابعاد انسانی

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر این‌که دانشگاه، نه صرفاً مقطعی برای شروع یک برنامه معیشتی بلکه مبدأ توسعه در همه ابعاد انسانی جوان است، خاطرنشان کرد: غیر از معیشت، در عرصه‌های انسانی اعم از اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هم باید مراحلی را طی کنید و مهم‌تر از همه، رشد معنوی شماست که برای همه جوانان به‌عنوان یک الزام تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: شما در یک جامعه انقلابی رشد کردید و این جامعه از روز تولد شما تا به امروز، تغییرات و تحولات زیادی داشته است. جامعه امروز که شما در آن وارد دانشگاه شده‎اید، با جامعه ۲۰ سال قبل متفاوت است و در آینده نیز جامعه امروز را شاهد نخواهیم بود. شاید مهم‌ترین تفاوت برای شما نیز آن است که شما در این سال‌ها تصمیم‌گیر در تحولات نبودید، زیرا دوران دانشجویی زمانی است که شما طفولیت و نوجوانی را پشت سر گذاشته‌اید و در عرصه تصمیم‌گیری قرار می‌گیرید.

پیشران تحول در جامعه باشید

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه و دنیا در حال دگرگونی است و سیر تغییر و تحول در دنیا نیز سرعت گرفته تا قدرت‌ها و حاکمیت‌های دنیا، سیاست و جریان‌های اقتصادی و سایر مسائل را با سرعت بیشتری متحول کند، تصریح کرد: اگر شما در جامعه، عنصر رشدیافته و پیشرو بودید، در آن بستر سعادتمند هستید، اما اگر برای دنیای متحول پیشِ رو آماده نشدید، عقب می‌افتید.

وی تأکید کرد: این جامعه، یک جامعه دینی و انقلابی است، ۴۴ سال است دین در این کشور حاکم است و همه قدرت‌های استکباری دنیا سعی کردند دین را از این مردم بگیرند، زیرا حاکمیت دین برای آنان دو اشکال ایجاد کرد؛ اول این‌که نمی‌توانستند مطامع خود را در این کشور اجرا کنند و اشکال دوم، ایجاد چالشی جدی در راه جهان‌خواری آنان در دنیا بود.

نسل جدید، میراث‌دار نظام دینی

آیت‌الله علم‌الهدی با بیان این‌که استکبار تمام تلاش خود را از فعالیت‌های فیزیکی تا توطئه‌های نرم‌افزاری به کار گرفت تا حاکمیت دین در این کشور را از بین ببرد، گفت: با این حال، آن‌ها نتوانستند و شکست خوردند، زیرا جامعه بستر زندگی شما، از اساس جامعه‌ای تحت حاکمیت دین، ارزش‌های دینی و انقلابی است و مولد این جریان نیز اراده پروردگار به‌واسطه خواسته پدران و نیاکان شما در این کشور بوده است.

وی با یادآوری مسئولیت نسل جدید در میراث‌داری این نظام دینی بیان کرد: امروز نیز شما در چنین بستری قرار گرفتید از این‌رو نمی‌توانید بگویید من در آینده می‌خواهم به‌صورت یک سکولار فارغ از خصوصیات دینی، فقط معیشت مرفه داشته باشم و زندگی کنم. به همین دلیل است که تأکید داریم روی مبانی فکری و دینی خودتان کار کنید.

همسایگی امام هشتم، برکت تحصیل در مشهد

امام‌جمعه مشهد با تأکید بر اینکه هر جریان انحرافی که در این کشور به وجود آمد، وابسته به دشمنان خدا بود، اظهار کرد: فتنه ۸۸ که ایجاد شد، رهبری فرمودند ریشه این فتنه در خارج از کشور است با این حال، خیلی از دوستان آن زمان به این مطلب توجه نکردند، اما امروز می‌بینید کسانی که آن روز شعار نه غزه نه لبنان سر می‌دادند، در حقیقت امروز غزه کجا ایستاده‌اند.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: امتیاز تحصیل شما در مشهد و دانشگاه فردوسی، همسایگی با امام هشتم (ع) است. سعی کنید خودتان را در ابتدای این مسیر به امام رضا (ع) بسپارید، زیرا اگر خود را به امام سپردید، در طول زندگی خیالتان جمع باشد که هر عمل شما مشمول عنایت خاص حضرت خواهد بود و برکت در همه شئون زندگی شما جریان خواهد داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->