شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

«بادبادک» در شبکه دو + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۹۰۳۷۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
«بادبادک» در شبکه دو + زمان پخش
برنامه «بادبادک» از جدیدترین تولیدات گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیماست که از شنبه ۲۹ مهر روانه آنتن شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این برنامه با حمایت از کودکان فلسطینی به موضوعاتی همچون «قهرمان»، «همدلی»، «وطن‌دوستی»، «انسان‌دوستی»، «صلح و دوست داشتن دیگران» و... می‌پردازد.

برنامه «بادبادک» شامل بخش‌های متنوع و شادی است که تمامی بخش‌ها در راستای موضوع و محور برنامه خواهند بود. در بخش «هنری» برنامه، بهناز محمدی‌خواه (کارشناس خلاقیت) به آموزش کاردستی‌های خلاقانه می‌پردازد. الهه تاجیک بخش «قصه‌گویی» این برنامه را به عهده دارد که قصه‌ای مرتبط با موضوع برنامه برای کودکان روایت می‌کند.

این برنامه در بخش «نقالی»، هرروز میزبان یک نقال کودک است تا پیرامون قهرمان‌پروری و اسطوره‌ها به نقالی بپردازد تا بدین ترتیب به احیای این هنر کم‌کم فراموش شده نیز پرداخته شود. در بخش «معرفی کتاب» هرروز کتابی مرتبط با حوزه کودکان فلسطینی به فرزندان ایران زمین معرفی خواهد شد. همچنین حضور «گروه‌های سرود» از استان تهران به منظور اجرای سرود با مضمون حمایت از کودکان فلسطینی از بخش‌های جذاب این برنامه خواهد بود و در هر قسمت میزبان مهمان ویژه‌ای خواهند بود تا پیرامون موضوع برنامه به گفتگ‌وگو بپردازد.

در این برنامه سعی شده از حضور عروسکی به نام «گل پری» بهره برده شود. گل پری با توجه به موضوعات و محور‌های مشخص شده هر برنامه، سعی می‌کند به زبانی کودکانه موضوعات را به چالش بکشد. گویندگی گل پری را سیمین براتی به عهده دارد و نیره حاجیان و راضیه رضایی به ترتیب عروسک‌گردان و سازنده این عروسک هستند.



از دیگر بخش‌های این برنامه، به تصویر کشیدن نقاشی‌های ارسالی کودکان با موضوع فلسطین است که به سامانه فضای مجازی برنامه به شماره ۰۹۹۳۷۹۴۱۷۰۲ ارسال کرده‌اند و برای مشارکت بیشتر کودکان و نوجوانان نیز سؤالی با مضمون «حرف دل شما برای مردم فلسطین چیست؟» طرح شده که بچه‌ها می‌توانند با ارسال جواب‌های خود به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۲۱۵ در این طرح شرکت نمایند.

برنامه «بادبادک» کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه دو به تهیه‌کنندگی محمود سلامیان و اجرای فرشاد حسن پور (عمو فرشاد)، محمدرضا بهروز (عمو بهروز)، نسترن آقامحمدی و فاطمه محمدی‌فر، از شنبه ۲۹ مهر هرروز بصورت زنده حوالی ساعت ۱۴:۴۵ مهمان خانه مخاطبان است.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->