واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت دفاع آمریکا: ایران دستوری برای حمله به نیروهای آمریکا صادر نکرده است

  • کد خبر: ۱۹۰۴۶۹
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱
وزارت دفاع آمریکا: ایران دستوری برای حمله به نیروهای آمریکا صادر نکرده است
یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت دستوری برای حمله به نیروهای کشورش در منطقه غرب آسیا صادر نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه بر پایه حدس‌ و گمان‌های اثبات‌نشده تصریح کرد ایران دستوری برای حمله گروه‌های متحد خود به نیروهای آمریکا در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) صادر نکرده است. 

پاتریک رایدر، یکی از سخنگوهای وزارت دفاع آمریکا گفت واشنگتن نشانه‌ای مبنی بر اینکه ایران به گروه‌های متحد خود در منطقه دستوری برای حمله به نیروهای آمریکایی صادر کرده باشد مشاهده نکرده است. 

او با وجود این گفت که آمریکا در نهایت، جمهوری اسلامی ایران را بابت چنین حملاتی از سوی «گروه‌های شبه‌نظامی» مسئول می‌داند. 

گروه‌های مقاومت عراقی طی روزهای گذشته در واکنش به حمایت آمریکا از جنایت های رژیم صهیونیستی در نوار غزه بارها مواضع نیروهای آمریکایی در پایگاه الحریر در شمال عراق و پایگاه عین الاسد در غرب این کشور را هدف حملات پهپادی و راکتی قرار داده‌اند.

مقاومت عراق همچنین از چند روز پیش پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی را در سوریه نیز هدف قرار داد. پایگاه التنف در شرق سوریه و پایگاه آمریکایی در میدان گازی کونیکو در شمال شرق سوریه از جمله مقرهایی است که طی این روزها از سوی مقاومت عراق هدف حمله پهپادی یا راکتی قرار گرفته است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->