مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستور کار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

تمام آزمایشات مشکوک به کرونا در مشهد منفی بوده است

  • کد خبر: ۱۹۱۱۷
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۵
تمام آزمایشات مشکوک به کرونا در مشهد منفی بوده است
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نتیجه آزمایشاتی که از بیماران مشهدی مشکوک به کرونا به تهران ارسال شده بود، منفی بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدجعفر صادقی در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با کرونا، اظهار کرد: اقدامات گسترده‌ای در خصوص مقابله با ویروس کرونا در سطح خراسان رضوی انجام شده است.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: برای هر سازمان و هر دستگاهی پروتکلی نوشته شده است و با توجه به جلسات مختلفی که در استانداری برگزار شد، این دستورالعمل به آن‌ها ابلاغ شده است. در این دستورالعمل شرایط ضدعفونی کردن، استریل، رعایت بهداشت فردی، مراقبت از پرسنل و… به طور جامع تبیین شده است.

وی با بیان اینکه از جمله اقدامات انجام شده برای مقابله با ویروس کرونا ضدعفونی شدن تمامی ایستگاه‌های اتوبوس و مترو توسط شهرداری مشهد بوده است، تصریح کرد: هر ارگان و سازمانی متناسب با دستورالعمل ابلاغ شده اقدامات خوبی را انجام داده است.

صادقی با اشاره به اینکه در این زمینه حرم مطهر رضوی نیز اقدامات گسترده‌ای را ترتیب داده است، اظهار کرد: کیت‌های تشخیص ویروس کرونا به مشهد رسیده است و در حال حاضر این قابلیت برای تشخیص این بیماری در مشهد وجود دارد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: نتیجه آزمایشاتی که از بیماران مشکوک به کرونا به تهران ارسال شده بود، منفی بوده و تا این لحظه هیچ مورد مثبتی گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جو روانی حاکم بر جامعه از ویروس کرونا بیشتر از خود ویروس باعث اضطراب و ترس مردم شده است، ابراز کرد: ترس و اضطراب باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی و دفاعی بدن می‌شود لذا مقاومت ما را در برابر ویروس کاهش و باعث غلبه آن بر بدن خواهد شد.

صادقی با بیان اینکه از همه مردم می‌خواهیم که در این خصوص آرامش خود را حفظ کرده چرا که با رعایت بهداشت فردی می‌توان بر این بیماری غلبه کرد، اظهار کرد: باید این بیماری را نیز همانند هر بیماری دیگری دید و متناسب با خودش با آن برخورد کرد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید بپذیریم که این بیماری وارد جامعه شده است لذا اگر هر فردی نکات بهداشتی را رعایت کند، مقابله با این ویروس چندان سخت نخواهد بود. باید به سمتی برویم که رعایت موارد بهداشتی و فردی را جدی بگیریم. هر فرد بیمار نیز باید در خانه بماند و با مراقبت‌های بهداشتی و ضدعفونی کردن محیط از ابتلای دیگران به این بیماری جلوگیری کند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->