ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیکر شهید مدافع امنیت در گناباد تشییع شد

  • کد خبر: ۱۹۲۴۷۹
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
پیکر شهید مدافع امنیت در گناباد تشییع شد
پیکر استوار یکم شهید «علی قربانی ریابی»، شهید مدافع امنیت که به دست اشرار مسلح در شهرستان «بمپور» استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیده بود، روز شنبه در زادگاهش شهرستان گناباد تشییع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این آیین که با حضور گسترده مردم و مسوولان و خانواده معظم شهدا و ایثارگران و فرماندهان و نیرو‌های نظامی و انتظامی برگزار شد، پیکر شهید قربانی ریابی بعد از تشییع از مصلی امام خمینی (ره) تا چهارراه شهید احمدیان برای خاکسپاری در زادگاهش منتقل شد.

آیین وداع با شهید استوار یکم علی قربانی ریابی شامگاه جمعه ۱۲ آبان بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در شهرستان گناباد برگزار شد و پیکر مطهر آن شهید روز شنبه بعد از تشییع برای خاکسپاری به زادگاهش روستای ریاب این شهرستان انتقال یافت.

در حمله تروریستی اشرار مسلح به واحد‌های گشت کلانتری ۱۲ محمدان شهرستان بمپور استان سیستان و بلوچستان که چهارشنبه شب دهم آبان ماه در حال گشت زنی و تامین امنیت و آرامش بودند، استوار یکم شهید علی قربانی ریابی از پرسنل انتظامی شهرستان بمپور به شهادت رسید و چهار نفر از ماموران انتظامی مجروح شدند.


شهید استوار یکم علی قربانی ریابی پانزدهم آذر ۱۳۷۹ در شهرستان گناباد متولد شد و سرانجام شامگاه چهارشنبه ۱۰ آبان در حمله تروریستی اشرار مسلح به شهادت رسید.

بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد، پنج هزار و ۵۰۰ نفر زیر پوشش دارد که از این تعداد ۹۰۰ جانباز و ۳۳۷ خانواده شهید و ۲۵ آزاده و خانواده آن‌ها هستند.

۱۶۲ دانشجوی شاهد و ایثارگر و ۳۷ دانش آموز و ۲ هزار و ۴۲۵ نفر زیرپوشش بیمه از خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد بهره‌مند هستند.

شهرستان گناباد با بیش از یک هزار و ۳۴۰ شهید، جانباز و آزاده در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->