اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

رویداد هنری و رسانه‌ای «من القدس الی القدس» در حرم مطهر رضوی برگزار شد | اعلام همبستگی هنرمندان ایرانی با مقاومت فلسطین+ فیلم

  • کد خبر: ۱۹۲۸۳۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
رویداد هنری و رسانه‌ای «من القدس الی القدس» در حرم مطهر رضوی برگزار شد | اعلام همبستگی هنرمندان ایرانی با مقاومت فلسطین+ فیلم
رویداد هنری در حمایت از مردم بی‌دفاع غزه با حضور ۱۴ نفر از هنرمندان تجسمی کشور در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، رویداد هنری رسانه‌ای «من_القدس_الی_القدس» در حمایـت از مردم بی‌دفاع غـزه و مبارزه با جنایات صهیونیسم با حضـور ۱۴ تن از هنرمنـدان برجسته تجسمـی کشـور امروز و فردا ۱۵ و ۱۶ آبان ماه در صحن قدس حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

پیام رویداد «من القدس الی القدس» اعلام همبستگی هنرمندان ایران با فلسطین است

رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز گفت: ما وقتی به تاریخ نگاه می‌کنیم در طول فعالیت حرم مطهر امام رضا (ع) می‌بینیم این حرم همیشه پایگاه مقاومت، ایثار و شهادت بوده است.

محسن هوشمند افزود: حرم مطهر رضوی از دیرباز محل جریان سازی و حوادث تاریخی همچون حادثه گوهرشاد قبل از انقلاب بوده است. در دوران دفاع مقدس نیز می‌بینیم حرم مطهر میعادگاه اعزام رزمنده‌ها و تشییع شهدا بوده است. 

هوشمند تصریح کرد: صحن قدس با نمادی که از قدس در آن وجود دارد یکی از صحن‌هایی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ساخته شد و از همان ابتدا نماد و تجلی از همگرایی جبهه مقاومت اسلامی با آرمان قدس و فلسطین بوده است. در روز‌های اخیر نیز شاهد برگزاری چندین رویداد مرتبط به فلسطین در صحن قدس برگزار شده است. 

وی تاکید کرد: پیام مهم رویداد «من القدس الی القدس» اعلام همبستگی و همراهی هنرمندان ایران اسلامی با مقاومت اسلامی و مردم مظلوم غزه است و امیدواریم این پیام در سطح بین المللی منتشر شود.

محسن هوشمند اظهار کرد: نکته برجسته این رویداد حضور هنرمندان شاخص و برجسته در حوزه هنر‌های تجسمی است. امیدوارم این اتفاق بتواند پیام‌های خوبی از پای کار بودن و همراهی جامعه هنری و هنرمندان ایران با جبهه مقاومت اسلامی را در سطح بین‌المللی مخابره کند.

حضور ۱۴ هنرمند برجسته در رویداد «من القدس الی القدس»

دبیر رویداد هنری و رسانه‌ای «من القدس الی القدس» درباره این اتفاق هنری گفت: از میان ۴۰هنرمند، ۱۴ استاد برجسته و صاحب نظر در حوزه هنر‌های تجسمی از مشهد و تهران به این برنامه دعوت شدند که هر کدام طی این دو روز اثری خلق خواهند کرد. 

امیر خالقی اظهار کرد: این رویداد هنری با رویکرد حمایت از مردم داغدیده غزه و مبارزه و اعلام انزجار با استکبار جهانی و صهیونیسم برگزار شده است. 

خالقی افزود: این آثار بعد از اینکه به پایان رسید ابتدا در حرم مطهر رضوی و در مرحله بعدی در نگارخانه‌ای در تهران و مشهد و دیگر شهر‌ها نیز به نمایش در خواهد آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->