شادمانه‌ای کودکانه در عید غدیر ۱۴۰۴ | تکریم غدیر و یادمان شهدا در موکب انصارالحسن(ع) برگزاری راهپیمایی کیلومتری غدیر هم زمان با سراسر کشور در مشهد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)+ فیلم طبخ و توزیع ۳۴ هزار پرس غذای گرم در حاشیه شهر مشهد به‌مناسبت عید غدیر ۱۴۰۴ آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت + فیلم شهیدی که از شهید گفت | بازخوانی سخنان شهید طهرانچی درباره شهید طهرانی مقدم برگزاری برنامه کیلومتری غدیر با شعار «ایران، ذوالفقار علی(ع)» در مشهد + زمان و مکان ویدئو | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «ایرانِ علی (ع)» در روز عید غدیر منتشر شد برگزاری مراسم ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۴ تهران + فیلم مساعدت مسئولان عربستان برای بازگشت حجاج ایرانی اطعام گسترده عید غدیر با مشارکت ۲ هزار خانواده مشهدی | هر خانه، یک سفره ولایت + فیلم لزوم برگزاری مراسم غدیر با محوریت ترویج فرهنگ مقاومت | به شایعات توجه نکنید امام جمعه نجف اشرف: عراق در کنار ایران خواهد ایستاد | عید غدیر باید باشکوه برگزار شود در روز عید سعید غدیر خم چه اعمالی انجام دهیم؟ پیام تسلیت معاون رسانه ای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی شهادت خبرنگار دفاع مقدس امامت در خطابه غدیر؛ انتخاب الهی یا مسئولیت تاریخی؟ نشست بررسی راه‌های بازگشت حجاج به کشور با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد حرم امام رضا(ع) پذیرای زائران و ارادتمندان اهل‌بیت (ع) در عید غدیر خم | استقرار ۱۳ موکب در حریم حرم اقدامات لازم برای حل مسئله بازگشت حجاج به کشور درحال بررسی است آرزوی سردار سرلشکر حسین سلامی چه بود؟ «سفره علوی» در خیابان امام رضا (ع) مشهد برپا شد+ ویدئو
سرخط خبرها

سومین کنفرانس بین‌المللی «امام رضا(ع) و علوم روز» در مشهد برگزار می‌شود + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۳۳۰۸
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۲
سومین کنفرانس بین‌المللی «امام رضا(ع) و علوم روز» در مشهد برگزار می‌شود + فیلم
دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز، از برگزاری این کنفرانس در پایان آذرماه در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری سومین کنفرانس بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز که صبح امروز (۱۷ آبان ماه) در دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در مشهد برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا مودب، عضو هیئت علمی دانشگاه قم و دبیر علمی این کنفرانس اظهار کرد: سومین کنفرانس بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز در روز‌های ۲۸ و ۲۹ آذرماه و هم‌زمان با هفته پژوهش در دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در مشهد برگزار می‌شود.

وی افزود: وجه تمایز این کنفرانس این است که مقالات ارائه شده در آن مبتنی بر سخنان و سیره امام رضا(ع) بوده که برای جامعه علمی، مایه افتخار و مباهات است و می‌توانند از این فرمایشات بهره‌مند شوند.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی امام رضا(ع) و علوم روز خاطرنشان کرد: تا پیش از برگزاری کنفرانس و همچنین در روز‌های برگزاری کنفرانس، نشست‌های علمی و تخصصی پیرامون محور‌های کنفرانس پیش بینی شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین مودب افزود: زمان ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس تا پایان آبان ماه ۱۴۰۲ بود که با توجه به استقبال پژوهشگران، این زمان به مدت یک هفته و تا ۷ آذرماه تمدید شده است. تاکنون حدود ۴۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده و انتظار می‌رود تا پایان مدت زمان فراخوان آثار، این تعداد مقالات نیز افزایش پیدا کند.

وی افزود: اساتید و پژوهشگران برای شرکت در این کنفرانس علمی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه امام رضا(ع) و بخش کنفرانس امام رضا(ع) و علوم روز، ضمن کسب اطلاعات بیشتر درباره محور‌های کنفرانس، مقالات خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

ضرورت گفتمان‌سازی سیره حضرت رضا(ع) و پیوند آن با علوم کاربردی روز

همچنین مرتضی رجوعی، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) نیز در این نشست خبری اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی، دو هدف و ماموریت بنیادی  یعنی جریان‌سازی و گفتمان‌سازی سیره حضرت رضا(ع) دنبال می‌شود. بر این اساس پیوند این اهداف با علوم کاربردی روز به‌ویژه علوم انسانی و شبکه‌سازی پژوهشگران و محققان داخل و خارج از کشور و پیوند بین ایده‌پردازان در پیوند بین تعالیم حضرت رضا(ع) و علوم کاربردی روز در برگزاری این کنفرانس دنبال می‌شود.

وی افزود: در دو کنگره قبلی که در اسفندماه ۱۳۹۹ و اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ برگزار شد نیز این مهم دنبال می‌شد و تلاش شد کنگره به سمت حل مسائل روز هدایت شود.

رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: در کنگره سوم نیز که در ۱۱ محور برگزار می‌شود، ضمن تاکید ویژه بر علوم انسانی، به موضوع فلسطین به عنوان مسئله امروز جهان اسلام و یکی از دغدغه‌های مهم شورای سیاستگذاری کنفرانس پرداخته خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->