زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رییس جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟ پژوهشگران برجسته در هیئت انتخاب سمینار تئاتر آیینی قرار گرفتند وقتی سریال‌ها در تلویزیون امن‌اند، اما در تلوبیون خطرناک! بهنام تشکر در نمایش «بار هستی» به روی صحنه می‌رود گزارشی از نمایشگاه شعر و نقاشی «و خون هنوز زنده است» در هنرخانه درخت | فریاد کلمات در تلفیق شعر و نقاشی آموزش داستان نویسی | گسل‌های آدمیزادی (بخش پنجم) درباره حسن عمید مؤلف پرفروش ترین لغت نامه فارسی | فرهنگِ ۱۵۰هزاردلاری زمان پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر آمیتاب باچان و شاهرخ خان در فیلم «دون» هم‌بازی شدند
سرخط خبرها

«ناپلئون» روی پرده سینماهای پاریس

  • کد خبر: ۱۹۴۶۷۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵
«ناپلئون» روی پرده سینماهای پاریس
«ناپلئون» با حضور «واکین فینیکس» بازیگر مطرح هالیوود برای در نخستین بار در پاریس به روی پرده رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نخستین نمایش جهانی فیلم حماسی «ناپلئون» به کارگردانی «ریدلی اسکات» در سالن بزرگ «Salle Pleyel» در پاریس و با حضور بازیگران اصلی «واکین فینیکس»، «ونسا کربی» و «طاهر رحیم» و همچنین «تام راتمن» مدیر عامل کمپانی سونی برگزار شد.

اما نمایش این فیلم در سینمای فرانسه یک جنبه منفی نیز برای کمپانی اپل به عنوان سرمایه گذار اصلی به همراه دارد، زیرا این کمپانی این فیلم گران قیمت را تامین مالی کرده و اکنون باید دلیل قوانین سخت گیرانه فرانسه ۱۷ برای اکران آنلاین این فیلم در فرانسه صبر کند، فیلمی که به سبب محتوا می‌تواند برای مخاطبان فرانسوی بسیار جذاب باشد.

کمپانی اپل همچنین تصمیم گرفت فیلم «قاتلان ماه کامل» اثر «مارتین اسکورسیزی» را نیز در فرانسه اکران کند، جایی که ماه گذشته توسط پارامونت پس از نمایش در کن منتشر شد و در سال ۲۰۲۵ در فرانسه و در سامانه نمایش آنلاین نیز در دسترس خواهد بود.

فیلم سینمایی «ناپلئون» نخستین همکاری «ریدلی اسکات» کارگردان و «واکین فینیکس» بازیگر برنده اسکار پس از گذشت پیش از دو دهه از ساخت فیلم «گلادیاتور» است که «فینیکس» در نقش ناپلئون در مقابل «ونسا کربی» در نقش ژوزفین همسر امپراتور فرانسه مقابل دوربین رفته است.

فیلم نگاهی اصیل و شخصی به ریشه‌های ناپلئون و صعود سریع و بی‌رحمانه‌اش به امپراتوری دارد که از منظر رابطه اعتیادآور و اغلب ناپایدار او با همسرش ژوزفین نگریسته می‌شود. «طاهر رحیم»، «بن مایلز»، «متیو نیدهام» و «لودین سانیه» دیگر بازیگران این فیلم هستند.

«اسکات» پیش از این نیز فاش کرده بود که انتخاب «فینیکس» برای نقش «ناپلئون» منجر به بازنویسی کامل فیلمنامه شد تا بازیگر راحت‌تر باشد. فیلمنامه «ناپلئون» توسط «دیوید اسکارپا» نوشته شده است که فیلمنامه فیلم «همه پول دنیا» به کارگردانی «اسکات» را نیز نوشته است.

اسکات سه بار نامزد اسکار بهترین کارگردانی برای فیلم‌های «مریخی»، «تلما و لوئیز» و «گلادیاتور») شده و یک بار نیز با فیلم «مریخی» نامزد شخه بهترین فیلم اسکار به عنوان تهیه کننده شده است. «ناپلئون» از تاریخ ۲۲ نوامبر در سطح جهانی اکران می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->