اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

توقف روند نزولی نرخ باروری در کشور (۳۰ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۸۹۱
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۸
توقف روند نزولی نرخ باروری در کشور (۳۰ آبان ۱۴۰۲)
رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با اشاره به توقف روند نزولی نرخ باروری در کشور گفت: باید طی ۵ سال آینده و قبل از اینکه پنجره جمعیتی بسته شود، به عدد ۲.۵ در نرخ جانشینی برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، صابر جباری در اولین همایش جوانی جمعیت با محوریت مسائل حقوقی، اخلاقی، شرعی و اجتماعی در درمان ناباروری اظهار کرد: کشور در آستانه سالمندی قرار دارد و برای رهایی از این بحران، باید بیش از پیش در حوزه فرزندآوری و جوانی جمعیت کار کنیم.

روند نزولی نرخ باروری متوقف شد

وی افزود: نرخ باروری کلی کشور در ۳۰ سال گذشته نزولی بود؛ خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ این روند نزولی متوقف شد و امیدواریم با برنامه‌هایی که در سطح کشور در حوزه جوانی جمعیت انجام می‌شود، نرخ کلی باروری روند صعودی پیدا کند.

باید به نرخ جانشینی ۲.۵ برسیم

وی با بیان اینکه نرخ باروری از ۱.۶۵ به ۱.۶۶ در سال ۱۴۰۱ رسیده و روند نزولی نرخ کلی باروری متوقف شده است، خاطرنشان کرد: براساس برنامه هفتم کشور، نرخ جانشینی (میزان کلی باروری که منجر به جبران جمعیت درگذشته با جمعیت جدید می‌شود) عدد ۲.۵ است و باید طی ۵ سال آینده و قبل از اینکه پنجره جمعیتی بسته شود، به این عدد برسیم.

رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این‌که تمام روش‌های نوین درمان ناباروری در کشور ما قابل انجام است، گفت: یکی از چالش‌های درمان ناباروری با استفاده از روش‌های نوین، مسائل فقهی، حقوقی و اخلاقی و اجتماعی مربوط به اهدای اسپرم، تخمک و جنین، از شخص ثالث و رحم جایگزین است که در این همایش با حضور صاحب‌نظران این حوزه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

جباری همچنین اظهار کرد: براساس مصوبه پنجمین جلسه ستاد ملی جمعیت، کارگروه تدوین آیین‌نامه اهدای شخص ثالث در وزارت بهداشت تشکیل شده که وظیفه تهیه و تدوین این آیین نامه را برعهده دارد تا براساس آن، هم از روش‌های نوین درمان ناباروری در کشورمان استفاده کنیم و هم اینکه مسائل اخلاقی، حقوقی، شرعی، فقهی و اجتماعی درمان ناباروری را لحاظ کنیم تا در آینده با مشکلات و آسیب‌های احتمالی روبرو نشویم.

در ادامه این مراسم همچنین دکتر سلیمان حیدری؛ رئیس بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت با صدور مجوز‌های لازم برای تاسیس مراکز درمان ناباروری، در حیطه فرزندآوری و جوانی جمعیت گام برداشته است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت تصریح کرد: حوزه درمان ناباروری با چالش‌هایی اخلاقی و حقوقی همراه است، بنابراین در بسیج جامعه پزشکی سعی کردیم از خبرگان این حیطه دعوت کرده و از نظراتشان بهره‌مند شویم تا ابهامات و سؤالات متعدد در زمینه‌های حقوقی، اخلاقی، شرعی و اجتماعی درمان ناباروری برطرف شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->